Tuš supermarket Idrija odslej popolnoma po meri kupcev

  • 16

Odprli smo vrata celovito prenovljenega supermarketa v Idriji. V času obnove smo se posebej posvetili ustvarjanju prijetne in najsodobnejše nakupovalne izkušnje, ki kupcu na sprehodu skozi trgovino ponuja izjemen nabor vsega za gospodinjstvo in vsakdanje življenje. Še posebej izstopa ponudba svežega mesa iz lastne mesnice ter bistveno razširjena sveža ponudba sadja, zelenjave in vedno dišeč kruh, kot tudi obogatena ponudba pripravljene hrane za malico ali za na pot.

Obnove supermarketa Idrija smo se lotil z zavedanjem o pomenu zagotavljanja najsodobnejše nakupovalne izkušnje v mestu. Pri tem smo se posebej posvetili pričakovanjem kupcev. Kupce smo povprašali, kaj si želijo in kaj od nas pričakujejo. Temu smo sledili v načrtovanju prenove in oblikovanju ponudbe, ki prinaša vse, kar potrebujemo v gospodinjstvu, za malico v službi ali ko se odpravljamo na pot. Koncept prenove, ukrojene po meri kupcev, ne prinaša le produktov na trgovinskih policah, ampak prijazen nasvet prodajalca in izjemno široko paleto izdelkov.

Sodobno in prijetno zasnovan ambient Tuš supermarketa Idrija prinaša prenovljeno ponudbo s poudarkom na svežini in kakovosti izdelkov. Kupce je pričakala nova mesnica z bogato ponudbo mesa in lastnih mesnih pripravkov, omamno dišeč oddelek kruha z vedno sveže pečenimi pekovskimi dobrotami, najboljša ponudba sadja in zelenjave ter samopostrežna ponudba zamrznjenih rib in morskih sadežev. Gurmane bo zagotovo navdušil oddelek delikatese s svežo ponudbo mesnih izdelkov, sirov in prilog, ki so nepogrešljivi spremljevalec vsakega kulinaričnega razvajanja, ter ponudba slovenskih lokalnih izdelkov, ki jih kupci najdejo le pri nas. Ob tem je kupcem na voljo še nov, večji oddelek s sezonsko ponudbo najrazličnejših izdelkov, ki spremljajo naše življenje v različnih letnih časih.

Posebej smo se posvetili tudi vedno bolj iskani ponudbi priročno pakirane hrane za hitro malico, kosilo ali za na pot. Poudarek smo dali sveže pripravljeni hrani, naj si bo hladna ali topla. Kupce bo vsak dan pričakalo sveže pečeno pecivo in pice, solate, sendviči in drugi prigrizki ter sveži mlečni in sadni napitki.

Kupci bodo nakupe v prenovljenem Tuš supermarketu Idrija lahko hitro zaključili na novih samopostrežnih ali na klasičnih blagajnah. Prenovljen supermarket je odprt od ponedeljka do sobote, od 8. do 20. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • V soboto, 23. 10. 2021, med 9. in 13. uro bo pred Tuš supermarketom Lenart potekala največja čarovniška zabava. Začarala vas bo interaktivna akrobatska predstava, vaši najmlajši pa se bodo lahko preizkusili v mini golfu, ustvarjali na kreativnih delavnicah in popestrili obraz z atraktivnimi obraznimi poslikavami. Veselimo se vašega obiska.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več