Tretji ‘Pokaži kaj znaš’ v Planetu Tuš

‘Pokaži kaj znaš’, otroški festival, kjer lahko pokažejo svoje glasbene, plesne in pevske talente, je v četrtek, 17. julija 2003 potekala že tretjič.

‘Pokaži kaj znaš’, otroški festival, kjer lahko pokažejo svoje glasbene, plesne in pevske talente, je v četrtek, 17. julija 2003 potekala že tretjič. Prireditev se je pričela ob 18.00 uri z nastopom Dvojčic z Janezom. Tokratna voditeljica je bila Andreja Petrovič. Kmalu za tem so na oder stopili naši najmlajši, ki so z veliko vnemo pokazali svoje spretnosti. V večini so peli pesmi znanih slovenskih izvajalcev kot so Be Pop, Unigue, Pike Božič, Tinkare Kovač in ostalih. Nastopali so zelo mladi otroci od 4. leta naprej in tudi že malo starejši, stari do 16 let. Poleg petja smo lahko videli plesne točke in si ogledali tudi pravo glasbenico na citre s svojo spremljevalko.

Festival je ponovno bil zelo razgiban, prireditev pa smo zaključili z nastopom Dvojčic z Janezom. Na prireditvi je sodelovalo 11 prijavljencev, ki so zelo uspešno pokazali kaj znajo. Udeležilo se je je okrog 200 obiskovalcev.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.