Tuš podaril donacijo tudi Rdečemu križu Bihaća, Sanskega mosta in Cazina

Tuš Holding velja za eno najuspešnejših in najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji.

Tuš Holding velja za eno najuspešnejših in najhitreje rastočih podjetij v Sloveniji. Danes smo na trgu Bosne in Hercegovine prisotni že z 10 trgovskimi objekti, nismo pa poznani le po svoji hitri rasti in uspešnem poslovanju, ampak tudi kot eno najbolj družbeno odgovornih podjetij v Sloveniji.

In kot takšni se sedaj dokazujemo tudi na bosansko-hercegovskem tržišču. V današnji družbeno odgovorni akciji želimo poskrbeti za socialno ogrožene, ki se po pomoč obračajo na Rdeči križ. Občinskim rdečim križem Bihaća, Sanskega mosta in Cazina smo tako podarili novo obutev v skupni vrednosti kar 60.000 KM. Današnja akcija pa ni prva te vrste. Podobni donaciji sta že prejela Rdeči Križ Kantona Sarajevo in Rdeči križ mesta Mostar.

O projektih, v katerih so Rdečemu križu v Bosni in Hercegovini podarili že donacije v višini 150.000 evrov, je Mirsad Beširević, vodja marketinga Tuš d.o.o. povedal: ˝Vse naše aktivnosti so namenjene ljudem in okolju v katerem živimo in delamo. Naša skrb pa se ne ustavi le pri naši osnovni dejavnosti, trgovini. S svojimi aktivnostmi želimo tudi vračati v okolje v katerem živimo in delamo.˝

A skrb za tiste, ki se za pomoč obračajo na Rdeči Križ je le del naše družbeno odgovorne strategije na trgu Bosne in Hercegovine. Ob vsaki otvoritvi novega supermarketa lokalni skupnosti podarimo donacijo v vrednosti 2000 KM. In od leta 2006, ko smo odprli svoj prvi supermarket v Bihaću, smp skupaj podarili že 20.000 KM.

Na bosansko-hercegovski trg smo prvič stopili leta 2006, ko smo v Bihaću odprli svoj prvi trgovski center. Od takrat smo svojo prisotnost v Bosni in Hercegovini okrepili s še devetimi supermarketi. V skupno 10 objektih danes zagotavljamo stabilno zaposlitev že več kot 400 zaposlenim.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.