Tuš supermarket v Logatcu ponovno odpira svoja vrata

Danes je svoja vrata po dvomesečni obnovi zaradi požara ponovno odprl Tuš supermarket v Logatcu, v sanacijo katerega smo vložili 300.000 evrov.

188Danes je svoja vrata po dvomesečni obnovi zaradi požara ponovno odprl Tuš supermarket v Logatcu, v sanacijo katerega smo vložili 300.000 evrov.

Tuš supermarket v Logatcu je svoja vrata ponovno odprl danes ob 11. uri, kjer bo na bogato založenih oddelkih mesnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva vse obiskovalce pričakal širok nabor kakovostnih živilskih in neživilskih izdelkov. Z lastno dopeko jim bo vsak dan na voljo tudi vedno svež kruh, na bio polici pa pester segment ekološke ponudbe.

Sanacije škode, ki jo je januarski požar povzročil v notranjosti trgovine, smo se v Tušu lotili zelo intenzivno. Za obnovo trgovine smo namenili 300.000 evrov ter tako že po dveh mesecih prebivalcem Logatca ponudili popolnoma prenovljen supermarket po meri najzahtevnejših kupcev.

»Tudi tokrat smo sledili svoji zavezi ‘Vedno boljši’ ter poskrbeli, da Logatčankam in Logatčanom ponudimo še sodobnejši supermarket, kjer jih bomo vedno pričakali s kakovostno ponudbo ter prijaznostjo naših zaposlenih«, je ob otvoritvi obnovljenega Tuš supermarketa povedal generalni direktor Skupine Tuš Aleksander Svetelšek.

Otvoritev prenovljene trgovine, ki jo lahko kupci odslej obiščejo vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro ter ob nedeljah med 8. in 12. uro, bodo spremljali veseli zvoki harmonikarja Roberta Goličnika, animacije čarodeja Joleta Coleta ter pogostitev s Tuševim tradicionalnim bogračem in številnimi degustacijami priznanih dobaviteljev.

< Nazaj

Ostale novice