Tuš supermarket Lesce z osveženim izgledom in nadgrajeno ponudbo

  • 6

Danes je svoja vrata odprl Tuš supermarket v Lescah, ki je s prenovo in osvežitvijo sledil najnovejšim nakupovalnim trendom in se tako še bolj približal kupcem. Poleg nadgrajenega prodajnega asortimana supermarket ponuja osvežene oddelke sadja in zelenjave, kruha z lastno dopeko, mesnice in delikatese, hkrati pa privlačnejši izgled in prilagojeno nakupno pot. V Tušu so se za prenovo odločili zaradi izboljšanja nakupovalne izkušnje, saj menijo, da bodo tako postali kupčeva prva izbira.

V Tušu se pri prenovah osredotočajo na najsodobnejše nakupovalne trende in želje kupcev. S temi smernicami v mislih so v lanskem letu prenovili in obogatili tudi supermarket v Lescah. »V Tušu spoštujemo želje kupcev in supermarket soustvarjamo skupaj z njimi. Hkrati smo sledili svetovnim smernicam in v asortiman vključili več lokalnih, slovenskih izdelkov, razširili sveže oddelke ter poskrbeli za sodoben in privlačen izgled supermarketa,« je povedal Gregor Štampohar, poslovni direktor Skupine Tuš.

 

Supermarket odlikuje nadgrajena in osvežena ponudba, s poudarkom na slovenskih lokalno pridelanih izdelkih. Novosti v supermarketu zaokrožujejo prenovljeni oddelki kruha, delikatese in mesnice ter sadja in zelenjave, ki so prilagojeni sodobnemu potrošniškem okusu in vsebujejo široko ponudbo lokalnih kakovostnih izdelkov. Hkrati pa prenova kupcem prinaša premišljeno urejen prostor, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja in tako ponuja nakupno pot, ki se povsem prilagaja potrebam in željam kupcev.

 

Kot v vseh Tuševih poslovalnicah po Sloveniji tudi v supermarketu Lesce velik poudarek namenjajo ponudbi izdelkov slovenskih lokalnih proizvajalcev in pridelovalcev, katere povezujejo tudi v okviru premium blagovne znamke Slovenske dobrote.

< Nazaj

Ostale novice