Tuš lastnik šestih novih trgovin

Naše podjetje je s 1. septembrom 2003 postalo novi lastnik dveh trgovin in dveh blagovnic Nama, trgovine Emona v blagovnem centru Vič v Ljubljani ter trgovine Murka v Lescah.

Naše podjetje je s 1. septembrom 2003 postalo novi lastnik dveh trgovin in dveh blagovnic Nama, trgovine Emona v blagovnem centru Vič v Ljubljani ter trgovine Murka v Lescah. Prevzete blagovnice Name so locirane v Ravnah na Koroškem in v Ljubljani (Ruski car), trgovini pa v Slovenj Gradcu in v Ljubljani v Štepanjskem naselju.

S to poslovno potezo želimo svojo dejavnost razširiti tudi na tista regionalna področja, kjer so s svojimi trgovinami bili doslej manj prisotni. Ob nakupu trgovin smo vsem zaposlenim v prevzetih Namah zagotovila delovna mesta tudi v prihodnje. Vse objekte bomo do konca oktobra 2003 prenovili ter tako v sodobno preurejenih trgovinah TUŠ zagotovili še prijetnejše nakupovanje.

V času prenove bodo omenjene trgovine začasno zaprte. Obnove se bomo med 1. in 30. septembrom 2003 najprej lotili v Slovenj Gradcu in v Štepanjskem naselju v Ljubljani. Prenova drugih dveh trgovin pa bo potekala v oktobru 2003. Slednji dve trgovini bosta za nakupovanje spet na voljo do prvih praznikov, torej najkasneje do 1. novembra 2003.

Direktor našega podjetja, Aleksander Svetelšek, je ob tej priložnosti povedal: »Za nakup omenjenih Nam smo se odločili, ker želimo tudi v teh delih Slovenije kupcem zagotoviti, v spremstvu številnih akcijskih ponudb, kakovostne izdelke in storitve po ugodnih cenah. V času prenove trgovin naprošamo vse kupce za razumevanje hkrati pa zagotavljamo, da bomo trgovine preuredili v najkrajšem možnem času.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice