Tuš supermarket Rogaška Slatina osvežen in z nadgrajeno ponudbo

  • 8

Danes je svoja vrata odprl osvežen Tuš supermarket Rogaška Slatina, ki je s prenovo sledil najnovejšim nakupovalnim trendom in se tako še bolj približal kupcem. Poleg nadgrajenega prodajnega programa supermarket ponuja bogatejšo ponudbo na oddelkih sadja in zelenjave ter kruha z lastno dopeko, hkrati pa privlačnejši izgled in prilagojeno nakupno pot. V Tušu so se za prenovo odločili zaradi izboljšanja kupčeve nakupovalne izkušnje.

V Tušu se pri prenovah osredotočajo na najsodobnejše nakupovalne trende in želje kupcev. S temi smernicami v mislih so v lanskem letu prenovili in obogatili kar 20 svojih poslovalnic različnih formatov, supermarket Rogaška Slatina pa je tretji v letošnjem letu: »V Tušu smo spoštovali želje kupcev in supermarket soustvarjali skupaj z njimi. Hkrati smo sledili svetovnim smernicam in v asortiman vključili več lokalnih, slovenskih izdelkov, razširili sveže oddelke ter poskrbeli za sodoben in privlačen izgled supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

Supermarket po novem odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba, s poudarkom na slovenskih lokalno pridelanih izdelkih. Prenova kupcem prinaša premišljeno urejen prostor, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja in tako ponuja nakupno pot, ki se povsem prilagaja potrebam in željam kupcev.

 

Kot v vseh preurejenih formatih svojih trgovin po Sloveniji tudi v supermarketu Rogaška Slatina velik poudarek namenja ponudbi izdelkov izpod rok slovenskih pridelovalcev. Tuš namreč kot največji slovenski trgovec veliko pozornosti posveča proizvodom lokalnih pridelovalcev, ki jih povezuje tudi v okviru premium blagovne znamke Slovenske dobrote. Sicer na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla.

< Nazaj

Ostale novice