Tuš supermarket v Logatcu ponovno odpira svoja vrata

Danes je svoja vrata po dvomesečni obnovi zaradi požara ponovno odprl Tuš supermarket v Logatcu, v sanacijo katerega smo vložili 300.000 evrov.

Tuš supermarket v Logatcu ponovno odpira svoja vrata Danes je svoja vrata po dvomesečni obnovi zaradi požara ponovno odprl Tuš supermarket v Logatcu, v sanacijo katerega smo vložili 300.000 evrov.

Tuš supermarket v Logatcu je svoja vrata ponovno odprl danes ob 11. uri, kjer bo na bogato založenih oddelkih mesnice, delikatese, sadja in zelenjave ter kruha in pekovskega peciva vse obiskovalce pričakal širok nabor kakovostnih živilskih in neživilskih izdelkov. Z lastno dopeko jim bo vsak dan na voljo tudi vedno svež kruh, na bio polici pa pester segment ekološke ponudbe.

Sanacije škode, ki jo je januarski požar povzročil v notranjosti trgovine, smo se v Tušu lotili zelo intenzivno. Za obnovo trgovine smo namenili 300.000 evrov ter tako že po dveh mesecih prebivalcem Logatca ponudili popolnoma prenovljen supermarket po meri najzahtevnejših kupcev.

»Tudi tokrat smo sledili svoji zavezi ‘Vedno boljši’ ter poskrbeli, da Logatčankam in Logatčanom ponudimo še sodobnejši supermarket, kjer jih bomo vedno pričakali s kakovostno ponudbo ter prijaznostjo naših zaposlenih«, je ob otvoritvi obnovljenega Tuš supermarketa povedal generalni direktor Skupine Tuš Aleksander Svetelšek.

Otvoritev prenovljene trgovine, ki jo lahko kupci odslej obiščejo vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 20. uro ter ob nedeljah med 8. in 12. uro, bodo spremljali veseli zvoki harmonikarja Roberta Goličnika, animacije čarodeja Joleta Coleta ter pogostitev s Tuševim tradicionalnim bogračem in številnimi degustacijami priznanih dobaviteljev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.