Tuš hipermarket v Planetu Tuš Koper odslej popolnoma po meri kupcev

Današnja otvoritev Tuš hipermarketa v priljubljenem nakupovalnem središču Planet Tuš Koper je privabila množico obiskovalcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe, razširitvijo svežih oddelkov, novo opremo, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku mesnice, ki se uvršča v sam vrh najbolj kakovostne ponudbe. Kupce je navdušila optimizirana nakupovalna pot in ponudba po njihovi meri, še posebej radi pa so se zadržali v 50 m2 veliki hladilni komori z raznolikimi pijačami in sodobno zasnovani toploteki, kjer so posegali tudi po picah, ki jih v celoti pripravijo na omenjenem oddelku.

Tuš hipermarket so prilagodili najsodobnejšim nakupovalnim trendom ter prinaša celovito prenovo svežih oddelkov, ki obsegajo oddelek kruha s samopostrežnim načinom, vrhunsko zasnovano ponudbo v sodobni mesnici, osveženo delikateso, izboljšano ribarnico, obogaten mlečni oddelek in oddelek sadja in zelenjave ter toploteko, ki po novem ponuja lastno pripravo široke palete pic. Še posebej je opazna optimizacija nakupne poti ter kupcem prilagojen asortiman, ki je celovito nadgrajen, vendar še vedno lokalno usmerjen, saj je na policah še vedno moč najti več kot 70 odstotkov slovenskih izdelkov. Kupcem se približujejo tudi z 50 m2 veliko hladilno komoro, ki jo bogati široka paleta raznovrstnih ohlajenih pijač.

Ponudba po meri kupcev je vodilo prenovljenega Tuševega hipermarketa: »prenova hipermarketa je resnično popolnoma prilagojena našim kupcem. Ponosni smo, da nam je uspelo zasnovati tako dobro premišljeno nakupovalno pot, pridobiti vrhunsko opremo in narediti korake naprej. Posebnost je hladilna komora, pa hitre blagajne, izvrstna toploteka in nenazadnje mesnica z resnično vrhunsko ponudbo, kar nam je na današnji otvoritvi priznal skoraj sleherni kupec in na to smo še posebej ponosni.« je povedal Uroš Žafran, direktor maloprodaje v Tušu.

Prenova je kupcem prinesla premišljeno urejen prostor, ki je prilagojen sodobnemu načinu nakupovanja in ponuja nakupno pot, ki se povsem prilagaja potrebam in željam kupcev. Tako je ena od najopaznejših sprememb posegla v novo oblikovano razporeditev, hkrati pa tudi nove označitve oddelkov ter s tem povečano vidnost in preglednost. Glavni poudarek prenovljene trgovine je še vedno na najboljši kakovosti in izjemni svežini, ki jo Tuš kupcem ponuja za najbolj ugodno ceno.

Hipermarket po novem odlikuje tudi nadgrajena ponudba s široko paleto slovenskih lokalno pridelanih izdelkov, ki jim Tuš v vseh preurejenih formatih svojih trgovin po Sloveniji namenja velik poudarek. S ponudbo slovenskih lokalnih izdelkov ter ekskluzivne blagovne znamke Slovenske dobrote Tuš kot največji slovenski trgovec v svoji ponudbi v ospredje postavlja podporo domačim pridelovalcem in predelovalcem.

Otvoritveno pestro dogajanje, ki je potekalo vse od 10. ure dalje, je postreglo tudi z izvrstnimi čevapčiči, ki so jih kupci ob nakupu nad 20 evrov prejeli brezplačno. Delovni čas sodobnega hipermarketa ostaja enak, in sicer ob delavnikih in sobotah od 8. do 21. ure ter ob nedeljah med 8. in 15. uro.