Tuš klub in Mol sklenila strateško sodelovanje v lojalnostnem programu

Največji lojalnostni program v Sloveniji Tuš Klub bo svojim članom še naprej ponujal možnost prihranka pri nakupu goriva tudi do 5 centov/liter. Ugodnost bo članom ponudil ob sodelovanju lastnika tretje največje verige bencinskih servisov v Sloveniji, skupine MOL, ki je s Tuš Klubom sklenila strateško partnerstvo in tudi zaključila prevzem bencinskih servisov Tuš Oil. Člani Kluba bodo lahko ugodnosti pri nakupu goriv še naprej koristili z zbiranjem popustov, pri nakupih v vseh trgovinah in drogerijah Tuš.

Tuš klub kartica je po podatkih neodvisne raziskave inštituta Marketagent.com danes najbolj prepoznavna in najbolj priljubljena kartica lojalnostnih programov v Sloveniji. Med mnogimi ugodnostmi je ena najbolj priljubljenih možnost točenje goriva s popustom do 5 centov/liter, ki jo člani Tuš kluba prejmejo z nakupi v trgovinah in drogerijah Tuš. Izjemen potencial lojalnostnega programa je prepoznala tudi skupina MOL in se odločila to pomembno konkurenčno prednost na vseh svojih obstoječih in novih bencinskih servisih ponuditi vsem članom Tuš Kluba, tudi po tem, ko so bencinski servisi Tuš Oil prešli v njihovo last in upravljanje.

Člani Tuš kluba pridobivajo popust na gorivo pri vsakem nakupu nad 5 € ob predložitvi Tuš klub kartice v trgovinah in drogerijah Tuš. V novem bonitetnem obdobju s 1. 7. pri nakupu v vrednosti od 5 € do 39,99 € pridobijo 1 cent/liter popusta, pri nakupu od 40 € do 59,99 € znaša popust 2 centa/liter, od 60 € do 99,99 € je ugodnost 3 cente/liter, pri nakupu nad 100 € pa kar 5 centov/liter. Tuš klub sicer svojim članom prinaša individualno oblikovane ponudbe, dopolnjene s številnimi ugodnostmi, popusti, nagradnimi igrami in drugimi bonitetami.

MOL Slovenija s sedežem v Murski Soboti je članica Skupine MOL, ene izmed vodilnih naftnih in plinskih družb Srednje Evrope, ki posluje v 40 državah in zaposluje več kot 31.000 ljudi po vsem svetu. MOL oskrbuje slovensko tržišče na maloprodajni in veleprodajni ravni z visokokakovostnimi gorivi iz rafinerije Donava, ki je ena izmed najboljših rafinerij v Evropi in se nahaja v Százhalombatti na Madžarskem. MOL Slovenija je pred kratkim z nakupom Tuš Oil bencinskih servisov število svojih maloprodajnih enot povečala iz 12 bencinskih servisov na skupno 31, s čimer pomembno izboljšuje svoj tržni delež v Sloveniji.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.