Tretji rojstni dan Planeta Tuš Celje

Planet Tuš Celje praznuje že svoj tretji rojstni dan. Ker je bil to prvi izmed Planetov Tuš, smo pripravili kar celomesečno grofovsko praznovanje, ki se bo pričelo 15. oktobra ob 11. uri.

Planet Tuš Celje praznuje že svoj tretji rojstni dan. Ker je bil to prvi izmed Planetov Tuš, smo pripravili kar celomesečno grofovsko praznovanje, ki se bo pričelo 15. oktobra ob 11. uri.

Ob okusno pripravljeni srednjeveški hrani in pijači se bodo obiskovalci lahko poveselili tudi na različnih tematskih plesnih in glasbenih dogodkih. Ob otvoritvi bosta obiskovalce nagovorila naš direktor Aleksander Svetelšek in predsednik Turističnega društva Celje Matija Golner. Za vrhunec dneva se bodo vsi obiskovalci posladkali z rulado velikanko.

Aleksander Svetelšek je ob rojstnem dnevu povedal: »Pred tremi leti je bil le začetek. Ponudbo našega Planeta Tuš neprestano dopolnjujemo ter pripravljamo vedno pestrejšo paleto dogodkov, ki se odvijajo v njem. Z veseljem gledamo, kako se pred našimi očmi razvija in raste. V mesecu novembru bo tako slavil že svoj tretji rojstni dan in ob tem dogodku smo pripravili nekaj posebnega. Celotno praznovanje je zasnovano v stilu celjskih grofov, ki so našemu mestu Celje dali pomemben odtis.«

Vse do 15. novembra bomo v Tušu skrbeli, da se bo zabavalo tako kot v časih slavnih Celjskih grofov. Obiskovalce Planeta Tuš bo sprejela srednjeveška grajska gospoda, ogledali si bodo lahko jesensko modno revijo, razstavo srednjeveških oblačil, obiskali tržnico, kjer bodo na ogled izvirni izdelki etnološke zapuščine Slovencev in si ogledali viteško mečevanje. Poleg tega jih bodo zabavali požiralec meča, vedeževalke, žonglerji, dvorni norčki in še mnogi liki iz srednjeveškega časa. Ves mesec bodo potekale številne nagradne igre, promocije, degustacije, bowling zabave z različnimi tematikami, v Planet baru pa bodo za najbolj žejne na voljo različni koktajli na bazi medice, obeta pa se še mnogo drugega. Za vse ljubitelje filma smo v Tušu pripravili tudi posebno ugodnost, saj si bodo kino predstave s srednjeveško tematiko namreč ves mesec dni lahko ogledali za le simboličnih 500 tolarjev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več