Tudi Korošci bodo lahko nakupovali v Tušu

Tuševa prenova prevzetih Naminih trgovin končana

Pri Tušu zaključujemo s prenovo še zadnje trgovine, ki smo jo v septembru prevzeli od Name. Otvoritev prenovljenega nakupovalnega centra Tuš, na Prežihovi ulici 5, v Ravnah na Koroškem, bo v sredo, 10. decembra ob 11. uri. V investicijo smo vložili 470 milijonov tolarjev, delo v novem nakupovalnem centru pa bo na novo dobilo 66 oseb.

Nov nakupovalni kompleks bosta slavnostno otvorila Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, in Maksimilijan Večko, župan Občine Ravne. Ob tem bo naš direktor predal dva čeka po 500.000 tolarjev; enega predsednici društva za pomoč duševno prizadetim Mežiške doline – Sožitje, Danici Ozimic, drugega pa ravnatelju Osnovne šole s prilagojenim programom Juričevega Drejčka, Jožetu Pandelu.

Otvoritev centra bo med 11. in 18. uro spremljal bogat zabavni program, za obiskovalce novega Tuša pa bodo organizirane tudi številne otvoritvene akcije.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je ob tem povedal: »Z odprtjem trgovskega centra Tuš v Ravnah na Koroškem zaključujemo s prenovo štirih prevzetih Naminih trgovin oziroma blagovnic. Skupna vrednost investicij vseh štirih kupljenih objektov, je 1,5 milijarde tolarjev, z odprtjem posodobljenih trgovin oziroma centrov, smo zagotovili delovna mesta 160 ljudem. Letošnje uspešno poslovno leto bomo zaključili z otvoritvijo še ene Tuševe trgovine in sicer 17. decembra, ko bomo svojo ponudbo približali tudi prebivalcem Brežic.«

V sodobnem nakupovalnem centru, ki meri skupaj 1.600 kvadratnih metrov, bodo ob Tuševem supermarketu, drogeriji in trgovini s čevlji In shoe, še štiri druge trgovine s tekstilnimi izdelki, frizerski salon, papirnica, še ena trgovina s čevlji, trgovina za mobilno telefonijo in bistro. Otvoritev novega Tuševega centra v Ravnah na Koroškem bo naznanil prihod Pihalnega orkestra Železarjev Ravne. Po otvoritvenem protokolu sledita nastopa Natalije Verboten in glasbene skupine Čuki. Otroke bodo zabavali balonar Mihec, Mali leteči cirkus in maskota Tuško. Obiskovalcem centra bodo na voljo tudi številne degustacije. Mednje bomo razdelili 2.000 porcij pravega prekmurskega bograča ter 50 praktičnih nagrad. Vsak obiskovalec bo brezplačno prejel tudi po en Tušev izdelek.

Odpiralni čas trgovskega centa Tuš Ravne na Koroškem bo od ponedeljka do petka med 7.30 in 20. uro, ob sobotah med 7.30 in 17. uro ter ob nedeljah in praznikih od 7.30 in 12. uro.

Dodatne informacije:
Leonida PINTER
tel.: 03/ 424 11 32

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.