Tretji rojstni dan Planeta Tuš Celje

Planet Tuš Celje praznuje že svoj tretji rojstni dan. Ker je bil to prvi izmed Planetov Tuš, smo pripravili kar celomesečno grofovsko praznovanje, ki se bo pričelo 15. oktobra ob 11. uri.

Planet Tuš Celje praznuje že svoj tretji rojstni dan. Ker je bil to prvi izmed Planetov Tuš, smo pripravili kar celomesečno grofovsko praznovanje, ki se bo pričelo 15. oktobra ob 11. uri.

Ob okusno pripravljeni srednjeveški hrani in pijači se bodo obiskovalci lahko poveselili tudi na različnih tematskih plesnih in glasbenih dogodkih. Ob otvoritvi bosta obiskovalce nagovorila naš direktor Aleksander Svetelšek in predsednik Turističnega društva Celje Matija Golner. Za vrhunec dneva se bodo vsi obiskovalci posladkali z rulado velikanko.

Aleksander Svetelšek je ob rojstnem dnevu povedal: »Pred tremi leti je bil le začetek. Ponudbo našega Planeta Tuš neprestano dopolnjujemo ter pripravljamo vedno pestrejšo paleto dogodkov, ki se odvijajo v njem. Z veseljem gledamo, kako se pred našimi očmi razvija in raste. V mesecu novembru bo tako slavil že svoj tretji rojstni dan in ob tem dogodku smo pripravili nekaj posebnega. Celotno praznovanje je zasnovano v stilu celjskih grofov, ki so našemu mestu Celje dali pomemben odtis.«

Vse do 15. novembra bomo v Tušu skrbeli, da se bo zabavalo tako kot v časih slavnih Celjskih grofov. Obiskovalce Planeta Tuš bo sprejela srednjeveška grajska gospoda, ogledali si bodo lahko jesensko modno revijo, razstavo srednjeveških oblačil, obiskali tržnico, kjer bodo na ogled izvirni izdelki etnološke zapuščine Slovencev in si ogledali viteško mečevanje. Poleg tega jih bodo zabavali požiralec meča, vedeževalke, žonglerji, dvorni norčki in še mnogi liki iz srednjeveškega časa. Ves mesec bodo potekale številne nagradne igre, promocije, degustacije, bowling zabave z različnimi tematikami, v Planet baru pa bodo za najbolj žejne na voljo različni koktajli na bazi medice, obeta pa se še mnogo drugega. Za vse ljubitelje filma smo v Tušu pripravili tudi posebno ugodnost, saj si bodo kino predstave s srednjeveško tematiko namreč ves mesec dni lahko ogledali za le simboličnih 500 tolarjev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več