Trgovsko-poslovni center v Vojniku je odprl svoja vrata

V petek, 10. novembra se je ob 11. uri v Vojniku, na naslovu Celjska cesta 24a odprl nov trgovsko-poslovni center, v katerem je poleg modernega Tuševega supermarketa s skoraj 1500 m2 prodajnih površin tudi Kmetijska zadruga, banka, pošta, bar, frizer, …

V petek, 10. novembra se je ob 11. uri v Vojniku, na naslovu Celjska cesta 24a odprl nov trgovsko-poslovni center, v katerem je poleg modernega Tuševega supermarketa s skoraj 1500 m2 prodajnih površin tudi Kmetijska zadruga, banka, pošta, bar, frizer, cvetličarna ter trgovini s čevlji in tekstilom.

V družbi smo v supermarket, ki bo ponujal več kot 15.000 izdelkov in s katerim smo odprli kar 31 novih delovnih mest, vložili kar 600 milijonov tolarjev. Posebej bogato smo založili mesnico, delikateso, oddelek sadja in zelenjave ter tekstila. Prebivalcem Vojnika in okolice pa bomo v Tušu ponudili tudi dobro založeno bio polico, oddelek s kruhom, ki bo z lastno dopeko ponujal vedno sveže pekovsko pecivo, kupci pa si bodo lahko v supermarketu s številnimi cvetlicami v lončkih okrasili tudi svoj bivalni prostor.

Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe, je pred otvoritvijo novega supermarketa povedal: »Tudi ob tokratni otvoritvi bomo kar pol milijona tolarjev podarili lokalni skupnosti. Polovico sredstev bomo na otvoritvi predali Osnovni šoli Vojnik, kjer bodo sredstva namenili nakupu didaktičnih pripomočkov. Drugo polovico pa za nakup otroških igral Osnovni šoli Frankolovo.«

Otvoritev se je pričela v petek ob 11. uri z nastopom pihalnega orkestra Nova Cerkev. Supermarket so nato nekaj minut po 11. uri slovesno otvorili Aleksander Svetelšek, direktor naše družbe Engrotuš, Marjan Kovač, predsednik Kmetijske zadruge Celje in Benedikt Podergajs, župan občine Vojnik. Dogajanje se je nadaljevalo z nastopom Veselih Štajerk, programom balonarja in čarodeja Davida ter številnimi nagradnimi igrami. V Tušu nismo pozabili tudi na lačne želodčke vseh obiskovalcev, ki so si postregli z odličnim bogračem in številnimi degustacijami. Dogajanje pa je doseglo vrhunec ob 16. uri, s koncertoma Boštjana Konečnika in ob 17. uri naše turbo folk skupine Atomik Harmonik.

Tuš supermarket v Vojniku je od ponedeljka do petka odprt od 7.30 do 20. ure, ob sobotah od 7.30 do 17. ure ter ob nedeljah od 7.30 do 12. ure.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.