Tuš supermarket Mozirje po meri najzahtevnejših kupcev

  • 8

Svoja vrata je danes odprl prenovljen in osvežen Tuš supermarket Mozirje, kjer kupci vstopajo v prostor, ki združuje najsodobnejše nakupovalne trende, na policah pa najdejo še izboljšano ponudbo izdelkov. Osveženi prodajni asortiman je popolnoma prilagojen željam potrošnikov, kar je tudi glavno vodilo Tuša – prisluhniti potrebam kupcev.

Mozirjani so bogatejši za prenovljen Tuš supermarket, ki sledi sodobnim smernicam nakupovanja in upošteva želje kupcev. Prenova in osvežitev trgovine prinašata premišljeno urejen prostor, velik poudarek pa, v skladu s Tuševo vizijo, dajejo na kakovostne lokalno pridelane izdelke slovenskih pridelovalcev.

 

Tuš kot največji slovenski trgovec namreč na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov domačega porekla, spoštovanje slovenskega pa se kaže tudi v spoštovanju do slovenskih potrošnikov. Zanje je v Mozirju zdaj poskrbljeno za še boljšo ponudbo na policah, prenovljen prostor pa omogoča praktično nakupovanje.

 

Vpetost v lokalno okolje je prav tako izjemnega pomena, pravijo na Tušu. »Tudi ta supermarket smo soustvarjali s svojimi kupci, sledili najsodobnejšim trendom, ponudbo svežih oddelkov pa še nadgradili,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

< Nazaj

Ostale novice