Tuš drogerija z novo spletno trgovino z več tisoč izdelki

Tuš drogerije so svoje zveste in nove kupce pred kratkim pozdravile v čisto novi spletni drogeriji tusdrogerija.si.

Prav zares čez noč je, kot hiter odgovor na korona krizo, na spletu zaživela drogerija z več tisoč izdelki za vsakdanjo nego, lepoto, gospodinjstvo in zdrav način življenja, ponudba spletne drogerije pa se bo v prihodnjih tednih še povečevala.

V ekipi Tuš drogerij ob tem dodajajo: “Predvsem nas veseli, da smo s to potezo našli pot tudi strank, ki jim naše fizične drogerije niso blizu. Omogočamo namreč dostavo v prav vsako slovensko vas in mesto.”

Spletna ponudba je namenjena tako ženskam kot moškim, pestra pa je tudi izbira otroških izdelkov, med katerimi ne manjka priznanih blagovnih znamk, kot so denimo Mustela, Corine de Farme, Pampers, Hipp in Aptamil. “Novopečene mamice lahko odslej vse za nego in prehrano svojega otroka naročijo kar preko spleta. V naši ponudbi je veliko izdelkov, ki jih ni mogoče kupiti v trgovinah z živili, prav tako pa gre za 100 % varen nakup,” še dodajajo v Tuš drogerijah.

Poleg priznanih znamk ličil, naravne kozmetike, dišav, okolju prijaznih čistil in zdrave prehrane, pa je v spletni ponudbi mogoče zaslediti tudi erotične pripomočke. “Obstajajo izdelki, ki jih stranke raje kupijo diskretno in med slednje se gotovo uvrščajo tudi erotični pripomočki, sicer pa je mogoče na tusdrogerija.si naročiti tudi test nosečnosti. Raziskave kažejo, da se je v času koronavirusa povečalo zanimanje za omenjene izdelke in seveda ponudbo dopolnujemo tudi glede na trende.”

V spletni drogeriji že beležijo dober obisk, verjetno tud zato, ker gre za uveljavljeno, zaupanja vredno drogerijsko znamko, prav tako pa k uspehu prispevata tudi široka ponudba in dostopne cene.

“Spletna drogerija se vseskozi nadgrajuje, s čimer bomo še izboljšali nakupovalno izkušnjo naših strank, ponudba izdelkov pa je iz dneva v dan večja. Res je, da smo spletno trgovino vzpostavili kot odgovor na virus, da bi strankam v dani situaciji omogočili varen nakup brez stika, vendar tudi prihodnost vidimo na spletu. To je le začetek nove zgodbe, ki pa ima pred seboj še veliko poglavij ,” še zaključujejo v Tuš drogerijah.