Tuš v Metliki odprl kar 30 novih delovnih mest

V sredo, 21. marca, bomo ob 11. uri na naslovu Ulica Bratstva in enotnosti 134 v Metliki odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.500 m2.

V sredo, 21. marca, bomo ob 11. uri na naslovu Ulica Bratstva in enotnosti 134 v Metliki odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.500 m2. V izgradnjo supermarketa, ki bo kupcem na svojih policah ponujal več kot 17.000 izdelkov, smo vložili več kot 2,7 milijonov evrov.

V sodobnem supermarketu bo kupcem na voljo tudi bio kotiček. Posebej bogato pa smo založili tudi nadstandardne oddelke mesnice, sadja in zelenjave, kruha z lastno dopeko ter delikatese.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o otvoritvi povedal: ˝Vpetost v okolje, v katerem poslujemo, in sposobnost prisluhniti potrebam lokalne skupnosti sta temelj zaupanja in dobrih odnosov, ki jih v Tušu gradimo z našimi zvestimi kupci. V Metliki smo se zato odzvali na prošnjo Jureta Čuka, kandidata za nastop na Specialni olimpijadi Slovenije v Šanghaju, ki nujno potrebuje pomoč pri nakupu športne opreme, ter Vrtca Metlika za nakup didaktičnih pripomočkov. Vsakemu bomo podarili donacijski ček v vrednosti 1000 EUR.’

Otvoritev se bo z nastopom Mestne godbe Metlika pričela že malo pred 11. uro, ko bosta nov supermarket slavnostno otvorila Milan Mlinar, direktor maloprodaje družbe Engrotuš, in županja občine Metlika Renata Brunskole.

Obiskovalci se bodo po uradni otvoritvi zabavali ob vragolijah balonarja in čarodeja Davida. Pripravili smo tudi številne lepe nagrade, pozabili pa nismo niti na lačne želodčke obiskovalcev, ki se bodo lahko okrepčali z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Zabava bo vrhunec dosegla ob 17. uri, ko bo otvoritev novega Tuševega supermarketa pospremil še koncert naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Nov Tuš supermarket v Metliki lahko obiščete od ponedeljka do petka od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure. V Tušu pa so seveda poskrbeli tudi za veliko parkirišče, na katerem je prostor za kar 80 jeklenih konjičkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.