Tuš market Miklavž danes odprl svoja vrata

  • 6

Danes je svoja vrata odprl nov Tuš market v Miklavžu na Dravskem polju, v katerem kupce pričakuje 10 novo zaposlenih. Na 250 m2 prodajne površine je moč kupiti sveže pečen kruh in pecivo, odlično založeni pa so tudi oddelki sadja in zelenjave, delikatesa ter mlečni program. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen market odlikuje bogata ponudba v vseh oddelkih, urejenih po željah kupcev. Današnje otvoritveno dogajanje je spremljala peka čevapčičev in nastop ansambla Šaljivci.

V Tušu so danes otvorili svojo 98 trgovino, in sicer market Miklavž, ki združuje najsodobnejše nakupovalne trende in pestro ponudbo. Market nudi prilagojen izbor živil, s poudarkom na svežih oddelkih. Bogata je ponudba kruha, kjer za svežino na oddelku kruha skrbijo tudi z lastno dopeko. Prav tako je velik poudarek namenjen ponudbi iz privlačno oblikovane delikatese, mlečnemu programu ter svežini na oddelku sadja in zelenjave. Pestro ponudbo zaokrožuje mesni oddelek, kjer je kupcem na voljo pakirano meso vseh vrst. Market je svoja vrata odprl danes in ob otvoritvi so v Tušu pojasnili: »Prisluhnili smo željam okoliških prebivalcev in danes s ponosom predstavljamo market, prilagojen njihovim željam. Tuš market v Miklavžu tako s široko paleto izdelkov in svojo odlično lokacijo omogoča priročne nakupe, hkrati pa zagotavlja delo 10 novim sodelavcem

 

Glavni poudarek marketa bo na najboljši kakovosti in izjemni svežini, ki jo Tuš kupcem ponuja za najbolj ugodno ceno: »V Tušu se vsak dan trudimo ustreči željam in potrebam številnih kupcev, tako smo v svojih 27. letih delovanja postali slovenski trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev. Naši kupci so središče našega dela in upamo, da nas bodo tudi v Miklavžu odlično sprejeli,« še dodajajo. Kupce pričakujejo v delovnem času trgovine, in sicer od ponedeljka do petka med 7.00 in 19. uro, ob sobotah med 7.00 in 15. uro in ob nedeljah med 7.00 in 12. uro.

 

Veselo otvoritveno dogajanje bo potekalo danes vse do popoldneva, kjer bo za zabavo poskrbel ansambel Šaljivci.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več