Tudi v Štipu množično pozdravili Tuševo ponudbo

Z današnjo otvoritvijo prvega Tuševega supermarketa v Makedoniji, je Skupina Tuš začela z uresničevanjem razširjanja svoje prodajne mreže še v tretji državi, nastali na ozemlju republik nekdanje Jugoslavije.

Tudi v Štipu množično pozdravili Tuševo ponudbo Z današnjo otvoritvijo prvega Tuševega supermarketa v Makedoniji, smo začeli z uresničevanjem razširjanja svoje prodajne mreže še v tretji državi, nastali na ozemlju republik nekdanje Jugoslavije. V Štipu smo namreč dopoldne, po sicer ustaljenem, za Makedonijo pa popolnoma novem spletu dogodkov, odprli sodoben supermarket, ki se razprostira na 3 tisoč kvadratnih metrih prodajnih površin in pestro ponudbo več kot 14 tisočih živilskih in neživilskih artiklov. S tem korakom se je začel pester investicijski ciklus v Makedoniji.

Današnja otvoritev v Štipu ima poleg načrtovane širitve prodajne mreže še dodatni pomen. Zaokrožuje namreč napovedano hkratno investicijsko in razvojno dinamiko še na tretjem tujem trgu. Po otvoritvi supermarketov v BiH in že dveh letos v Srbiji (kjer je tik pred otvoritvijo še tretji v Beogradu) se je danes začelo poslovanje še v Makedoniji. S tem smo z mrežo svojih odvisnih družb postali investicijsko eno od najbolj dinamičnih slovenskih podjetij. Po tem, da se hkrati vzporedno širimo na kar tri tuja tržišča, pa tudi edinstveni.

“Današnja otvoritev supermarketa v Štipu ne predstavlja zgolj nove točke na Tuševem zemljevidu, ampak hkrati tudi novo državo, ki smo jo tržno obdelovali že kar lep čas. Začeli smo z nabavnimi kanali za nekatere odlične izdelke iz te države, nadaljevali pa bomo še z investicijsko dinamiko, ki nam bo zagotovila predvideni tržni delež na področju živilske trgovinske ponudbe. S tem, ko smo danes odprli sodoben supermarket v Štipu, kjer bomo v celoti izpolnjevali naše visoko postavljene standarde kakovosti, prijaznosti in cenovne privlačnosti, pa se je odprl tudi novi oskrbovalni oziroma izvozni kanal za družino naših tradicionalnih dobaviteljev. Tudi v Makedoniji bomo namreč zagotavljali pestro ponudbo, ki bo tako nacionalno kot internacionalno obarvana,” je ob današnji otvoritvi supermarketa Tuš za slovenske medije izjavil Aleksander Svetelšek, generalni direktor Skupine Tuš.

Z otvoritvijo v Štipu smo, z mrežo svojih odvisnih podjetij v posameznih državah, začeli z uresničevanjem načrta osvajanja makedonskega trga. Tudi na tem trgu po logiki osvajanja najprej nekaterih pomembnih regionalnih središč, kasneje pa še glavnega mesta. Na današnji otvoritvi pa se je, kot je to že pregovorno, zbrala izjemna množica Makedoncev, ki so komaj čakali, da se odpro vrata sodobnega trgovskega središča, v katerem je poleg Tuš supermarketa še več komplementarnih trgovin.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več