Tuš market Miklavž danes odprl svoja vrata

  • 6

Danes je svoja vrata odprl nov Tuš market v Miklavžu na Dravskem polju, v katerem kupce pričakuje 10 novo zaposlenih. Na 250 m2 prodajne površine je moč kupiti sveže pečen kruh in pecivo, odlično založeni pa so tudi oddelki sadja in zelenjave, delikatesa ter mlečni program. Najsodobnejšim nakupovalnim trendom prilagojen market odlikuje bogata ponudba v vseh oddelkih, urejenih po željah kupcev. Današnje otvoritveno dogajanje je spremljala peka čevapčičev in nastop ansambla Šaljivci.

V Tušu so danes otvorili svojo 98 trgovino, in sicer market Miklavž, ki združuje najsodobnejše nakupovalne trende in pestro ponudbo. Market nudi prilagojen izbor živil, s poudarkom na svežih oddelkih. Bogata je ponudba kruha, kjer za svežino na oddelku kruha skrbijo tudi z lastno dopeko. Prav tako je velik poudarek namenjen ponudbi iz privlačno oblikovane delikatese, mlečnemu programu ter svežini na oddelku sadja in zelenjave. Pestro ponudbo zaokrožuje mesni oddelek, kjer je kupcem na voljo pakirano meso vseh vrst. Market je svoja vrata odprl danes in ob otvoritvi so v Tušu pojasnili: »Prisluhnili smo željam okoliških prebivalcev in danes s ponosom predstavljamo market, prilagojen njihovim željam. Tuš market v Miklavžu tako s široko paleto izdelkov in svojo odlično lokacijo omogoča priročne nakupe, hkrati pa zagotavlja delo 10 novim sodelavcem

 

Glavni poudarek marketa bo na najboljši kakovosti in izjemni svežini, ki jo Tuš kupcem ponuja za najbolj ugodno ceno: »V Tušu se vsak dan trudimo ustreči željam in potrebam številnih kupcev, tako smo v svojih 27. letih delovanja postali slovenski trgovec najbolj zadovoljnih in zvestih kupcev. Naši kupci so središče našega dela in upamo, da nas bodo tudi v Miklavžu odlično sprejeli,« še dodajajo. Kupce pričakujejo v delovnem času trgovine, in sicer od ponedeljka do petka med 7.00 in 19. uro, ob sobotah med 7.00 in 15. uro in ob nedeljah med 7.00 in 12. uro.

 

Veselo otvoritveno dogajanje bo potekalo danes vse do popoldneva, kjer bo za zabavo poskrbel ansambel Šaljivci.

 

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.