Tušev poletni tabor – aktivne počitnice v naravi

Z Zavodom za aktivno preživljanje prostega časa pripravljamo za otroke zabavne, poučne in varne počitnice ob reki Kolpi

Tušev poletni tabor - aktivne počitnice v naravi V času poletnih počitnic za otroke znova pripravljamo številne aktivnosti. V sodelovanju z Zavodom za aktivno preživljanje prostega časa že drugo leto zapored organiziramo zabavne, poučne ter varne počitnice ob reki Kolpi. Poletni tabor je namenjen otrokom od 8. do 12. leta starosti, potekal bo v dveh terminih, in sicer od 25. do 29. junija ter od 29. junija do 3. julija.

Otroci bodo petdnevne počitnice preživeli v vasici Gorenji Radenci pri Starem trgu. V času taborjenja bodo spoznavali življenje v naravi, različne športne aktivnosti, osnove astronomije ter veščine taborjenja. Vse aktivnosti tabora bodo vodili absolventi Fakultete za šport, tabornik, zdravstveni tehnik in astronom.

Cena taborjenja znaša 31.500,00 tolarjev, vanjo so zajete nočitve s štirimi dnevnimi obroki hrane, uporaba rekvizitov in opreme vseh aktivnosti, strokovno delo animatorjev, stroški avtobusnega prevoza ter CD s fotografijami tabora. (Več informacij je na voljo na www.tusevasola.com.)

Tušev poletni tabor temelji na številnih aktivnostih, druženju in zabavi. Program je razdeljen na štiri vsebinske sklope: športne aktivnosti, veščine življenja v naravi, animacijske delavnice in družabne večere. Otroci se bodo po bujenju in zajtrku preizkusili v različnih športih kot so vožnja s kanujem, kolesarjenje, rolanje, orientacija ter plavanje. Športnim aktivnostim sledita kosilo in počitek, nato so na vrsti animacije v domu, kjer bodo ustvarjali v likovnih delavnicah, urejali taborni časopis, plesali ter igrali namizni tenis. Sledi malica, nato popoldanske aktivnosti: lokostrelstvo, taborništvo, plezanje, pohodništvo, plavanje. Na vrsti je večerja, pred spanjem pa se bodo otroci s pomočjo animatorjev seznanjali še z različnimi veščinami preživljanja v naravi in prve pomoči, taborjenjem in astronomijo. Vmes bo čas tudi za številne družabne igre in zabavo.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.