Trgovski center Tuš Bijeljina sprejel prve kupce

10. oktobra je odprl svoja vrata Tušev trgovski center v Bijeljini, zgrajen po meri najzahtevnejših kupcev.

Trgovski center Tuš Bijeljina sprejel prve kupce 10. oktobra je odprl svoja vrata Tušev trgovski center v Bijeljini, zgrajen po meri najzahtevnejših kupcev. Prve kupce je na 4.200 m2 prodajnih površin pričakala kakovostna ponudba najsodobnejšega Tuševega supermarketa in sedmih trgovskih in gostinskih lokalov. Poleg ugodnih nakupov pa smo v Tušu obiskovalcem pripravili tudi pestro otvoritveno dogajanje, Bratstvu i sestrinstvu presvete bogorodice trojeručice pa so podarili 2000 KM.

Po uvodnem nastopu ansambla KUD Bijeljina sta številne obiskovalce pozdravila direktorica Tuš BiH Suzana Lazić in župan Bijeljine Mićo Mičić. Pri skupini Tuš tradicionalno vstopimo v življenje lokalne skupnosti z izrazito mero družbene odgovornosti, ki je namenjena predvsem izboljšanju kakovosti življenja otrok in mladine. Tako smo tudi tokrat podarili 2000 KM Bratstvu i sestrinstvu presvete bogorodice trojeručice, kjer bodo sredstva namenili za nabavo zdravil.

Suzana Lazić je ob otvoritvi povedala: »Tuš center Bijeljina je že drugi trgovski center, ki ga v manj kot mesecu odpiramo v Bosni in Hercegovini, in že tretji Tušev trgovski objekt v tej državi. S tem pa letošnji cikel investicij še ni zaključen, saj bomo v novembru odprli trgovski center še v Brčkem. Center smo zasnovali po najsodobnejših standardih, v katerih bodo meščanke in meščani Bijeljine vedno našli najkakovostnejšo ponudbo.«

V novi center smo vložili 5 milijonov evrov, zgradilo pa ga je podjetje Sloboprom d.o.o. iz Lončarev. Na skupno 4.200 m2 prodajnih površin se nahajajo najsodobnejši Tušev supermarket, ki ponuja več kot 15.000 živilskih in neživilskih izdelkov in v katerem je zaposlitev našlo 44 ljudi, ter še trgovine s tekstilom, obutvijo, otroškimi oblačili, hi-fi in belo tehniko ter gostinski lokal.

Na otvoritveni dan je bilo zunaj pred centrom zelo veselo. V Tušu smo obiskovalcem pripravili okusne degustacije in številne privlačne nagrade. Otroke je zabaval balonar čarodej, mladina pa se je najbolj ogrela ob glasbenih nastopih skupine Quadro in pevca Dejana Matića.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več