Tuš Drogerije bodo ponudile še več

  • 1

Tuš Drogerije so v letu 2013 naredile še en korak bližje h kupcu. Spremenili so ponudbo, ki so jo dopolnili z novimi produkti, in vse skupaj povezali pod slogan »Življenje obarvajo drobne stvari«. V ospredje so postavili sodobno žensko, ki skrbi za urejenost ter svoje zdravje in zdravje svoje družine. Tako želijo še utrditi svojo priljubljenost pri kupcih, ki jo dosegajo z izbrano ponudbo drogerijskega in ostalega blaga v 40 prodajnih enotah, pri čemer bodo posebno pozornost še naprej namenjali strokovnemu svetovanju na področjih lepote in zdravja.

Tuš drogerije so v preteklih letih postale druga največja veriga tovrstnih trgovin v Sloveniji in tako predstavljajo enega od temeljev trgovske dejavnosti Skupine Tuš. S svojo ponudbo pomenijo pomembno dopolnitev ostalim prodajnim mestom Tuša: »Po letih rasti je prišel čas, da se intenzivno posvetimo ponudbi, njenemu prilagajanju pričakovanjem kupcev in še utrdimo svoj sloves slovenske drogerije,« poudarja generalni direktor Skupine Tuš Ivo Švrljuga. V ospredju prenovljene ponudbe in vizije poslovanja Tuš drogerij je sodobna ženska, ki skrbi za urejenost ter svoje zdravje in zdravje svoje družine.

Novo vizijo povzema slogan »Življenje obarvajo drobne stvari«, ki še posebej dobro izpostavlja pomen premišljenih vsakodnevnih nakupnih odločitev, s katerimi polepšamo običajne trenutke in jim dodamo osebni pečat. V Tuš drogerijah bo na voljo nadgrajena ponudba drogerijskih izdelkov, kot so dekorativna kozmetika, dišave, izdelki za nego las, telesa, rok in nog, bižuterijski izdelki ter prehranska dopolnila. Še naprej se bodo posvečali prijaznemu in strokovnemu svetovanju, za katerega bodo skrbele Tuševe svetovalke in gostujoči strokovnjaki z različnih področij lepote in zdravja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.