Tuš akcija sedaj tudi v Krškem

Čez dober teden dni, v sredo, 24. novembra, se odpira nov, prvi Tušev trgovski center v Krškem. V objekt smo vložili kar 950 milijonov tolarjev, in ob otvoritvi pripravljamo celodneven zabaven program.

Čez dober teden dni, v sredo, 24. novembra, se odpira nov, prvi Tušev trgovski center v Krškem. V objekt smo vložili kar 950 milijonov tolarjev, in ob otvoritvi pripravljamo celodneven zabaven program, na katerem bodo Krčane razveseljevali Pihalni orkester Videm Krško, narodnozabavni kvintet Polka punce, glasbena skupina Bepop in drugi.

Trgovski center, v velikosti več kot 2400 m2, se nahaja na naslovu Cesta krških žrtev 134 d. V Tuševem supermarketu, drogeriji Tuš, prodajalni z oblačili Metro, Frizerskem salonu Mitja hair team in bifeju bo dobilo zaposlitev več kot 50 oseb.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi novega trgovskega centra povedal: ˝Ob otvoritvi smo pripravili pester zabavni program in domačo pogostitev. Omenim naj predvsem bograč, s katerim naši kuharji osvajajo medalje na mednarodnih kulinaričnih tekmovanjih. Vredno ga je poskusiti! Vendar pa je to šele začetek. Verjamem, da bomo tudi Krško prepričali, da v Tušu ponujamo kvaliteto po ugodni ceni in da pri nas dobre stvari res stanejo manj.˝

Bogat program bo ob 11. uri najavil Pihalni orkester Videm Krško z mažoretno skupino. Slavnostna govornica na prireditvi bo poleg našega direktorja, gospoda Aleksandra Svetelška, tudi podžupanja občine Krško gospa Ana Nuša Somrak. Gosta bosta sprejela tudi gospo Petro Umek in skupino otrok iz vrtca Mali princ iz Krškega.

Uradni del prireditve, ki se bo zaključil s slavnostno otvoritvijo in ogledom trgovskega centra, bo zaključil nastop pihalnega orkestra in pogostitev vseh obiskovalcev novega trgovskega centra z bogračem. Dogajanje s številnimi degustacijami in presenečenji za obiskovalce bo dodatno popestril nastop ansambla Unikat. Ob 14. uri bo sledil koncert narodnozabavnega kvinteta Polka punce. Obiskovalci bodo lahko občudovali norčije in spretnosti žonglerjev. Ob 16. uri pa bo nastopila popularna slovenska glasbena skupina Bepop.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.