Tuš drogerija Planet Koper v novi podobi

S prenovo sledimo najsodobnejšim trendom nakupovanja in v ponudbo vključujemo številne novosti na področju kozmetike, nege, zdrave hrane ter lasne kozmetike. S prenovo skupaj s kupci soustvarjamo prijetno nakupovalno izkušnjo.

Sodobno drogerijo odlikuje pestra in kakovostna ponudba izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja. Poleg celovite ponudbe dekorativne kozmetike, dišav, izdelkov za nego obraza in telesa, prehranskih dopolnil in modnih dodatkov drogerija ponuja naravno kozmetiko ter obilo drugih specializiranih izdelkov.

Drogerijo odlikujejo strokovno usposobljene svetovalke z izjemnim poznavanjem izdelkov in trendov, ki z nasmehom na obrazu pomagajo kupcem pri njihovi izbiri.