Transformerji: Maščevanje padlih prvi teden le v Planetih Tuš

Drugi del težko pričakovane znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih prihaja v Slovenijo v torek, 23. junija.

Drugi del težko pričakovane znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih prihaja v Slovenijo v torek, 23. junija. V prvem tednu prikazovanja bo eden bolj pričakovanih filmov tega leta na ogled le v Planetih Tuš.

Svečane premiere filma bodo dan pred uradnim začetkom prikazovanja, v torek, 23. junija, ob 19. uri v Planetih Tuš Celje, Kranj in Novo mesto, dan za tem pa tudi v Mariboru. Prvi teden pa bo film v Sloveniji na ogled le v multikinih Planetov Tuš.

Zgodba, ki tokrat vabi pred filmska platna nas postavi v čas, ko je bitka za Zemljo končana, bitka za vesolje pa se začenja. Nekaj let za tem, ko je Sam Witwicky pomagal Avtobotom v boju z zlobnimi Deseptikoni, se ponovno znajde sredi srditega boja uničevalnih robotov. Režija napete in tehnološko impresivne mojstrovine je znova v rokah Michaela Baya. Ob njem se v nadaljevanju znanstveno-fantastičnega spektakla pojavlja večina ekipe, ki jo poznamo iz prvega dela – Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro in drugi.

S tem pomembnim filmskim dogodkom se dodatno utrjujemo na svetovnem in slovenskem trgu kinematografije. S svojo sodobno opremo, pestro filmsko in obfilmsko ponudbo pa smo s Planeti Tuš že več let ne le trgovski centri in multikina ampak ponudniki zabave, rekreacije in druženja za celotno družino.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.