Tuš Oil konec leta tudi v Slovenskih Konjicah

V Tuš Oilu smo začeli z gradnjo 19. bencinskega servisa v svoji verigi, tokrat v Slovenskih Konjicah. Središče Dravinjske doline bo do konca leta dobilo privlačen objekt, urejen po najsodobnejših potovalnih in nakupovalnih trendih, s katerim bomo v Tušu še utrdili pozicijo tretje največje verige bencinskih servisov v državi.

V Tuš Oilu, na Liptovski cesti v Slovenskih Konjicah, gradimo svoj že 19. bencinski servis v Sloveniji. Bencinski servis, ki bo prvi te vrste v Dravinjski dolini, bo prilagojen najsodobnejšim trendom nakupov in varnega ter udobnega potovanja. Posebno pozornost bomo v vedno bolj turistično razvijajoči se regiji, posvetili pripadajoči ponudbi, saj bo v sklopu servisa na voljo poseben bar s prijetno zunanjo teraso za okrepčilo z napitki in prigrizki. Za celotno prijetno nakupovalno-potovalno izkušnjo bomo skrbeli trije novi sodelavci.

Z novim servisom v Slovenskih Konjicah naša znamka Tuš Oil še utrjuje tretje mesto med verigami bencinskih servisov v Sloveniji. »Tuš Oil je danes s 17 bencinskimi servisi tretja največja veriga bencinskih servisov v Sloveniji in veseli nas, da bomo prav kmalu prisotni tudi v Slovenskih Konjicah, kjer bomo tako še bližje našim zvestim kupcem, ki z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš, lahko točijo tudi do 5c/l cenejše gorivo,« pojasnjuje vodja odnosov z javnostmi Engrotuša Anja Marjetič.

Hitra širitev verige bencinskih servisov Tuš Oil se nadaljuje tudi v letošnjem letu. Poleg Slovenskih Konjic gradimo nov bencinski servis tudi v Ljutomeru. Sicer pa smo letos že odprli svoj največji bencinski servis v Lormanju ob Pomurski avtocesti. Tuš Oil ima poslovalnice v Celju, Mariboru –Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, dvema v Novem mestu, Sežani, Hočah, v Mestinju, Selnici ob Dravi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.