Tuš odprl market v Novi Cerkvi

Danes so v Tušu odprli nov market v Novi Cerkvi. V privlačni podobi, s prilagojeno nakupno potjo, se novi market razprostira na nekaj več kot 120 kvadratnih metrih in ponuja vsakodnevne ugodnosti na oddelku kruha, sadja in zelenjave, pakiranega mesa in v delikatesi. Market v Novi Cerkvi je že druga nova poslovalnica v tem mesecu, s katero krepijo svojo prisotnost na trgu. Poleg odprtja novih pa s prenovami obstoječih v poslovalnice nenehno vpeljujejo najsodobnejše prodajne koncepte in optimizirajo nakupne poti, kar kupcem omogoča lažje, preglednejše in učinkovitejše nakupovanje.

Tuš market v Novi Cerkvi je prilagojen lokalnim potrebam in zahtevam kupcev. Vodilo novoodprtega marketa je namreč kupcu ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. Trgovina na oddelkih kruha z lastno dopeko, sadja in zelenjave, pakiranega mesa in delikatese ponuja prilagojen prodajni asortiman, z izbrano ponudbo. Delovni čas poslovalnice, namenjen hitrim in priročnim nakupom, je prilagojen kupcem, saj je odprta od ponedeljka do sobote med 8. in 19. uro.