Tuš Drogerije bodo ponudile še več

  • 1

Tuš Drogerije so v letu 2013 naredile še en korak bližje h kupcu. Spremenili so ponudbo, ki so jo dopolnili z novimi produkti, in vse skupaj povezali pod slogan »Življenje obarvajo drobne stvari«. V ospredje so postavili sodobno žensko, ki skrbi za urejenost ter svoje zdravje in zdravje svoje družine. Tako želijo še utrditi svojo priljubljenost pri kupcih, ki jo dosegajo z izbrano ponudbo drogerijskega in ostalega blaga v 40 prodajnih enotah, pri čemer bodo posebno pozornost še naprej namenjali strokovnemu svetovanju na področjih lepote in zdravja.

Tuš drogerije so v preteklih letih postale druga največja veriga tovrstnih trgovin v Sloveniji in tako predstavljajo enega od temeljev trgovske dejavnosti Skupine Tuš. S svojo ponudbo pomenijo pomembno dopolnitev ostalim prodajnim mestom Tuša: »Po letih rasti je prišel čas, da se intenzivno posvetimo ponudbi, njenemu prilagajanju pričakovanjem kupcev in še utrdimo svoj sloves slovenske drogerije,« poudarja generalni direktor Skupine Tuš Ivo Švrljuga. V ospredju prenovljene ponudbe in vizije poslovanja Tuš drogerij je sodobna ženska, ki skrbi za urejenost ter svoje zdravje in zdravje svoje družine.

Novo vizijo povzema slogan »Življenje obarvajo drobne stvari«, ki še posebej dobro izpostavlja pomen premišljenih vsakodnevnih nakupnih odločitev, s katerimi polepšamo običajne trenutke in jim dodamo osebni pečat. V Tuš drogerijah bo na voljo nadgrajena ponudba drogerijskih izdelkov, kot so dekorativna kozmetika, dišave, izdelki za nego las, telesa, rok in nog, bižuterijski izdelki ter prehranska dopolnila. Še naprej se bodo posvečali prijaznemu in strokovnemu svetovanju, za katerega bodo skrbele Tuševe svetovalke in gostujoči strokovnjaki z različnih področij lepote in zdravja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.