Tuš v Metliki odprl kar 30 novih delovnih mest

V sredo, 21. marca, bomo ob 11. uri na naslovu Ulica Bratstva in enotnosti 134 v Metliki odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.500 m2.

V sredo, 21. marca, bomo ob 11. uri na naslovu Ulica Bratstva in enotnosti 134 v Metliki odprli nov moderen Tuš supermarket z neto prodajno površino več kot 1.500 m2. V izgradnjo supermarketa, ki bo kupcem na svojih policah ponujal več kot 17.000 izdelkov, smo vložili več kot 2,7 milijonov evrov.

V sodobnem supermarketu bo kupcem na voljo tudi bio kotiček. Posebej bogato pa smo založili tudi nadstandardne oddelke mesnice, sadja in zelenjave, kruha z lastno dopeko ter delikatese.

Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš, je o otvoritvi povedal: ˝Vpetost v okolje, v katerem poslujemo, in sposobnost prisluhniti potrebam lokalne skupnosti sta temelj zaupanja in dobrih odnosov, ki jih v Tušu gradimo z našimi zvestimi kupci. V Metliki smo se zato odzvali na prošnjo Jureta Čuka, kandidata za nastop na Specialni olimpijadi Slovenije v Šanghaju, ki nujno potrebuje pomoč pri nakupu športne opreme, ter Vrtca Metlika za nakup didaktičnih pripomočkov. Vsakemu bomo podarili donacijski ček v vrednosti 1000 EUR.’

Otvoritev se bo z nastopom Mestne godbe Metlika pričela že malo pred 11. uro, ko bosta nov supermarket slavnostno otvorila Milan Mlinar, direktor maloprodaje družbe Engrotuš, in županja občine Metlika Renata Brunskole.

Obiskovalci se bodo po uradni otvoritvi zabavali ob vragolijah balonarja in čarodeja Davida. Pripravili smo tudi številne lepe nagrade, pozabili pa nismo niti na lačne želodčke obiskovalcev, ki se bodo lahko okrepčali z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Zabava bo vrhunec dosegla ob 17. uri, ko bo otvoritev novega Tuševega supermarketa pospremil še koncert naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Nov Tuš supermarket v Metliki lahko obiščete od ponedeljka do petka od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure. V Tušu pa so seveda poskrbeli tudi za veliko parkirišče, na katerem je prostor za kar 80 jeklenih konjičkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 86

    Danes je vrata odprl popolnoma prenovljen Tuš supermarket Lucija z nakupovalno potjo po meri kupca in ambientom, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja.V prenovljeni poslovalnici je na voljo še več pripravljenih jedi iz toploteke ter širok izbor pripravljene hrane za malico in za na pot, kupce pa presenečamo tudi z … Več

  • 66

    Tuš market Radovljica, ki je doslej deloval kot franšizna trgovina, smo včeraj odprli v osveženi podobi. Celovita prenova vključno z energetskimi izboljšavami je načrtovana v prvi polovici prihodnjega leta, delno prenovljen market v središču Radovljice pa že sedaj prinaša optimizirano nakupovalno pot, ki omogoča hitre in učinkovite nakupe. Kupci lahko- … Več

  • Od 19. 10. 2022 do 17. 1. 2023 z nakupi v Tušu zbirajte točke zvestobe in pridobite do 60 % popusta na izdelke iz linije Dormeo® Charming. Za vsakih 10 € nakupa prejmete eno točko zvestobe kot nalepko za zbiranje na zbirnem kartončku v info letaku in v digitalni obliki, … Več