Trgovski center Tuš Bijeljina sprejel prve kupce

10. oktobra je odprl svoja vrata Tušev trgovski center v Bijeljini, zgrajen po meri najzahtevnejših kupcev.

17810. oktobra je odprl svoja vrata Tušev trgovski center v Bijeljini, zgrajen po meri najzahtevnejših kupcev. Prve kupce je na 4.200 m2 prodajnih površin pričakala kakovostna ponudba najsodobnejšega Tuševega supermarketa in sedmih trgovskih in gostinskih lokalov. Poleg ugodnih nakupov pa smo v Tušu obiskovalcem pripravili tudi pestro otvoritveno dogajanje, Bratstvu i sestrinstvu presvete bogorodice trojeručice pa so podarili 2000 KM.

Po uvodnem nastopu ansambla KUD Bijeljina sta številne obiskovalce pozdravila direktorica Tuš BiH Suzana Lazić in župan Bijeljine Mićo Mičić. Pri skupini Tuš tradicionalno vstopimo v življenje lokalne skupnosti z izrazito mero družbene odgovornosti, ki je namenjena predvsem izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladine. Tako smo tudi tokrat podarili 2000 KM Bratstvu i sestrinstvu presvete bogorodice trojeručice, kjer bodo sredstva namenili za nabavo zdravil.

Suzana Lazić je ob otvoritvi povedala: »Tuš center Bijeljina je že drugi trgovski center, ki ga v manj kot mesecu odpiramo v Bosni in Hercegovini, in že tretji Tušev trgovski objekt v tej državi. S tem pa letošnji cikel investicij še ni zaključen, saj bomo v novembru odprli trgovski center še v Brčkem. Center smo zasnovali po najsodobnejših standardih, v katerih bodo meščanke in meščani Bijeljine vedno našli najkakovostnejšo ponudbo.«

V novi center smo vložili 5 milijonov evrov, zgradilo pa ga je podjetje Sloboprom d.o.o. iz Lončarev. Na skupno 4.200 m2 prodajnih površin se nahajajo najsodobnejši Tušev supermarket, ki ponuja več kot 15.000 živilskih in neživilskih izdelkov in v katerem je zaposlitev našlo 44 ljudi, ter še trgovine s tekstilom, obutvijo, otroškimi oblačili, hi-fi in belo tehniko ter gostinski lokal.

Na otvoritveni dan je bilo zunaj pred centrom zelo veselo. V Tušu smo obiskovalcem pripravili okusne degustacije in številne privlačne nagrade. Otroke je zabaval balonar čarodej, mladina pa se je najbolj ogrela ob glasbenih nastopih skupine Quadro in pevca Dejana Matića.

< Nazaj

Ostale novice