Tuš market Nova vas z novo podobo

  • 7

Svoja vrata je danes v popolnoma novi podobi odprl Tuš market Nova vas v Celju, ki je kupce sprejel v povsem sveži, sodobni ter okolju prijazni preobleki. Celovita prenova, ki pomeni pomemben preskok v 18-ih letih delovanja marketa, kupcem pa prinaša njim prilagojeno ponudbo in še prijetnejšo nakupovalno izkušnjo. Moderna trgovina, ki se razteza na 550m2 prodajne površine, se namreč prilagaja potrebam kupcev ter dodatno udejanja smernice zelenega razvoja.

Z urejeno in premišljeno prostorsko razporeditvijo ter s prilagojenim prodajnim asortimanom, market sledi željam kupcev. Oddelek kruha in pekovskega peciva je odslej samopostrežen, ki s sistemom lastne dopeke zagotavlja vedno sveže pečen kruh in pekovsko pecivo. Prijetna novost v ponudbi je tudi toploteka, ki strankam nudi pečeno meso in druge jedi, primerne za hitre malice, kosila ali pogostitve. Obiskovalce bo razveselil še odlično založen oddelek sadja in zelenjave, privlačna delikatesa ter okrepljen izbor slovenskih izdelkov, ki nastajajo pod pridnimi rokami slovenskih pridelovalcev in predelovalcev.

Prenovljeni market navdušuje tudi s trajnostno naravnanostjo, saj so v Tušu hkrati z uvedbo novosti upoštevali tudi okoljske vidike in poskrbeli za vpeljavo energetsko varčnih rešitev. Preko posebnega sistema za upravljanje z odpadno toploto bodo namreč izkoriščali moč odpadne energije za segrevanje sanitarne vode ali podporo ogrevanju objekta v hladnejših mesecih.

Otvoritev je pospremilo pestro dogajanje z melodijami Ansambla Štrajk, okusnimi čevapčiči ter animacijski program za najmlajše. Gregor Štampohar, direktor Skupine Tuš, je ob otvoritvi povedal: »Market, ki v letošnjem letu praznuje svojo polnoletnost, se danes postavlja ob bok našim najsodobnejšim trgovinam. Veseli nas, da so novosti številni kupci pozdravili z navdušenjem in se z nami poveselili v resnično prijetnem ozračju. Za to gredo pohvale predvsem predani ekipi zaposlenih, ki ostaja enaka kot doslej.«

Kupce v novem in okolju prijaznem Tuš marketu Nova vas v Celju pričakujejo od ponedeljka do petka, med 7.30 in 20. uro,  ob sobotah med 7.30 in 17. uro, ter nedeljah med 7.30 in 12. uro.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več