Transformerji: Maščevanje padlih prvi teden le v Planetih Tuš

Drugi del težko pričakovane znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih prihaja v Slovenijo v torek, 23. junija.

Drugi del težko pričakovane znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih prihaja v Slovenijo v torek, 23. junija. V prvem tednu prikazovanja bo eden bolj pričakovanih filmov tega leta na ogled le v Planetih Tuš.

Svečane premiere filma bodo dan pred uradnim začetkom prikazovanja, v torek, 23. junija, ob 19. uri v Planetih Tuš Celje, Kranj in Novo mesto, dan za tem pa tudi v Mariboru. Prvi teden pa bo film v Sloveniji na ogled le v multikinih Planetov Tuš.

Zgodba, ki tokrat vabi pred filmska platna nas postavi v čas, ko je bitka za Zemljo končana, bitka za vesolje pa se začenja. Nekaj let za tem, ko je Sam Witwicky pomagal Avtobotom v boju z zlobnimi Deseptikoni, se ponovno znajde sredi srditega boja uničevalnih robotov. Režija napete in tehnološko impresivne mojstrovine je znova v rokah Michaela Baya. Ob njem se v nadaljevanju znanstveno-fantastičnega spektakla pojavlja večina ekipe, ki jo poznamo iz prvega dela – Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro in drugi.

S tem pomembnim filmskim dogodkom se dodatno utrjujemo na svetovnem in slovenskem trgu kinematografije. S svojo sodobno opremo, pestro filmsko in obfilmsko ponudbo pa smo s Planeti Tuš že več let ne le trgovski centri in multikina ampak ponudniki zabave, rekreacije in druženja za celotno družino.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več