Transformerji: Maščevanje padlih prvi teden le v Planetih Tuš

Drugi del težko pričakovane znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih prihaja v Slovenijo v torek, 23. junija.

Drugi del težko pričakovane znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih prihaja v Slovenijo v torek, 23. junija. V prvem tednu prikazovanja bo eden bolj pričakovanih filmov tega leta na ogled le v Planetih Tuš.

Svečane premiere filma bodo dan pred uradnim začetkom prikazovanja, v torek, 23. junija, ob 19. uri v Planetih Tuš Celje, Kranj in Novo mesto, dan za tem pa tudi v Mariboru. Prvi teden pa bo film v Sloveniji na ogled le v multikinih Planetov Tuš.

Zgodba, ki tokrat vabi pred filmska platna nas postavi v čas, ko je bitka za Zemljo končana, bitka za vesolje pa se začenja. Nekaj let za tem, ko je Sam Witwicky pomagal Avtobotom v boju z zlobnimi Deseptikoni, se ponovno znajde sredi srditega boja uničevalnih robotov. Režija napete in tehnološko impresivne mojstrovine je znova v rokah Michaela Baya. Ob njem se v nadaljevanju znanstveno-fantastičnega spektakla pojavlja večina ekipe, ki jo poznamo iz prvega dela – Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro in drugi.

S tem pomembnim filmskim dogodkom se dodatno utrjujemo na svetovnem in slovenskem trgu kinematografije. S svojo sodobno opremo, pestro filmsko in obfilmsko ponudbo pa smo s Planeti Tuš že več let ne le trgovski centri in multikina ampak ponudniki zabave, rekreacije in druženja za celotno družino.

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več