Tuš odprl nov mestni market na Gregorčičevi

  • 1

Mestno središče Maribora je od danes bogatejše za sodobni market s široko ponudbo za vsakodnevne nakupe. Tuš market na Gregorčičevi 29 je prilagojen mestnim nakupom. Ob tem so posebno pozornost posvetili pripravljenim dobrotam, kot so solate, sendviči in kava za na pot. Za kakovost storitve bo skrbelo 10 sodelavcev, ki bodo prve kupce danes pričakali z degustacijami in presenečenji. Gre za že drugi tovrstni Tušev market v Mariboru v zadnjem času.

Tuš market na Gregorčičevi 29 so uredili v prostorih nekdanje Tuš drogerije in tako še bolj prisluhnili pričakovanjem kupcev. V mestnem marketu so na voljo oddelek sadja in zelenjave, oddelek kruha z lastno dopeko, delikatesa, ponudba pakiranih mesnih izdelkov in drugi oddelki živilskega in neživilskega programa. »Novi Tuš market smo uredili z mislijo na vse meščane Maribora, ki potrebujejo hitre in učinkovite priročne mestne nakupe,« pojasnjujejo v Tušu in dodajajo: »Pri nas bodo kupci našli tudi sveže pripravljene solate, sendviče in kavo za na pot«. Ob današnji otvoritvi so pripravili posebne akcije in degustacije.

Tuš market na Gregorčičevi je že drugi mestni market v zadnjih mesecih, po tem ko so konec lanskega leta odprli podoben market na Ljubljanski cesti. »Mestna jedra imajo specifične potrebe in zavedamo se, da lahko naša ponudba marsikomu olajša vsakdan, zato se želimo kupcem približati s celovito storitvijo,« v Tušu pojasnjujejo svojo odločitev, da ne zapuščajo, ampak še krepijo svojo prisotnost v mestnem jedru. Market bo odprt vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do petka od 7.30 do 19.00 ure, v soboto in nedeljo pa od 8.00 do 12.00 ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.