Tuš Cash&carry v Ljubljani odprl bogato založeno ribarnico in mesnico

Danes je ljubljanski Tuš Cash&Carry na Leskoškovi 8 svojo bogato ponudbo še popestril …

187

Danes je ljubljanski Tuš Cash&Carry na Leskoškovi 8 svojo bogato ponudbo popestril še z raznovrstnim ribjim in mesnim asortimanom na 140 m2 velikem oddelku ribarnice in mesnice.

Ljubljanski gostinci in drugi obiskovalci Tuš Cash&Carry bodo odslej iz trgovine odhajali še bolj zadovoljni. Od sedaj jih namreč pričakuje povsem prenovljen oddelek ribarnice in mesnice, ki na 140 m2 prodajnih površin ponujal raznovrsten nabor mesa in mesnih izdelkov ter bogat program svežih rib in drugih morskih sadežev.

V kakovostni mesni ponudbi sta poleg rdečega mesa, drobovine in perutnine na voljo tudi meso kuncev in divjačina, pester nabor svežih rib, školjk in mehkužcev pa še dodatno razširja spekter možnosti za kulinarična ustvarjanja in popestril marsikateri jedilnik. Poleg tega je v Tuševi mesnici mogoče dobiti tudi sveže vakuumsko pakirano meso in drugo prepakirano mesno ponudbo.

V Tušu uresničujemo svojo zavezanost kakovosti z visoko postavljenimi standardi, ki segajo vse od prevzema blaga do prodaje končnim kupcem. Tako dosledno sledimo vsem veljavnim predpisom glede kontrole kakovosti in zdravstvene neoporečnosti živil, ki so podana s strani Veterinarskega urada Republike Slovenije oziroma določena s sistemom HACCP. Skladno s tem imamo primerno urejene prostore za prevzem in nadaljnjo obdelavo mesa ter ustrezne hladilnice za skladiščenje izdelkov, ki ohranjajo njihovo kakovost na visoki ravni in zagotavljajo zadovoljstvo vseh Tuševih kupcev.

< Nazaj

Ostale novice