Tuš klub letos obogatil ponudbo za svoje člane

V dobrem letu in pol ima Tuševo kartico ugodnosti že več kot 430.000 kupcev

V dobrem letu in pol ima Tuševo kartico ugodnosti že več kot 430.000 kupcev

Ob vedno večjih zahtevah sodobnega kupca se njegovim potrebam nenehno prilagajamo. Poleg že uveljavljenih ugodnostih smo za člane Tuš kluba v letošnjem letu pripravili tudi številne novosti. 14. januarja smo uvedli tudi posebne ugodnosti s področja turizma. Člani Tuš kluba lahko odslej namreč potujejo ceneje. Prvi del ponudbe Tuš klub potovanja vključuje vsaj pet različnih potovalnih paketov po ekskluzivno nizkih cenah. Pri tem sodelujemo s partnersko agencijo, ki ugodne potovalne pakete izbira in vodi celotno organizacijo potovanj. Drugi del ponudbe pa našim članom nudi 7 odstotne popuste pri celotni turistični ponudbi agencije adriatica.net.

Lastnik Tuševe kartice ugodnosti lahko, ob nakupu v katerikoli izmed naših trgovin, postane vsak, ki to želi. Član Tuš kluba lahko kupuje določene izdelke v naših prodajalnah tudi do 50 odstotkov ceneje. Ob prihranku pa članom kluba nudimo tudi številne druge ugodnosti kot so: nagradne igre, različni dogodke, druženja članov na zanimive in izvirne načine, nasveti, recepti, informacije ter popusti pri nakupu oblačil in obutve v trgovinah IN MODA ter IN SHOE, pri gostinskih storitvah in navsezadnje tudi pri potovanjih.

Z uvedbo Tuševe kartice ugodnosti smo pričeli maja 2002. Do danes je v klub včlanjenih že več 430.000 članov.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.