Tretji ‘Pokaži kaj znaš’ v Planetu Tuš

‘Pokaži kaj znaš’, otroški festival, kjer lahko pokažejo svoje glasbene, plesne in pevske talente, je v četrtek, 17. julija 2003 potekala že tretjič.

‘Pokaži kaj znaš’, otroški festival, kjer lahko pokažejo svoje glasbene, plesne in pevske talente, je v četrtek, 17. julija 2003 potekala že tretjič. Prireditev se je pričela ob 18.00 uri z nastopom Dvojčic z Janezom. Tokratna voditeljica je bila Andreja Petrovič. Kmalu za tem so na oder stopili naši najmlajši, ki so z veliko vnemo pokazali svoje spretnosti. V večini so peli pesmi znanih slovenskih izvajalcev kot so Be Pop, Unigue, Pike Božič, Tinkare Kovač in ostalih. Nastopali so zelo mladi otroci od 4. leta naprej in tudi že malo starejši, stari do 16 let. Poleg petja smo lahko videli plesne točke in si ogledali tudi pravo glasbenico na citre s svojo spremljevalko.

Festival je ponovno bil zelo razgiban, prireditev pa smo zaključili z nastopom Dvojčic z Janezom. Na prireditvi je sodelovalo 11 prijavljencev, ki so zelo uspešno pokazali kaj znajo. Udeležilo se je je okrog 200 obiskovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.