Tuš supermarket Mozirje po meri najzahtevnejših kupcev

  • 8

Svoja vrata je danes odprl prenovljen in osvežen Tuš supermarket Mozirje, kjer kupci vstopajo v prostor, ki združuje najsodobnejše nakupovalne trende, na policah pa najdejo še izboljšano ponudbo izdelkov. Osveženi prodajni asortiman je popolnoma prilagojen željam potrošnikov, kar je tudi glavno vodilo Tuša – prisluhniti potrebam kupcev.

Mozirjani so bogatejši za prenovljen Tuš supermarket, ki sledi sodobnim smernicam nakupovanja in upošteva želje kupcev. Prenova in osvežitev trgovine prinašata premišljeno urejen prostor, velik poudarek pa, v skladu s Tuševo vizijo, dajejo na kakovostne lokalno pridelane izdelke slovenskih pridelovalcev.

 

Tuš kot največji slovenski trgovec namreč na svoje police uvršča več kot 70 odstotkov izdelkov domačega porekla, spoštovanje slovenskega pa se kaže tudi v spoštovanju do slovenskih potrošnikov. Zanje je v Mozirju zdaj poskrbljeno za še boljšo ponudbo na policah, prenovljen prostor pa omogoča praktično nakupovanje.

 

Vpetost v lokalno okolje je prav tako izjemnega pomena, pravijo na Tušu. »Tudi ta supermarket smo soustvarjali s svojimi kupci, sledili najsodobnejšim trendom, ponudbo svežih oddelkov pa še nadgradili,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.