Tuš Drogerije bodo ponudile še več

  • 1

Tuš Drogerije so v letu 2013 naredile še en korak bližje h kupcu. Spremenili so ponudbo, ki so jo dopolnili z novimi produkti, in vse skupaj povezali pod slogan »Življenje obarvajo drobne stvari«. V ospredje so postavili sodobno žensko, ki skrbi za urejenost ter svoje zdravje in zdravje svoje družine. Tako želijo še utrditi svojo priljubljenost pri kupcih, ki jo dosegajo z izbrano ponudbo drogerijskega in ostalega blaga v 40 prodajnih enotah, pri čemer bodo posebno pozornost še naprej namenjali strokovnemu svetovanju na področjih lepote in zdravja.

Tuš drogerije so v preteklih letih postale druga največja veriga tovrstnih trgovin v Sloveniji in tako predstavljajo enega od temeljev trgovske dejavnosti Skupine Tuš. S svojo ponudbo pomenijo pomembno dopolnitev ostalim prodajnim mestom Tuša: »Po letih rasti je prišel čas, da se intenzivno posvetimo ponudbi, njenemu prilagajanju pričakovanjem kupcev in še utrdimo svoj sloves slovenske drogerije,« poudarja generalni direktor Skupine Tuš Ivo Švrljuga. V ospredju prenovljene ponudbe in vizije poslovanja Tuš drogerij je sodobna ženska, ki skrbi za urejenost ter svoje zdravje in zdravje svoje družine.

Novo vizijo povzema slogan »Življenje obarvajo drobne stvari«, ki še posebej dobro izpostavlja pomen premišljenih vsakodnevnih nakupnih odločitev, s katerimi polepšamo običajne trenutke in jim dodamo osebni pečat. V Tuš drogerijah bo na voljo nadgrajena ponudba drogerijskih izdelkov, kot so dekorativna kozmetika, dišave, izdelki za nego las, telesa, rok in nog, bižuterijski izdelki ter prehranska dopolnila. Še naprej se bodo posvečali prijaznemu in strokovnemu svetovanju, za katerega bodo skrbele Tuševe svetovalke in gostujoči strokovnjaki z različnih področij lepote in zdravja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.

  • Cenjene stranke obveščamo, o odpoklicu izdelka Sladoledna palčka Snickers Ice, 6x48G, Mars Wrigley, zaradi vsebnosti etilenoksida v eni od sestavin izdelka. Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • 1

    V Tušu smo se v zadnjem tednu Dirke po Franciji obarvali v rumeno. Rumena je postala prevladujoča in tako v finalnem tednu v podporo našemu kolesarskemu asu Pogiju zamenjala našo prepoznavno zeleno.