Trgovsko-poslovni center v Vojniku je odprl svoja vrata

V petek, 10. novembra se je ob 11. uri v Vojniku, na naslovu Celjska cesta 24a odprl nov trgovsko-poslovni center, v katerem je poleg modernega Tuševega supermarketa s skoraj 1500 m2 prodajnih površin tudi Kmetijska zadruga, banka, pošta, bar, frizer, …

V petek, 10. novembra se je ob 11. uri v Vojniku, na naslovu Celjska cesta 24a odprl nov trgovsko-poslovni center, v katerem je poleg modernega Tuševega supermarketa s skoraj 1500 m2 prodajnih površin tudi Kmetijska zadruga, banka, pošta, bar, frizer, cvetličarna ter trgovini s čevlji in tekstilom.

V družbi smo v supermarket, ki bo ponujal več kot 15.000 izdelkov in s katerim smo odprli kar 31 novih delovnih mest, vložili kar 600 milijonov tolarjev. Posebej bogato smo založili mesnico, delikateso, oddelek sadja in zelenjave ter tekstila. Prebivalcem Vojnika in okolice pa bomo v Tušu ponudili tudi dobro založeno bio polico, oddelek s kruhom, ki bo z lastno dopeko ponujal vedno sveže pekovsko pecivo, kupci pa si bodo lahko v supermarketu s številnimi cvetlicami v lončkih okrasili tudi svoj bivalni prostor.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je pred otvoritvijo novega supermarketa povedal: »Tudi ob tokratni otvoritvi bomo kar pol milijona tolarjev podarili lokalni skupnosti. Polovico sredstev bomo na otvoritvi predali Osnovni šoli Vojnik, kjer bodo sredstva namenili nakupu didaktičnih pripomočkov. Drugo polovico pa za nakup otroških igral Osnovni šoli Frankolovo.«

Otvoritev se je pričela v petek ob 11. uri z nastopom pihalnega orkestra Nova Cerkev. Supermarket so nato nekaj minut po 11. uri slovesno otvorili Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe Engrotuš, Marjan Kovač, predsednik Kmetijske zadruge Celje in Benedikt Podergajs, župan občine Vojnik. Dogajanje se je nadaljevalo z nastopom Veselih Štajerk, programom balonarja in čarodeja Davida ter številnimi nagradnimi igrami. V Tušu nismo pozabili tudi na lačne želodčke vseh obiskovalcev, ki so si postregli z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Dogajanje pa je doseglo vrhunec ob 16. uri, s koncertoma Boštjana Konečnika in ob 17. uri naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Tuš supermarket v Vojniku je od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več