Tuš supermarket Mozirje po meri najzahtevnejših kupcev

  • 8

Svoja vrata je danes odprl prenovljen in osvežen Tuš supermarket Mozirje, kjer kupci vstopajo v prostor, ki združuje najsodobnejše nakupovalne trende, na policah pa najdejo še izboljšano ponudbo izdelkov. Osveženi prodajni asortiman je popolnoma prilagojen željam potrošnikov, kar je tudi glavno vodilo Tuša – prisluhniti potrebam kupcev.

Mozirjani so bogatejši za prenovljen Tuš supermarket, ki sledi sodobnim smernicam nakupovanja in upošteva želje kupcev. Prenova in osvežitev trgovine prinašata premišljeno urejen prostor, velik poudarek pa, v skladu s Tuševo vizijo, dajejo na kakovostne lokalno pridelane izdelke slovenskih pridelovalcev.

 

Tuš kot največji slovenski trgovec namreč na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov domačega porekla, spoštovanje slovenskega pa se kaže tudi v spoštovanju do slovenskih potrošnikov. Zanje je v Mozirju zdaj poskrbljeno za še boljšo ponudbo na policah, prenovljen prostor pa omogoča praktično nakupovanje.

 

Vpetost v lokalno okolje je prav tako izjemnega pomena, pravijo na Tušu. »Tudi ta supermarket smo soustvarjali s svojimi kupci, sledili najsodobnejšim trendom, ponudbo svežih oddelkov pa še nadgradili,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več