Tuš supermarket Grosuplje po meri najzahtevnejših kupcev

Danes je svoja vrata odprl prenovljen in osvežen Tuš Supermarket v Grosuplju. Pri prenovi so v prvi vrsti upoštevali želje kupcev in sodobne nakupovalne trende, zato prostor sovpada z najnovejšimi rešitvami, ki kupcem zagotavljajo enostavno in pregledno nakupovanje. Supermarket tako poleg osveženega prodajnega asortimana ponuja tudi bogatejšo ponudbo na oddelku sadja in zelenjave, privlačnejšo delikateso in širšo paleto dnevno svežega kruha in pekovskih izdelkov.

Prenova in osvežitev kupcem prinašata premišljeno urejen prostor, ki je povsem prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja ter sledi svetovnim smernicam na tem področju. Osvežitev nakupno pot povsem prilagaja potrebam in željam kupcev, s čimer se jim želijo še bolj približati. Okrepili so tudi izbor slovenskih izdelkov, ki nastajajo pod rokami slovenskih pridelovalcev in predelovalcev v okviru njihove premium blagovne znamke Slovenske dobrote.