Tuš omogoča spletno naročanje izdelkov iz asortimana Hitrih užitkov

  • 1

V Tušu so uvedli novo spletno storitev – naročanje izdelkov iz asortimana Hitri užitki prek spletne strani www.tus.si. Kupec prek spleta lahko naroči izdelke, ki jih  prevzame v 51 supermarketih po vsej Sloveniji, kjer naročilo tudi plača. Z novo storitvijo se podjetje še bolj približuje kupcem, saj želi prihraniti njihov čas ter jim preko sodobnih načinov naročanja olajšati vsakodnevno nakupovanje.

Tuševi kupci lahko izbrane izdelke iz asortimana Hitri užitki naročijo tudi preko spleta. Na povezavi Hitri užitki opravijo naročilo, po izdelke pa se odpravijo v poslovalnico, kjer jih tudi plačajo. Storitev spletnega naročanja je trenutno na voljo v 51 Tuš supermarketih po Sloveniji. Ponudba zajema naslednje izdelke: sendviči, plošče in narezki, pečeno meso (pečena svinjska rebra, ocvrt puranji zrezek), kruh in pekovsko pecivo ter sveže iz mesnice (čevapčiči, pleskavice, klobasice za žar, začinjen svinjski vrat in ražnjiči oz. piknik ponudba).

»Vsekakor bomo ponudbo vseskozi dopolnjevali glede na povpraševanja kupcev. Prav tako se bodo dosedanjim poslovalnicam pridružile nove, saj verjamemo, da s takšno  storitvijo kupcem omogočamo boljšo izkušnjo ter sodobnejši pristop k nakupovanju,« so sporočili iz Tuša.

Z novo storitvijo želijo v Tušu kupcem prihraniti čas, saj je naročilo preko spletne strani hitro in preprosto, po svoj nakup pa se lahko odpravijo že v 4 urah po oddaji naročila. Tako podjetje nadgrajuje svojo ponudbo tudi na področju spletne trgovine, ki je že na voljo vsem njihovim Cash&Carry
strankam, saj tovrstna storitev kupcem omogoča sodoben in ekonomičen način poslovanja.

< Nazaj

Ostale novice