Tudi v Štipu množično pozdravili Tuševo ponudbo

Z današnjo otvoritvijo prvega Tuševega supermarketa v Makedoniji, je Skupina Tuš začela z uresničevanjem razširjanja svoje prodajne mreže še v tretji državi, nastali na ozemlju republik nekdanje Jugoslavije.

Tudi v Štipu množično pozdravili Tuševo ponudbo Z današnjo otvoritvijo prvega Tuševega supermarketa v Makedoniji, smo začeli z uresničevanjem razširjanja svoje prodajne mreže še v tretji državi, nastali na ozemlju republik nekdanje Jugoslavije. V Štipu smo namreč dopoldne, po sicer ustaljenem, za Makedonijo pa popolnoma novem spletu dogodkov, odprli sodoben supermarket, ki se razprostira na 3 tisoč kvadratnih metrih prodajnih površin in pestro ponudbo več kot 14 tisočih živilskih in neživilskih artiklov. S tem korakom se je začel pester investicijski ciklus v Makedoniji.

Današnja otvoritev v Štipu ima poleg načrtovane širitve prodajne mreže še dodatni pomen. Zaokrožuje namreč napovedano hkratno investicijsko in razvojno dinamiko še na tretjem tujem trgu. Po otvoritvi supermarketov v BiH in že dveh letos v Srbiji (kjer je tik pred otvoritvijo še tretji v Beogradu) se je danes začelo poslovanje še v Makedoniji. S tem smo z mrežo svojih odvisnih družb postali investicijsko eno od najbolj dinamičnih slovenskih podjetij. Po tem, da se hkrati vzporedno širimo na kar tri tuja tržišča, pa tudi edinstveni.

“Današnja otvoritev supermarketa v Štipu ne predstavlja zgolj nove točke na Tuševem zemljevidu, ampak hkrati tudi novo državo, ki smo jo tržno obdelovali že kar lep čas. Začeli smo z nabavnimi kanali za nekatere odlične izdelke iz te države, nadaljevali pa bomo še z investicijsko dinamiko, ki nam bo zagotovila predvideni tržni delež na področju živilske trgovinske ponudbe. S tem, ko smo danes odprli sodoben supermarket v Štipu, kjer bomo v celoti izpolnjevali naše visoko postavljene standarde kakovosti, prijaznosti in cenovne privlačnosti, pa se je odprl tudi novi oskrbovalni oziroma izvozni kanal za družino naših tradicionalnih dobaviteljev. Tudi v Makedoniji bomo namreč zagotavljali pestro ponudbo, ki bo tako nacionalno kot internacionalno obarvana,” je ob današnji otvoritvi supermarketa Tuš za slovenske medije izjavil Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš.

Z otvoritvijo v Štipu smo, z mrežo svojih odvisnih podjetij v posameznih državah, začeli z uresničevanjem načrta osvajanja makedonskega trga. Tudi na tem trgu po logiki osvajanja najprej nekaterih pomembnih regionalnih središč, kasneje pa še glavnega mesta. Na današnji otvoritvi pa se je, kot je to že pregovorno, zbrala izjemna množica Makedoncev, ki so komaj čakali, da se odpro vrata sodobnega trgovskega središča, v katerem je poleg Tuš supermarketa še več komplementarnih trgovin.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več