Tuš odprl priročni market v Petrovčah

  • 11

V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.

V Tušu smo se odločili, da ohranimo dolgoletno prisotnost v Petrovčah, saj je v tem kraju vrsto let uspešno delovala njihova franšiza. Prav zato smo od KZ Petrovče prevzeli donedavno franšizo Bala, ki je postala Tuš market Petrovče. Zavedamo se pomena prisotnosti nas, kot lokalnega, slovenskega trgovca tudi v manjših krajih, ne samo v večjih mestih. Prav zato želimo prebivalcem Petrovč in okolice še naprej ponujati možnost priročnih, vsakodnevnih nakupov. Z odprtjem Tuš marketa Petrovče strateško krepimo svojo mrežo manjših poslovalnic, ki jih kupci po vsej Sloveniji sprejemajo z navdušenjem in z veseljem obiskujejo.

Market v Petrovčah je kupce pričakal v sodobni podobi, ki kupcu poleg optimalne nakupne poti ponuja najboljšo nakupovalno izkušnjo. Trgovina na oddelkih kruha z lastno dopeko, sadja in zelenjave, pakiranega svežega mesa in delikatese ponuja prilagojen prodajni asortiman, z izbrano ponudbo za vsakodnevne nakupe.

Prenova nekdanje franšize se je odvila v zelo kratkem času. Po prevzemu smo preuredili notranjost in jo uskladili s standardi, ki veljajo v naših trgovinah po vseh Sloveniji. Prav tako smo nadgradili ponudbo izdelkov, ki zdaj ustreza trendom sodobnega nakupovanja za takšen format trgovine. Kupcem je tako v Tuš marketu Petrovče na voljo vse, kar potrebujejo za vsakodnevne nakupe, ob tem pa še celotna paleta ugodnosti, ki jih prinašajo akcije in lojanostni program Tuš klub. Posebna pozornost je posvečena izdelkom slovenskega porekla. Ponosni smo, da je na naših policah več kot 70 % izdelkov domačega porekla, ki so pri kupcih tudi vedno bolj priljubljeni, kar so z nakupovanjem dokazali tudi v nedavni epidemiji. Tuš market Petrovče bo odprt od ponedeljka do petka, od 7. do 18., ob sobotah pa od 7. do 15. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Ana Roš & Tuš prinašata na trgovske police vrhunske kulinarične izdelke slovenskih pridelovalcev in predelovalcev hrane. V Tušu, največjem slovenskem trgovcu, bodo tako povezali vrhunsko kulinariko, lokalne sestavine in izkušene slovenske proizvajalce, ki bodo za njihove kupce pripravljali inovativne kulinarične mojstrovine, namenjene vsakodnevnim nakupom. Projekt zaradi njegove izjemnosti povezovanja in … Več

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več