Tuš Oil tretja največja veriga bencinskih servisov v Sloveniji

Danes je na Partizanski cesti 69 b v Sežani z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že dvanajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk.

Tuš Oil tretja največja veriga bencinskih servisov v Sloveniji Danes je na Partizanski cesti 69 b v Sežani z obratovanjem pričel bencinski servis Tuš Oil, ki je že dvanajsti po vrsti v verigi Tuševih bencinskih črpalk. Na skoraj 550 m2 bruto površin bo kupcem ponujala pet točilnih mest, mini market, najhitrejšo portalno avtopralnico in gospodinjski plin v jeklenkah. Z nakupi v Tuševih trgovinah pa boste odslej tudi v Sežani točili cenejše gorivo.

Bencinski servis Tuš Oil v Sežani ponuja voznikom pet točilnih mest. V mini marketu je na voljo širok izbor prigrizkov in pijač ter izdelkov za varno vožnjo in vzdrževanje vozil. Ponudbo bencinskega servisa dopolnjujeta tudi najsodobnejša in najhitrejša portalna avtopralnica ter prodaja plina v jeklenkah. Vrednost celotne investicije znaša 2 milijona evrov. Štirje novo zaposleni pa bodo za svoje stranke skrbeli od ponedeljka do sobote, od 6. do 22. ure ter ob nedeljah, od 8. do 20. ure.

Člani Tuš kluba lahko na Bencinskih servisih Tuš Oil točijo cenejše gorivo. Z nakupom v trgovinah Tuš ali drogerijah Lepota in zdravje pridobijo namreč popust, ki se zabeleži na Tuš klub kartico, s katero lahko na bencinskih servisih Tuš Oil gorivo nato točijo tudi do 5 centov/l ceneje.

Kupcem v Sežani in okolici bomo odslej v Tušu tudi na področju energetike zagotavljali visoko kakovostne storitve po najugodnejših cenah ter tako dokazali, da smo zavezani svoji obljubi ‘Vedno boljši’.

Tuš Oil v Sežani je tako že dvanajsti v verigi Tuševih bencinskih servisov, s tem pa si naša zeleno-rumena veriga bencinskih črpalk še utrjuje svoj status tretje največje v Sloveniji. Najnovejši bencinski servis v Sežani sledi poslovalnicam v Celju, Mariboru Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju in Novem mestu. Verigo bencinskih črpalk bomo v Tuš Holdingu v letošnjem letu še širili, naslednji bo tako že ta mesec Tuš Oil v Hočah.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.