Tuš odprl priročni market v Petrovčah

  • 11

V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.

V Tušu smo se odločili, da ohranimo dolgoletno prisotnost v Petrovčah, saj je v tem kraju vrsto let uspešno delovala njihova franšiza. Prav zato smo od KZ Petrovče prevzeli donedavno franšizo Bala, ki je postala Tuš market Petrovče. Zavedamo se pomena prisotnosti nas, kot lokalnega, slovenskega trgovca tudi v manjših krajih, ne samo v večjih mestih. Prav zato želimo prebivalcem Petrovč in okolice še naprej ponujati možnost priročnih, vsakodnevnih nakupov. Z odprtjem Tuš marketa Petrovče strateško krepimo svojo mrežo manjših poslovalnic, ki jih kupci po vsej Sloveniji sprejemajo z navdušenjem in z veseljem obiskujejo.

Market v Petrovčah je kupce pričakal v sodobni podobi, ki kupcu poleg optimalne nakupne poti ponuja najboljšo nakupovalno izkušnjo. Trgovina na oddelkih kruha z lastno dopeko, sadja in zelenjave, pakiranega svežega mesa in delikatese ponuja prilagojen prodajni asortiman, z izbrano ponudbo za vsakodnevne nakupe.

Prenova nekdanje franšize se je odvila v zelo kratkem času. Po prevzemu smo preuredili notranjost in jo uskladili s standardi, ki veljajo v naših trgovinah po vseh Sloveniji. Prav tako smo nadgradili ponudbo izdelkov, ki zdaj ustreza trendom sodobnega nakupovanja za takšen format trgovine. Kupcem je tako v Tuš marketu Petrovče na voljo vse, kar potrebujejo za vsakodnevne nakupe, ob tem pa še celotna paleta ugodnosti, ki jih prinašajo akcije in lojanostni program Tuš klub. Posebna pozornost je posvečena izdelkom slovenskega porekla. Ponosni smo, da je na naših policah več kot 70 % izdelkov domačega porekla, ki so pri kupcih tudi vedno bolj priljubljeni, kar so z nakupovanjem dokazali tudi v nedavni epidemiji. Tuš market Petrovče bo odprt od ponedeljka do petka, od 7. do 18., ob sobotah pa od 7. do 15. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.