Tuš Baby klub prinaša še več ugodnosti za naše najmlajše

V Tušu smo svojim zvestim kupcem predstavili Tuš baby klub, ki bo odslej najmlajšim in njihovim staršem prinašal bogat splet ugodnosti za najnežnejše otroške dni.

V Tušu smo svojim zvestim kupcem predstavili Tuš baby klub, ki bo odslej najmlajšim in njihovim staršem prinašal bogat splet ugodnosti za najnežnejše otroške dni. Vsak teden jih bo pričakala ugodna ponudba otroških oblačil, igrač ter pripomočkov za varstvo in nego otroka, starši pa bodo lahko na spletni strani www.tusbabyklub.si našli tudi vrsto koristnih nasvetov in oblikovali otrokovo prvo fotogalerijo.

Tuš baby klub je del Tuševega kluba zvestih potrošnikov, ki svojo ponudbo prilagaja potrebam najmlajših in jim tako ponuja širok nabor ugodnosti za še bolj zadovoljne in razigrane nasmehe. Vanj se lahko včlanijo vsi starši, dedki in babice, tete in strici in drugi ter tako svojim malčkom privoščijo še več in še boljše. Izmed več kot 45 izdelkov za nego, varstvo in dobro počutje malčkov lahko izberejo svojih 10 najljubših in jih daljše obdobje kupujejo po nižjih cenah. Samo za člane Tuš baby kluba pa bomo v Tušu vsak mesec pripravili tudi bogato izbiro akcijskih izdelkov, ki bodo košarico otroških potrebščin naredili še cenejšo.

Ugodnosti Tuš baby kluba smo v podjetju podrobno predstavili tudi na www.tusbabyklub.si, kjer lahko starši najdejo obilico koristnih idej in strokovnih nasvetov za nego in vzgojo svojih malčkov, Tuš klub kartica z nalepko baby kluba pa jim prinaša številne dodatne ugodnosti tudi pri ostalih Tuševih partnerjih, si prek foruma izmenjujejo starševske izkušnje, prebirajo zanimive novičke, objavijo prvo fotogalerijo svojega sončka in sodelujejo v nagradnih igrah s praktičnimi nagradami.

V Tušu smo poskrbeli tudi za prve plavalne zamahe dojenčkov in malčkov. Zanje smo namreč pripravili posebno ponudbo tečajev plavanja, za katere bodo člani Tuš baby kluba prejeli 10-odstotni popust. Plavalna vadba poteka v Ljubljani, Kamniku in Celju, izvaja pa jo usposobljeno osebje Športnega društva Nova Drulovka.

V Tušu obljubljamo, da bomo spekter otroških ugodnosti nenehno dopolnjevali in tako poskrbeli za trajno otroško igrivost, zadovoljstvo in nasmejane obrazke.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.