Trgovsko-poslovni center v Vojniku je odprl svoja vrata

V petek, 10. novembra se je ob 11. uri v Vojniku, na naslovu Celjska cesta 24a odprl nov trgovsko-poslovni center, v katerem je poleg modernega Tuševega supermarketa s skoraj 1500 m2 prodajnih površin tudi Kmetijska zadruga, banka, pošta, bar, frizer, …

V petek, 10. novembra se je ob 11. uri v Vojniku, na naslovu Celjska cesta 24a odprl nov trgovsko-poslovni center, v katerem je poleg modernega Tuševega supermarketa s skoraj 1500 m2 prodajnih površin tudi Kmetijska zadruga, banka, pošta, bar, frizer, cvetličarna ter trgovini s čevlji in tekstilom.

V družbi smo v supermarket, ki bo ponujal več kot 15.000 izdelkov in s katerim smo odprli kar 31 novih delovnih mest, vložili kar 600 milijonov tolarjev. Posebej bogato smo založili mesnico, delikateso, oddelek sadja in zelenjave ter tekstila. Prebivalcem Vojnika in okolice pa bomo v Tušu ponudili tudi dobro založeno bio polico, oddelek s kruhom, ki bo z lastno dopeko ponujal vedno sveže pekovsko pecivo, kupci pa si bodo lahko v supermarketu s številnimi cvetlicami v lončkih okrasili tudi svoj bivalni prostor.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je pred otvoritvijo novega supermarketa povedal: »Tudi ob tokratni otvoritvi bomo kar pol milijona tolarjev podarili lokalni skupnosti. Polovico sredstev bomo na otvoritvi predali Osnovni šoli Vojnik, kjer bodo sredstva namenili nakupu didaktičnih pripomočkov. Drugo polovico pa za nakup otroških igral Osnovni šoli Frankolovo.«

Otvoritev se je pričela v petek ob 11. uri z nastopom pihalnega orkestra Nova Cerkev. Supermarket so nato nekaj minut po 11. uri slovesno otvorili Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe Engrotuš, Marjan Kovač, predsednik Kmetijske zadruge Celje in Benedikt Podergajs, župan občine Vojnik. Dogajanje se je nadaljevalo z nastopom Veselih Štajerk, programom balonarja in čarodeja Davida ter številnimi nagradnimi igrami. V Tušu nismo pozabili tudi na lačne želodčke vseh obiskovalcev, ki so si postregli z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Dogajanje pa je doseglo vrhunec ob 16. uri, s koncertoma Boštjana Konečnika in ob 17. uri naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Tuš supermarket v Vojniku je od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • V Tušu se zavedamo velike izpostavljenosti zdravstvenih delavcev v času epidemije COVID. V zahvalo za njihov trud, čas in požrtvovalnost v težkih pogojih dela smo darovali pakete z dobrotami Tuš izdelkov.

  • 15

    V Tušu ponosno stopamo v 18. leto dobrodelnega projekta Pričarajmo nasmeh. Letos bomo morske počitnice ob pomoči partnerjev in kupcev omogočili 250 otrokom iz socialno ogroženih družin iz vse Slovenije. Otroci bodo v Mladinskem letovišču in zdravilišču Rdečega križa Slovenije na Debelem rtiču preživeli teden dni, poln brezskrbnih morskih radostih, … Več

  • 11

    V Tušu smo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja v Petrovčah odprli nov market. Prebivalcem v Savinjski dolini je zdaj čisto blizu doma na voljo market za priročne, vsakodnevne nakupe, kjer najdejo vse za dom in gospodinjstvo.