Tri filmske novosti za zadnji teden junija

  • 1

Zadnji teden junija prihajajo na velika platna Planetov Tuš tri filmske novosti. Mjuzikl Rock za vse čase je na filmski trak prenesel broadwayjsko uspešnico, komedija Vroči Mike bo poskrbela za poletni smeh, drama Severna stena Eigerja pa vpogled v resničnost alpinizma. Zadnji teden predvajanja se je na prvo mesto gledanosti vrnila komedija Diktator.

V Planetih Tuš Celje, Kranj in Maribor bodo v četrtek najprej premierno predstavili filmski muzikal Rock za vse čase, kjer v naslovni vlogi blesti Tom Cruise. Nastal je po istoimenskem brodwayjskem hitu in prinaša na filmska platna velika igralska imena, kot sta Catherine Zeta-Jones in Mary J. Blige. V 80-ih letih pride Sherrie iz majhnega mesta v Hollywood z željo, da postane znana pevka. Na drugi strani želi mladi Drew postati rokerska zvezda. Ko se srečata, se zaljubita na prvi pogled, vendar bo njuna romanca morala skozi številne preizkušnje.

V Planetih Tuš Celje in Maribor bo ta teden na ogled tudi komedija Vroči Mike. Domišljija edinstvenega režiserja Stevena Soderbergha, sodobna različica Vročice sobotne noči, je pustolovščina uporniškega devetnajstletnika, ki si želi več samostojnosti. Vroči Mike je zanj pravi vzornik: čudovit avto, krasno stanovanje in ogromno žensk. Drama Severna stena Eigerja, ki bo premierno predstavljen v Planetu Tuš Koper, pa je nastala po resnični zgodbi in prikazuje borbo v plezanju po najbolj nevarnih skalah v Alpah. Zgodba je postavljena v leto 1936, ko nacistična propaganda poziva narodne junake in alpiniste k osvojitvi vrha nevarne severne stene švicarske gore Eiger.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 4.476 gledalcev. Na prvo mesto se je po tednu drugega mesta vrnila komedija Diktator. Prejšnji teden prva Sneguljčica in lovec je pristala na drugem mestu. Tretji najbolj gledani film je tretji del Mož v črnem, sledita pa mu akcijska znanstvenofantastična grozljivka Prometej in romantična komedija Petletna zaroka.

Poletje povzroča vročino tudi v Discih Planet. Zadnji junijski vikend se boste zabavali ob vročih klubskih ritmih, v petek pa tudi na Sweet 16+ partyih v Kranji in Celju. V Kopru bo v petek barman show, ki se v soboto seli v kranjski Planet, sobotni večer pa bo v Mariboru popestril Stand up nastop Tina Vodopivca. V Planetu Tuš Celje se ne boste mogli izogniti niti nogometni vročici, saj bo od srede, 27. junija, do nedelje, 1. julija, potekala zabava za vse generacije – nogomet na milnici. V Planetih Tuš Celje, Maribor in Novo mesto pa bo v soboto od 8. do 12. ure potekala domača tržnica, kjer lahko nakupite svoje najljubše domače pridelke lokalnih pridelovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo vas o odpoklicu izdelka: LAN NATURA 150 g, EAN: 3859891427673, uporabno najmanj do: 16.11.2024, lot: 228 zaradi presežene vrednosti cianovodikove kisline. Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa in vrnili vam bomo kupnino. Vaš Tuš  

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka: PURANJI FILE, PRSI VP Uporabno najmanj do: 25. 10. 2023 (datum je odtisnjen na etiketi vrečke). Serija št.: 6150489154 Proizvajalec: ANIMEX FOODS SP. Z.O.O, ul. T. Chatubinskiego 8, Warszawa zaradi ugotovljene prisotnosti bakterije Salmonella spp. Potrošniki naj živila ne zaužijejo, temveč ga zavržejo ali … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o preventivnem umiku izdelka:   OSTRA MOKA VSAK DAN, TIP 400, 1 kg. Uporabno najmanj do 10. 7. 2024 (datum je odtisnjen na vrhu vrečke). Proizvajalec: Mlinotest živilska industrija d.d. za Engrotuš d.o.o., Cesta v Trnovlje 10a, 3000 Celje.   Kupci lahko izdelek vrnete na mesto nakupa … Več