Tuš supermarket Mozirje po meri najzahtevnejših kupcev

  • 8

Svoja vrata je danes odprl prenovljen in osvežen Tuš supermarket Mozirje, kjer kupci vstopajo v prostor, ki združuje najsodobnejše nakupovalne trende, na policah pa najdejo še izboljšano ponudbo izdelkov. Osveženi prodajni asortiman je popolnoma prilagojen željam potrošnikov, kar je tudi glavno vodilo Tuša – prisluhniti potrebam kupcev.

Mozirjani so bogatejši za prenovljen Tuš supermarket, ki sledi sodobnim smernicam nakupovanja in upošteva želje kupcev. Prenova in osvežitev trgovine prinašata premišljeno urejen prostor, velik poudarek pa, v skladu s Tuševo vizijo, dajejo na kakovostne lokalno pridelane izdelke slovenskih pridelovalcev.

 

Tuš kot največji slovenski trgovec namreč na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov domačega porekla, spoštovanje slovenskega pa se kaže tudi v spoštovanju do slovenskih potrošnikov. Zanje je v Mozirju zdaj poskrbljeno za še boljšo ponudbo na policah, prenovljen prostor pa omogoča praktično nakupovanje.

 

Vpetost v lokalno okolje je prav tako izjemnega pomena, pravijo na Tušu. »Tudi ta supermarket smo soustvarjali s svojimi kupci, sledili najsodobnejšim trendom, ponudbo svežih oddelkov pa še nadgradili,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.