Tuš akcija sedaj tudi v Krškem

Čez dober teden dni, v sredo, 24. novembra, se odpira nov, prvi Tušev trgovski center v Krškem. V objekt smo vložili kar 950 milijonov tolarjev, in ob otvoritvi pripravljamo celodneven zabaven program.

Čez dober teden dni, v sredo, 24. novembra, se odpira nov, prvi Tušev trgovski center v Krškem. V objekt smo vložili kar 950 milijonov tolarjev, in ob otvoritvi pripravljamo celodneven zabaven program, na katerem bodo Krčane razveseljevali Pihalni orkester Videm Krško, narodnozabavni kvintet Polka punce, glasbena skupina Bepop in drugi.

Trgovski center, v velikosti več kot 2400 m2, se nahaja na naslovu Cesta krških žrtev 134 d. V Tuševem supermarketu, drogeriji Tuš, prodajalni z oblačili Metro, Frizerskem salonu Mitja hair team in bifeju bo dobilo zaposlitev več kot 50 oseb.

Aleksander Svetelšek je ob otvoritvi novega trgovskega centra povedal: ˝Ob otvoritvi smo pripravili pester zabavni program in domačo pogostitev. Omenim naj predvsem bograč, s katerim naši kuharji osvajajo medalje na mednarodnih kulinaričnih tekmovanjih. Vredno ga je poskusiti! Vendar pa je to šele začetek. Verjamem, da bomo tudi Krško prepričali, da v Tušu ponujamo kvaliteto po ugodni ceni in da pri nas dobre stvari res stanejo manj.˝

Bogat program bo ob 11. uri najavil Pihalni orkester Videm Krško z mažoretno skupino. Slavnostna govornica na prireditvi bo poleg našega direktorja, gospoda Aleksandra Svetelška, tudi podžupanja občine Krško gospa Ana Nuša Somrak. Gosta bosta sprejela tudi gospo Petro Umek in skupino otrok iz vrtca Mali princ iz Krškega.

Uradni del prireditve, ki se bo zaključil s slavnostno otvoritvijo in ogledom trgovskega centra, bo zaključil nastop pihalnega orkestra in pogostitev vseh obiskovalcev novega trgovskega centra z bogračem. Dogajanje s številnimi degustacijami in presenečenji za obiskovalce bo dodatno popestril nastop ansambla Unikat. Ob 14. uri bo sledil koncert narodnozabavnega kvinteta Polka punce. Obiskovalci bodo lahko občudovali norčije in spretnosti žonglerjev. Ob 16. uri pa bo nastopila popularna slovenska glasbena skupina Bepop.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.