Tušev poletni tabor – aktivne počitnice v naravi

Z Zavodom za aktivno preživljanje prostega časa pripravljamo za otroke zabavne, poučne in varne počitnice ob reki Kolpi

V času poletnih počitnic za otroke znova pripravljamo številne aktivnosti. V sodelovanju z Zavodom za aktivno preživljanje prostega časa že drugo leto zapored organiziramo zabavne, poučne ter varne počitnice ob reki Kolpi. Poletni tabor je namenjen otrokom od 8. do 12. leta starosti, potekal bo v dveh terminih, in sicer od 25. do 29. junija ter od 29. junija do 3. julija.

Otroci bodo petdnevne počitnice preživeli v vasici Gorenji Radenci pri Starem trgu. V času taborjenja bodo spoznavali življenje v naravi, različne športne aktivnosti, osnove astronomije ter veščine taborjenja. Vse aktivnosti tabora bodo vodili absolventi Fakultete za šport, tabornik, zdravstveni tehnik in astronom.

Cena taborjenja znaša 31.500,00 tolarjev, vanjo so zajete nočitve s štirimi dnevnimi obroki hrane, uporaba rekvizitov in opreme vseh aktivnosti, strokovno delo animatorjev, stroški avtobusnega prevoza ter CD s fotografijami tabora. (Več informacij je na voljo na www.tusevasola.com.)

Tušev poletni tabor temelji na številnih aktivnostih, druženju in zabavi. Program je razdeljen na štiri vsebinske sklope: športne aktivnosti, veščine življenja v naravi, animacijske delavnice in družabne večere. Otroci se bodo po bujenju in zajtrku preizkusili v različnih športih kot so vožnja s kanujem, kolesarjenje, rolanje, orientacija ter plavanje. Športnim aktivnostim sledita kosilo in počitek, nato so na vrsti animacije v domu, kjer bodo ustvarjali v likovnih delavnicah, urejali taborni časopis, plesali ter igrali namizni tenis. Sledi malica, nato popoldanske aktivnosti: lokostrelstvo, taborništvo, plezanje, pohodništvo, plavanje. Na vrsti je večerja, pred spanjem pa se bodo otroci s pomočjo animatorjev seznanjali še z različnimi veščinami preživljanja v naravi in prve pomoči, taborjenjem in astronomijo. Vmes bo čas tudi za številne družabne igre in zabavo.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.