Tuš s spletno trgovino za gostince, trgovce in druge kupce

  • 1

Tuš je znotraj svoje storitve Cash&Carry odprl spletno trgovino za gostince, trgovce in druge kupce. Preprosto in učinkovito nakupovanje z nenehnim nadzorom nad stroški ter redne in posebne spletne akcije, so aduti na katere stavijo v tem rastočem segmentu svoje trgovinske dejavnosti. Posebno pozornost so namenili tudi svežini in kakovosti pri izbiri blaga. Naročeno blago kupcu pripravijo v najbližjem Tuš Cash&Carry centru v Celju, Mariboru, Slovenj Gradcu, Kočevju, Ljubljani in Jaršah, kjer ga potem sam prevzame.

Šest poslovalnic Tuš Cash&Carry je svojo ponudbo nadgradilo s priročno spletno trgovino, ki kupcu prihrani čas in nepotrebne stroške. »Našim kupcem smo stopili še korak naproti in odprli spletno trgovino, kjer ponujamo več kot 4500 najbolj prodajanih izdelkov, ob tem pa smo izjemno pozornost posvetili svežini in kakovosti,« pojasnjujejo v Tušu. V spletni trgovini bodo poleg rednih akcij, ki veljajo tudi v poslovalnicah Tuš Cash&Carry, pripravljali še posebne akcije in last minute spletne ponudbe, kjer bodo izbrani izdelki na voljo po še ugodnejših cenah.

Nakup v spletni trgovini Tuš Cash&Carry je hiter, preprost in cenejši. Kupci najprej s prijavo skozi svoj uporabniški račun vstopijo v trgovino. Sledi izbor podrobno opisanih izdelkov, ki so razvrščeni znotraj različnih kategorij. Izbrane izdelke kupci nato dodajo v svojo košaro, kjer lahko vedno preverijo količino in vsebino nakupa. Po potrditvi podatkov o plačilu in prevzemu s klikom na »naročilo« oddajo izbrano blago v pripravo. Posebej oblikovana ekipa Tuševih sodelavcev prevzame in pripravi naročilo, kupci pa se lahko med to fazo že odpravijo do prevzemnega mesta v najbližjem Tuš Cash&Carry.

Tuš Cash&Carry je s svojo ponudbo prilagojen trgovcem, gostincem in drugim poslovnim uporabnikom. Posebne in redne akcije, širok nabor izdelkov, izjemna sveža ponudba in sezonski artikli so glavni aduti poslovalnic v Celju, Mariboru, Slovenj Gradcu, Kočevju, Ljubljani in Jaršah. Kupcem je na voljo tudi posebna bonitetna kartica Tuš Cash&Carry klub, ki prinaša še mnoge dodatne ugodnosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.