Tuš na vseh koncih Slovenije

Otvoritvi novega supermarketa je sledila tradicionalna Tuševa donacija v vrednosti 1 milijon tolarjev, namenjena obnovi otroškega igrišča

Otvoritvi novega supermarketa je sledila tradicionalna Tuševa donacija v vrednosti 1 milijon tolarjev, namenjena obnovi otroškega igrišča

Pri Tušu smo letošnje uspešno poslovno leto zaključili z otvoritvijo še ene trgovine in sicer v Brežicah. Supermarket je tako že deseta prodajalna, ki smo jo v letu 2003 odprli za svoje kupce.

Tuš na vseh koncih Slovenije Tuš na vseh koncih Slovenije

Otvoritev nove Tuševe prodajalne je bila v sredo, 17. decembra, ob 11. uri. Otvoritveno slavnost je, vse tja do 17. ure, spremljal tudi bogat spremljevalni program. Naš direktor, Aleksander Svetelšek, je ob tem županu Občine Brežice, Andreju Vizjaku, predal tudi, sedaj že skoraj tradicionalno, donacijo v vrednosti 1.000.000 tolarjev. Z njo bo občina prenovila mestno otroško igrišče, ki se nahaja na Šolski ulici.

Nov Tušev supermarket, s prodajno površino 850 m2, bo v Brežicah obiskovalcem na voljo na Prečni poti 1. V investicijo smo vložili 135 milijonov tolarjev in v supermarketu na novo zaposlili 30 ljudi.

Tuš na vseh koncih Slovenije Tuš na vseh koncih Slovenije

Za dobro otvoritveno vzdušje so poskrbeli Gasilska godba na pihala Loče, Mažoretna skupina KUD RAP in glasbena skupina Spekter sound band. Najmlajše so zabavali balonar Mihec, Mali leteči cirkus in maskota Tuško. V supermarketu so potekale številne degustacije. Med obiskovalce trgovine smo brezplačno razdelili 1500 porcij golaža ter 50 praktičnih nagrad, vsakdo pa je ob vhodu prejel tudi Tušev izdelek.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03/ 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več