Tuš Cash & Carry pustni zajtrk

V ponedeljek, 24.02.2004 smo ob 9. uri za stranke Cash&Carry-ja Celje pripravili pravi pustni zajtrk.

V ponedeljek, 24.02.2004 smo ob 9. uri za stranke Cash&Carry-ja Celje pripravili pravi pustni zajtrk. Vse povabljene in tudi naključne kupce Cash&Carry-ja je pričakala miza obložena s pustnimi slaščicami, pijačo, sadjem in seveda s pravimi pustnimi krofi.

Zbrane so animirala dekleta zamaskirana v črnke, predstavil pa se je tudi tolkalni duo glasbene šole iz Žalca v ritmih črnske glasbe! S prisotnimi so poklepetali tudi vsi odgovorni za enoto Cash&Carr-ja Celje iz podjetja Engrotuš d.o.o.!

Bilo veselo in pustno obarvano!

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.