Tuš v Moravčah odprl nov market

Tuš je v Moravčah danes odprl sodoben market, ki se ponaša z bogato založenimi policami in kakovostno ponudbo. Urejen je po meri najzahtevnejših kupcev, saj ima mesnico, delikateso s toploteko, oddelek kruha z dopeko, izjemen kotiček sadja in zelenjave ter ponudbo bio živil. Objekt je zgrajen v skladu z najvišjimi standardi energetske varčnosti, delo pa je dobilo tudi nekaj novih Tuševih sodelavcev. V Tušu so zaprli dosedanjo trgovino v Moravčah. Na novi lokaciji se jim je pridružila tudi trgovina z oblačili NKD, ki bo popestrila ponudbo celotnega objekta.

Tuševe trgovine so znane po bogati ponudbi, poseben poudarek pa vseskozi dajejo svežemu programu – sadju in zelenjavi, kruhu in pekovskim izdelkom, mesnici in delikatesi. Vse to je na voljo tudi v novem marketu v Moravčah, ki so ga v Tušu odprli danes. Otvoritev novega marketa je pospremil pester otvoritveni program. Poskrbeli so za odlično zabavo najmlajših, privlačne akcije in degustacije tako izdelkov Tuševih lastnih blagovnih znamk kot tudi vseh drugih.

V marketu vas bodo prijazno sprejeli že izkušeni Tuševi prodajalci, ki se jim je pridružilo tudi nekaj novih obrazov. Tuš market v Moravčah je odprt od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure in ob nedeljah od 8. do 12. ure. V objektu je tudi prodajalna NKD, kjer boste našli oblačila za vso družino. Zaradi nove pridobitve so v Tušu zaprli obstoječo poslovalnico v tem kraju.

Z Moravčami, ki se odlikujejo s čudovito neokrnjeno naravo, se bo nov objekt zlil tudi zaradi svoje ekološke note. Pri gradnji in opremljanju objekta so v Tušu upoštevali najvišje standarde ravnanja z odpadki in energetsko učinkovitost delovanja, kar je porok za boljše in kakovostnejše nakupovanje. Objekt v Moravčah je nadgradnja vrste ekološko varčnih in nizkoenergijskih Tuševih trgovin. Napredna ekološka tehnologija, ekološki materiali in okolju prijazna arhitekturna zasnova so namreč smernice, ki jim v Tušu sledijo pri izgradnji vseh svojih trgovskih objektov. Konkretni učinki vseh vgrajenih tehnoloških rešitev omogočajo zmanjšanje izpusta CO2 za približno 56 %.

Odlična toplotna izolacija ter dvojna zasteklitev z minimalno toplotno prehodnostjo in dodatno sončno zaščito sta osnova doseganja ugodnih energetskih karakteristik v novem Tuš marketu v Moravčah. Dovajanje toplote v prostor poteka s pomočjo dovoda ustrezno ogrevanega zraka. Del odpadne toplote prezračevalne enote iz prostora se bo uporabljal za dogrevanje zraka in bo zadostoval za skoraj polovico celotnih potreb objekta. Največji del toplotne energije za ogrevanje bo prihajal iz odpadne toplote hladilnih naprav, ki bodo s pomočjo toplotne črpalke ogrevale celoten objekt. Omenjen sistem bo v času manjših potreb po ogrevanju proizvedeno toplotno energijo hladilnih naprav akumuliral v ustrezne akumulatorje toplote za kasnejšo večjo potrebo po ogrevanju.

Poraba energije bo močno zmanjšana tudi pri razsvetljavi, saj se bo le-ta samodejno regulirala glede na jakost dnevne svetlobe. V večini so uporabljene LED varčne svetilke, ponekod pa varčne FLUO sijalke. Hladilna tehnika je zaprtega tipa, kar omogoča velike prihranke energije in prijetnejše nakupovanje. Za celovito upravljanje z energijo je v objekt vgrajen Danfosov sistem Total store solution, ki ga v Tušu spremljajo in upravljajo na daljavo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.