Tuš supermarket Idrija odslej popolnoma po meri kupcev

  • 16

Odprli smo vrata celovito prenovljenega supermarketa v Idriji. V času obnove smo se posebej posvetili ustvarjanju prijetne in najsodobnejše nakupovalne izkušnje, ki kupcu na sprehodu skozi trgovino ponuja izjemen nabor vsega za gospodinjstvo in vsakdanje življenje. Še posebej izstopa ponudba svežega mesa iz lastne mesnice ter bistveno razširjena sveža ponudba sadja, zelenjave in vedno dišeč kruh, kot tudi obogatena ponudba pripravljene hrane za malico ali za na pot.

Obnove supermarketa Idrija smo se lotil z zavedanjem o pomenu zagotavljanja najsodobnejše nakupovalne izkušnje v mestu. Pri tem smo se posebej posvetili pričakovanjem kupcev. Kupce smo povprašali, kaj si želijo in kaj od nas pričakujejo. Temu smo sledili v načrtovanju prenove in oblikovanju ponudbe, ki prinaša vse, kar potrebujemo v gospodinjstvu, za malico v službi ali ko se odpravljamo na pot. Koncept prenove, ukrojene po meri kupcev, ne prinaša le produktov na trgovinskih policah, ampak prijazen nasvet prodajalca in izjemno široko paleto izdelkov.

Sodobno in prijetno zasnovan ambient Tuš supermarketa Idrija prinaša prenovljeno ponudbo s poudarkom na svežini in kakovosti izdelkov. Kupce je pričakala nova mesnica z bogato ponudbo mesa in lastnih mesnih pripravkov, omamno dišeč oddelek kruha z vedno sveže pečenimi pekovskimi dobrotami, najboljša ponudba sadja in zelenjave ter samopostrežna ponudba zamrznjenih rib in morskih sadežev. Gurmane bo zagotovo navdušil oddelek delikatese s svežo ponudbo mesnih izdelkov, sirov in prilog, ki so nepogrešljivi spremljevalec vsakega kulinaričnega razvajanja, ter ponudba slovenskih lokalnih izdelkov, ki jih kupci najdejo le pri nas. Ob tem je kupcem na voljo še nov, večji oddelek s sezonsko ponudbo najrazličnejših izdelkov, ki spremljajo naše življenje v različnih letnih časih.

Posebej smo se posvetili tudi vedno bolj iskani ponudbi priročno pakirane hrane za hitro malico, kosilo ali za na pot. Poudarek smo dali sveže pripravljeni hrani, naj si bo hladna ali topla. Kupce bo vsak dan pričakalo sveže pečeno pecivo in pice, solate, sendviči in drugi prigrizki ter sveži mlečni in sadni napitki.

Kupci bodo nakupe v prenovljenem Tuš supermarketu Idrija lahko hitro zaključili na novih samopostrežnih ali na klasičnih blagajnah. Prenovljen supermarket je odprt od ponedeljka do sobote, od 8. do 20. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelkov Hrenovke Wudy, maxipack, 1 kg, AIA-AGRICOLA ITALIAN (EAN: 8008110002275, rok trajanja 29. 9. 2022, 21. 10. 2022, 27. 10. 2022, 28. 10. 2022, 8. 11. 2022, 18. 11. 2022, 22. 11. 2022 in 24. 11. 2022) in Hrenovke Wudy, perutninske, vak. pak., 250 g … Več

  • Pri pregledu cen, ki so bile 19. septembra 2022 objavljene v primerjalniku cen osnovnih živil na spletni strani Naša super hrana, smo opazili več nepravilnosti, ki vplivajo na končni izračun košarice izdelkov za trgovine Tuš. Ob tem se v določenih primerih primerjajo cene neprimerljivih izdelkov, saj so izdelki lastnih blagovnih znamk … Več

  • 9

    V Beltincih je Tuš drogerija prenovila svojo drogerijo in jo popolnoma prilagodila sodobnemu trendom nakupovanja. Drogerija kupcem nudi prijetno nakupovalno izkušnjo ter s ponudbo sledi potrebam kupcev, za katere skrbijo izkušene svetovalke. V ponudbi najdete bogat izbor ponudbe ličil uveljavljenih blagovnih znamk, med njimi tudi ponudbo naravnih in hipoalergenih ličil, svetovno znanih … Več