Tuš Oil konec leta tudi v Slovenskih Konjicah

V Tuš Oilu smo začeli z gradnjo 19. bencinskega servisa v svoji verigi, tokrat v Slovenskih Konjicah. Središče Dravinjske doline bo do konca leta dobilo privlačen objekt, urejen po najsodobnejših potovalnih in nakupovalnih trendih, s katerim bomo v Tušu še utrdili pozicijo tretje največje verige bencinskih servisov v državi.

V Tuš Oilu, na Liptovski cesti v Slovenskih Konjicah, gradimo svoj že 19. bencinski servis v Sloveniji. Bencinski servis, ki bo prvi te vrste v Dravinjski dolini, bo prilagojen najsodobnejšim trendom nakupov in varnega ter udobnega potovanja. Posebno pozornost bomo v vedno bolj turistično razvijajoči se regiji, posvetili pripadajoči ponudbi, saj bo v sklopu servisa na voljo poseben bar s prijetno zunanjo teraso za okrepčilo z napitki in prigrizki. Za celotno prijetno nakupovalno-potovalno izkušnjo bomo skrbeli trije novi sodelavci.

Z novim servisom v Slovenskih Konjicah naša znamka Tuš Oil še utrjuje tretje mesto med verigami bencinskih servisov v Sloveniji. »Tuš Oil je danes s 17 bencinskimi servisi tretja največja veriga bencinskih servisov v Sloveniji in veseli nas, da bomo prav kmalu prisotni tudi v Slovenskih Konjicah, kjer bomo tako še bližje našim zvestim kupcem, ki z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš, lahko točijo tudi do 5c/l cenejše gorivo,« pojasnjuje vodja odnosov z javnostmi Engrotuša Anja Marjetič.

Hitra širitev verige bencinskih servisov Tuš Oil se nadaljuje tudi v letošnjem letu. Poleg Slovenskih Konjic gradimo nov bencinski servis tudi v Ljutomeru. Sicer pa smo letos že odprli svoj največji bencinski servis v Lormanju ob Pomurski avtocesti. Tuš Oil ima poslovalnice v Celju, Mariboru –Radvanju in Pobrežju, Šentjanžu pri Dravogradu, Šentilju, Gornji Radgoni, Murski Soboti, Prestranku, Kozini, Kočevju, dvema v Novem mestu, Sežani, Hočah, v Mestinju, Selnici ob Dravi.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več