Tri filmske novosti za zadnji teden junija

  • 1

Zadnji teden junija prihajajo na velika platna Planetov Tuš tri filmske novosti. Mjuzikl Rock za vse čase je na filmski trak prenesel broadwayjsko uspešnico, komedija Vroči Mike bo poskrbela za poletni smeh, drama Severna stena Eigerja pa vpogled v resničnost alpinizma. Zadnji teden predvajanja se je na prvo mesto gledanosti vrnila komedija Diktator.

V Planetih Tuš Celje, Kranj in Maribor bodo v četrtek najprej premierno predstavili filmski muzikal Rock za vse čase, kjer v naslovni vlogi blesti Tom Cruise. Nastal je po istoimenskem brodwayjskem hitu in prinaša na filmska platna velika igralska imena, kot sta Catherine Zeta-Jones in Mary J. Blige. V 80-ih letih pride Sherrie iz majhnega mesta v Hollywood z željo, da postane znana pevka. Na drugi strani želi mladi Drew postati rokerska zvezda. Ko se srečata, se zaljubita na prvi pogled, vendar bo njuna romanca morala skozi številne preizkušnje.

V Planetih Tuš Celje in Maribor bo ta teden na ogled tudi komedija Vroči Mike. Domišljija edinstvenega režiserja Stevena Soderbergha, sodobna različica Vročice sobotne noči, je pustolovščina uporniškega devetnajstletnika, ki si želi več samostojnosti. Vroči Mike je zanj pravi vzornik: čudovit avto, krasno stanovanje in ogromno žensk. Drama Severna stena Eigerja, ki bo premierno predstavljen v Planetu Tuš Koper, pa je nastala po resnični zgodbi in prikazuje borbo v plezanju po najbolj nevarnih skalah v Alpah. Zgodba je postavljena v leto 1936, ko nacistična propaganda poziva narodne junake in alpiniste k osvojitvi vrha nevarne severne stene švicarske gore Eiger.

Minuli vikend so v Planetih Tuš našteli 4.476 gledalcev. Na prvo mesto se je po tednu drugega mesta vrnila komedija Diktator. Prejšnji teden prva Sneguljčica in lovec je pristala na drugem mestu. Tretji najbolj gledani film je tretji del Mož v črnem, sledita pa mu akcijska znanstvenofantastična grozljivka Prometej in romantična komedija Petletna zaroka.

Poletje povzroča vročino tudi v Discih Planet. Zadnji junijski vikend se boste zabavali ob vročih klubskih ritmih, v petek pa tudi na Sweet 16+ partyih v Kranji in Celju. V Kopru bo v petek barman show, ki se v soboto seli v kranjski Planet, sobotni večer pa bo v Mariboru popestril Stand up nastop Tina Vodopivca. V Planetu Tuš Celje se ne boste mogli izogniti niti nogometni vročici, saj bo od srede, 27. junija, do nedelje, 1. julija, potekala zabava za vse generacije – nogomet na milnici. V Planetih Tuš Celje, Maribor in Novo mesto pa bo v soboto od 8. do 12. ure potekala domača tržnica, kjer lahko nakupite svoje najljubše domače pridelke lokalnih pridelovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 8

    Pred glavno turistično sezono smo znova odprli mobilno trgovino Tuš v River Campingu Bled. V njej bodo gostom kampa in okoliškim prebivalcem vse do konca turistične sezone na voljo osnovna živila, pakirani sveži izdelki, hlajene pijače in osnovni neživilski izdelki. Koncept mobilne trgovine smo prvič predstavili lani s priročno in … Več

  • Prihranite ob nakupu izdelkov za dojenčke in malčke. Včlanite se in prejmite brezplačno knjižico z več kot 200 ekskluzivnimi kuponi, ki jih lahko unovčite v trgovinah in franšizah Tuš, Tuš drogerijah in pri zunanjih partnerjih. Več na tus.si/druzina.

  • 21

    V veleblagovnici Nama ljubljančane odslej navdušuje tudi vrhunska trgovina Tuš gourmet&delikatesa s skrbno izbranimi izdelki, kjer bodo kupcem med drugim na voljo izbrani lokalni izdelki socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci … Več