Tuš klub in Mol sklenila strateško sodelovanje v lojalnostnem programu

Največji lojalnostni program v Sloveniji Tuš Klub bo svojim članom še naprej ponujal možnost prihranka pri nakupu goriva tudi do 5 centov/liter. Ugodnost bo članom ponudil ob sodelovanju lastnika tretje največje verige bencinskih servisov v Sloveniji, skupine MOL, ki je s Tuš Klubom sklenila strateško partnerstvo in tudi zaključila prevzem bencinskih servisov Tuš Oil. Člani Kluba bodo lahko ugodnosti pri nakupu goriv še naprej koristili z zbiranjem popustov, pri nakupih v vseh trgovinah in drogerijah Tuš.

Tuš klub kartica je po podatkih neodvisne raziskave inštituta Marketagent.com danes najbolj prepoznavna in najbolj priljubljena kartica lojalnostnih programov v Sloveniji. Med mnogimi ugodnostmi je ena najbolj priljubljenih možnost točenje goriva s popustom do 5 centov/liter, ki jo člani Tuš kluba prejmejo z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš. Izjemen potencial lojalnostnega programa je prepoznala tudi skupina MOL in se odločila to pomembno konkurenčno prednost na vseh svojih obstoječih in novih bencinskih servisih ponuditi vsem članom Tuš Kluba, tudi po tem, ko so bencinski servisi Tuš Oil prešli v njihovo last in upravljanje.

Člani Tuš kluba pridobivajo popust na gorivo pri vsakem nakupu nad 5 € ob predložitvi Tuš klub kartice v trgovinah in drogerijah Tuš. V novem bonitetnem obdobju s 1. 7. pri nakupu v vrednosti od 5 € do 39,99 € pridobijo 1 cent/liter popusta, pri nakupu od 40 € do 59,99 € znaša popust 2 centa/liter, od 60 € do 99,99 € je ugodnost 3 cente/liter, pri nakupu nad 100 € pa kar 5 centov/liter. Tuš klub sicer svojim članom prinaša individualno oblikovane ponudbe, dopolnjene s številnimi ugodnostmi, popusti, nagradnimi igrami in drugimi bonitetami.

MOL Slovenija s sedežem v Murski Soboti je članica Skupine MOL, ene izmed vodilnih naftnih in plinskih družb Srednje Evrope, ki posluje v 40 državah in zaposluje več kot 31.000 ljudi po vsem svetu. MOL oskrbuje slovensko tržišče na maloprodajni in veleprodajni ravni z visokokakovostnimi gorivi iz rafinerije Donava, ki je ena izmed najboljših rafinerij v Evropi in se nahaja v Százhalombatti na Madžarskem. MOL Slovenija je pred kratkim z nakupom Tuš Oil bencinskih servisov število svojih maloprodajnih enot povečala iz 12 bencinskih servisov na skupno 31, s čimer pomembno izboljšuje svoj tržni delež v Sloveniji.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.