Tuš klub letos obogatil ponudbo za svoje člane

V dobrem letu in pol ima Tuševo kartico ugodnosti že več kot 430.000 kupcev

Ob vedno večjih zahtevah sodobnega kupca se njegovim potrebam nenehno prilagajamo. Poleg že uveljavljenih ugodnostih smo za člane Tuš kluba v letošnjem letu pripravili tudi številne novosti. 14. januarja smo uvedli tudi posebne ugodnosti s področja turizma. Člani Tuš kluba lahko odslej namreč potujejo ceneje. Prvi del ponudbe Tuš klub potovanja vključuje vsaj pet različnih potovalnih paketov po ekskluzivno nizkih cenah. Pri tem sodelujemo s partnersko agencijo, ki ugodne potovalne pakete izbira in vodi celotno organizacijo potovanj. Drugi del ponudbe pa našim članom nudi 7 odstotne popuste pri celotni turistični ponudbi agencije adriatica.net.

Lastnik Tuševe kartice ugodnosti lahko, ob nakupu v katerikoli izmed naših trgovin, postane vsak, ki to želi. Član Tuš kluba lahko kupuje določene izdelke v naših prodajalnah tudi do 50 odstotkov ceneje. Ob prihranku pa članom kluba nudimo tudi številne druge ugodnosti kot so: nagradne igre, različni dogodke, druženja članov na zanimive in izvirne načine, nasveti, recepti, informacije ter popusti pri nakupu oblačil in obutve v trgovinah IN MODA ter IN SHOE, pri gostinskih storitvah in navsezadnje tudi pri potovanjih.

Z uvedbo Tuševe kartice ugodnosti smo pričeli maja 2002. Do danes je v klub včlanjenih že več 430.000 članov.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER