Tuš odprl nov mestni market na Gregorčičevi

Mestno središče Maribora je od danes bogatejše za sodobni market s široko ponudbo za vsakodnevne nakupe. Tuš market na Gregorčičevi 29 je prilagojen mestnim nakupom. Ob tem so posebno pozornost posvetili pripravljenim dobrotam, kot so solate, sendviči in kava za na pot. Za kakovost storitve bo skrbelo 10 sodelavcev, ki bodo prve kupce danes pričakali z degustacijami in presenečenji. Gre za že drugi tovrstni Tušev market v Mariboru v zadnjem času.

Tuš market na Gregorčičevi 29 so uredili v prostorih nekdanje Tuš drogerije in tako še bolj prisluhnili pričakovanjem kupcev. V mestnem marketu so na voljo oddelek sadja in zelenjave, oddelek kruha z lastno dopeko, delikatesa, ponudba pakiranih mesnih izdelkov in drugi oddelki živilskega in neživilskega programa. »Novi Tuš market smo uredili z mislijo na vse meščane Maribora, ki potrebujejo hitre in učinkovite priročne mestne nakupe,« pojasnjujejo v Tušu in dodajajo: »Pri nas bodo kupci našli tudi sveže pripravljene solate, sendviče in kavo za na pot«. Ob današnji otvoritvi so pripravili posebne akcije in degustacije.

Tuš market na Gregorčičevi je že drugi mestni market v zadnjih mesecih, po tem ko so konec lanskega leta odprli podoben market na Ljubljanski cesti. »Mestna jedra imajo specifične potrebe in zavedamo se, da lahko naša ponudba marsikomu olajša vsakdan, zato se želimo kupcem približati s celovito storitvijo,« v Tušu pojasnjujejo svojo odločitev, da ne zapuščajo, ampak še krepijo svojo prisotnost v mestnem jedru. Market bo odprt vse dni v tednu, in sicer od ponedeljka do petka od 7.30 do 19.00 ure, v soboto in nedeljo pa od 8.00 do 12.00 ure.