Tuš Baby klub prinaša še več ugodnosti za naše najmlajše

V Tušu smo svojim zvestim kupcem predstavili Tuš baby klub, ki bo odslej najmlajšim in njihovim staršem prinašal bogat splet ugodnosti za najnežnejše otroške dni.

V Tušu smo svojim zvestim kupcem predstavili Tuš baby klub, ki bo odslej najmlajšim in njihovim staršem prinašal bogat splet ugodnosti za najnežnejše otroške dni. Vsak teden jih bo pričakala ugodna ponudba otroških oblačil, igrač ter pripomočkov za varstvo in nego otroka, starši pa bodo lahko na spletni strani www.tusbabyklub.si našli tudi vrsto koristnih nasvetov in oblikovali otrokovo prvo fotogalerijo.

Tuš baby klub je del Tuševega kluba zvestih potrošnikov, ki svojo ponudbo prilagaja potrebam najmlajših in jim tako ponuja širok nabor ugodnosti za še bolj zadovoljne in razigrane nasmehe. Vanj se lahko včlanijo vsi starši, dedki in babice, tete in strici in drugi ter tako svojim malčkom privoščijo še več in še boljše. Izmed več kot 45 izdelkov za nego, varstvo in dobro počutje malčkov lahko izberejo svojih 10 najljubših in jih daljše obdobje kupujejo po nižjih cenah. Samo za člane Tuš baby kluba pa bomo v Tušu vsak mesec pripravili tudi bogato izbiro akcijskih izdelkov, ki bodo košarico otroških potrebščin naredili še cenejšo.

Ugodnosti Tuš baby kluba smo v podjetju podrobno predstavili tudi na www.tusbabyklub.si, kjer lahko starši najdejo obilico koristnih idej in strokovnih nasvetov za nego in vzgojo svojih malčkov, Tuš klub kartica z nalepko baby kluba pa jim prinaša številne dodatne ugodnosti tudi pri ostalih Tuševih partnerjih, si prek foruma izmenjujejo starševske izkušnje, prebirajo zanimive novičke, objavijo prvo fotogalerijo svojega sončka in sodelujejo v nagradnih igrah s praktičnimi nagradami.

V Tušu smo poskrbeli tudi za prve plavalne zamahe dojenčkov in malčkov. Zanje smo namreč pripravili posebno ponudbo tečajev plavanja, za katere bodo člani Tuš baby kluba prejeli 10-odstotni popust. Plavalna vadba poteka v Ljubljani, Kamniku in Celju, izvaja pa jo usposobljeno osebje Športnega društva Nova Drulovka.

V Tušu obljubljamo, da bomo spekter otroških ugodnosti nenehno dopolnjevali in tako poskrbeli za trajno otroško igrivost, zadovoljstvo in nasmejane obrazke.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več