Tuš lastnik šestih novih trgovin

Naše podjetje je s 1. septembrom 2003 postalo novi lastnik dveh trgovin in dveh blagovnic Nama, trgovine Emona v blagovnem centru Vič v Ljubljani ter trgovine Murka v Lescah.

Naše podjetje je s 1. septembrom 2003 postalo novi lastnik dveh trgovin in dveh blagovnic Nama, trgovine Emona v blagovnem centru Vič v Ljubljani ter trgovine Murka v Lescah. Prevzete blagovnice Name so locirane v Ravnah na Koroškem in v Ljubljani (Ruski car), trgovini pa v Slovenj Gradcu in v Ljubljani v Štepanjskem naselju.

S to poslovno potezo želimo svojo dejavnost razširiti tudi na tista regionalna področja, kjer so s svojimi trgovinami bili doslej manj prisotni. Ob nakupu trgovin smo vsem zaposlenim v prevzetih Namah zagotovila delovna mesta tudi v prihodnje. Vse objekte bomo do konca oktobra 2003 prenovili ter tako v sodobno preurejenih trgovinah TUŠ zagotovili še prijetnejše nakupovanje.

V času prenove bodo omenjene trgovine začasno zaprte. Obnove se bomo med 1. in 30. septembrom 2003 najprej lotili v Slovenj Gradcu in v Štepanjskem naselju v Ljubljani. Prenova drugih dveh trgovin pa bo potekala v oktobru 2003. Slednji dve trgovini bosta za nakupovanje spet na voljo do prvih praznikov, torej najkasneje do 1. novembra 2003.

Direktor našega podjetja, Aleksander Svetelšek, je ob tej priložnosti povedal: »Za nakup omenjenih Nam smo se odločili, ker želimo tudi v teh delih Slovenije kupcem zagotoviti, v spremstvu številnih akcijskih ponudb, kakovostne izdelke in storitve po ugodnih cenah. V času prenove trgovin naprošamo vse kupce za razumevanje hkrati pa zagotavljamo, da bomo trgovine preuredili v najkrajšem možnem času.«

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.