Tuš v Moravčah odprl nov market

Tuš je v Moravčah danes odprl sodoben market, ki se ponaša z bogato založenimi policami in kakovostno ponudbo. Urejen je po meri najzahtevnejših kupcev, saj ima mesnico, delikateso s toploteko, oddelek kruha z dopeko, izjemen kotiček sadja in zelenjave ter ponudbo bio živil. Objekt je zgrajen v skladu z najvišjimi standardi energetske varčnosti, delo pa je dobilo tudi nekaj novih Tuševih sodelavcev. V Tušu so zaprli dosedanjo trgovino v Moravčah. Na novi lokaciji se jim je pridružila tudi trgovina z oblačili NKD, ki bo popestrila ponudbo celotnega objekta.

Tuševe trgovine so znane po bogati ponudbi, poseben poudarek pa vseskozi dajejo svežemu programu – sadju in zelenjavi, kruhu in pekovskim izdelkom, mesnici in delikatesi. Vse to je na voljo tudi v novem marketu v Moravčah, ki so ga v Tušu odprli danes. Otvoritev novega marketa je pospremil pester otvoritveni program. Poskrbeli so za odlično zabavo najmlajših, privlačne akcije in degustacije tako izdelkov Tuševih lastnih blagovnih znamk kot tudi vseh drugih.

V marketu vas bodo prijazno sprejeli že izkušeni Tuševi prodajalci, ki se jim je pridružilo tudi nekaj novih obrazov. Tuš market v Moravčah je odprt od ponedeljka do petka od 8. do 20. ure, ob sobotah od 8. do 17. ure in ob nedeljah od 8. do 12. ure. V objektu je tudi prodajalna NKD, kjer boste našli oblačila za vso družino. Zaradi nove pridobitve so v Tušu zaprli obstoječo poslovalnico v tem kraju.

Z Moravčami, ki se odlikujejo s čudovito neokrnjeno naravo, se bo nov objekt zlil tudi zaradi svoje ekološke note. Pri gradnji in opremljanju objekta so v Tušu upoštevali najvišje standarde ravnanja z odpadki in energetsko učinkovitost delovanja, kar je porok za boljše in kakovostnejše nakupovanje. Objekt v Moravčah je nadgradnja vrste ekološko varčnih in nizkoenergijskih Tuševih trgovin. Napredna ekološka tehnologija, ekološki materiali in okolju prijazna arhitekturna zasnova so namreč smernice, ki jim v Tušu sledijo pri izgradnji vseh svojih trgovskih objektov. Konkretni učinki vseh vgrajenih tehnoloških rešitev omogočajo zmanjšanje izpusta CO2 za približno 56 %.

Odlična toplotna izolacija ter dvojna zasteklitev z minimalno toplotno prehodnostjo in dodatno sončno zaščito sta osnova doseganja ugodnih energetskih karakteristik v novem Tuš marketu v Moravčah. Dovajanje toplote v prostor poteka s pomočjo dovoda ustrezno ogrevanega zraka. Del odpadne toplote prezračevalne enote iz prostora se bo uporabljal za dogrevanje zraka in bo zadostoval za skoraj polovico celotnih potreb objekta. Največji del toplotne energije za ogrevanje bo prihajal iz odpadne toplote hladilnih naprav, ki bodo s pomočjo toplotne črpalke ogrevale celoten objekt. Omenjen sistem bo v času manjših potreb po ogrevanju proizvedeno toplotno energijo hladilnih naprav akumuliral v ustrezne akumulatorje toplote za kasnejšo večjo potrebo po ogrevanju.

Poraba energije bo močno zmanjšana tudi pri razsvetljavi, saj se bo le-ta samodejno regulirala glede na jakost dnevne svetlobe. V večini so uporabljene LED varčne svetilke, ponekod pa varčne FLUO sijalke. Hladilna tehnika je zaprtega tipa, kar omogoča velike prihranke energije in prijetnejše nakupovanje. Za celovito upravljanje z energijo je v objekt vgrajen Danfosov sistem Total store solution, ki ga v Tušu spremljajo in upravljajo na daljavo.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.