Triler Cena resnice samo v Planetih Tuš

Od sredine maja si bodo ljubitelji filmov lahko ogledali triler Cena resnice, ki bo v Sloveniji na ogled le v Planetih Tuš, največjem kinooperaterju pri nas. Napeto zgodbo o odvetniku, ki mu na videz preprost primer ogrozi prihodnost kariere in njegovo življenje, bosta na filmskih platnih predstavila Matthew McConaughey in Ryan Philippe.

Od sredine maja si bodo ljubitelji filmov lahko ogledali triler Cena resnice, ki bo v Sloveniji na ogled le v Planetih Tuš, največjem kinooperaterju pri nas. Napeto zgodbo o odvetniku, ki mu na videz preprost primer ogrozi prihodnost kariere in njegovo življenje, bosta na filmskih platnih predstavila Matthew McConaughey in Ryan Philippe.

V Planetih Tuš nadaljujejo z ekskluzivnimi predvajanji svetovnih filmskih uspešnic. V Celje, Maribor, Kranj, Koper in Novo mesto prihaja triler Cena resnice, ki bo pri nas na ogled le v Planetih. Film, posnet po literarni predlogi Michaela Connellyja, je napeta zgodba o prebrisanem in karizmatičnem odvetniku, ki ima pisarno kar v svojem lincolnu in je večji del kariere posvetil zagovarjanju tatov in prestopnikov. V Planetih Tuš bodo s predvajanjem trilerja Cena resnice začeli sredi maja, najprej pa si ga bodo lahko ogledali filmski navdušenci v Planetih Tuš Celje, Maribor in Kranj, in sicer od 12. maja. Koprski ljubitelji filmov si bodo novost lahko ogledali od 26. maja, v Novem mestu pa bo film na ogled od 9. junija.

Po letih branjenja obtoženih za manjša kazniva dejanja Michaela ‘Micka’ Hallerja, igra ga Matthew McConaughey, nenadoma za obrambo na sodišču najame bogat postavljač iz Beverly Hillsa (Ryan Phillippe), obtožen poskusa umora. Na prvi pogled se Micku primer zdi preprost in dobičkonosen, a se kmalu prelevi v smrtonosni spopad dveh mojstrov manipulacije in s trkanjem na slabo vest ogrozi prihodnost Mickove kariere. Zaporedje nenavadnih dogodkov ga prisili, da napne vse svoje moči in se z veliko mero iznajdljivosti spopade z grožnjo, ki preti njegovemu življenju. Zgodba je polna preobratov in zank, ki jih je mojstrsko prikazal režiser Brad Furman po vsebini istoimenske knjižne uspešnice Michaela Connellya. Poleg McConaugheyja in Philippa pa v filmu nastopita tudi karizmatična Marisa Tomei in hollywoodski ljubljenec Josh Lucas.

Planeti Tuš so sicer največji kino prikazovalec v Sloveniji, ki obiskovalcem z najsodobnejšo opremo in tehnološko dovršenostjo nudijo vrhunsko doživetje vsakega filma. Filmski navdušenci si lahko uspešnice ogledajo v eni od osmih kinodvoran v Planetu Tuš Celje in Maribor, šestih v Planetu Tuš Koper ali v eni od petih v Planetu Tuš Kranj in Novo mesto.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več