Tuš klub letos obogatil ponudbo za svoje člane

V dobrem letu in pol ima Tuševo kartico ugodnosti že več kot 430.000 kupcev

V dobrem letu in pol ima Tuševo kartico ugodnosti že več kot 430.000 kupcev

Ob vedno večjih zahtevah sodobnega kupca se njegovim potrebam nenehno prilagajamo. Poleg že uveljavljenih ugodnostih smo za člane Tuš kluba v letošnjem letu pripravili tudi številne novosti. 14. januarja smo uvedli tudi posebne ugodnosti s področja turizma. Člani Tuš kluba lahko odslej namreč potujejo ceneje. Prvi del ponudbe Tuš klub potovanja vključuje vsaj pet različnih potovalnih paketov po ekskluzivno nizkih cenah. Pri tem sodelujemo s partnersko agencijo, ki ugodne potovalne pakete izbira in vodi celotno organizacijo potovanj. Drugi del ponudbe pa našim članom nudi 7 odstotne popuste pri celotni turistični ponudbi agencije adriatica.net.

Lastnik Tuševe kartice ugodnosti lahko, ob nakupu v katerikoli izmed naših trgovin, postane vsak, ki to želi. Član Tuš kluba lahko kupuje določene izdelke v naših prodajalnah tudi do 50 odstotkov ceneje. Ob prihranku pa članom kluba nudimo tudi številne druge ugodnosti kot so: nagradne igre, različni dogodke, druženja članov na zanimive in izvirne načine, nasveti, recepti, informacije ter popusti pri nakupu oblačil in obutve v trgovinah IN MODA ter IN SHOE, pri gostinskih storitvah in navsezadnje tudi pri potovanjih.

Z uvedbo Tuševe kartice ugodnosti smo pričeli maja 2002. Do danes je v klub včlanjenih že več 430.000 članov.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03 424 11 32
leonida.pinter@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.