Tuš Cash & Carry pustni zajtrk

V ponedeljek, 24.02.2004 smo ob 9. uri za stranke Cash&Carry-ja Celje pripravili pravi pustni zajtrk.

V ponedeljek, 24.02.2004 smo ob 9. uri za stranke Cash&Carry-ja Celje pripravili pravi pustni zajtrk. Vse povabljene in tudi naključne kupce Cash&Carry-ja je pričakala miza obložena s pustnimi slaščicami, pijačo, sadjem in seveda s pravimi pustnimi krofi.

Tuš Cash & Carry pustni zajtrk Tuš Cash & Carry pustni zajtrk

Zbrane so animirala dekleta zamaskirana v črnke, predstavil pa se je tudi tolkalni duo glasbene šole iz Žalca v ritmih črnske glasbe! S prisotnimi so poklepetali tudi vsi odgovorni za enoto Cash&Carr-ja Celje iz podjetja Engrotuš d.o.o.!

Bilo veselo in pustno obarvano!

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.