Transformerji: Maščevanje padlih prvi teden le v Planetih Tuš

Drugi del težko pričakovane znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih prihaja v Slovenijo v torek, 23. junija.

Drugi del težko pričakovane znanstveno-fantastične pustolovščine Transformerji: Maščevanje padlih prihaja v Slovenijo v torek, 23. junija. V prvem tednu prikazovanja bo eden bolj pričakovanih filmov tega leta na ogled le v Planetih Tuš.

Svečane premiere filma bodo dan pred uradnim začetkom prikazovanja, v torek, 23. junija, ob 19. uri v Planetih Tuš Celje, Kranj in Novo mesto, dan za tem pa tudi v Mariboru. Prvi teden pa bo film v Sloveniji na ogled le v multikinih Planetov Tuš.

Zgodba, ki tokrat vabi pred filmska platna nas postavi v čas, ko je bitka za Zemljo končana, bitka za vesolje pa se začenja. Nekaj let za tem, ko je Sam Witwicky pomagal Avtobotom v boju z zlobnimi Deseptikoni, se ponovno znajde sredi srditega boja uničevalnih robotov. Režija napete in tehnološko impresivne mojstrovine je znova v rokah Michaela Baya. Ob njem se v nadaljevanju znanstveno-fantastičnega spektakla pojavlja večina ekipe, ki jo poznamo iz prvega dela – Megan Fox, Shia LaBeouf, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro in drugi.

S tem pomembnim filmskim dogodkom se dodatno utrjujemo na svetovnem in slovenskem trgu kinematografije. S svojo sodobno opremo, pestro filmsko in obfilmsko ponudbo pa smo s Planeti Tuš že več let ne le trgovski centri in multikina ampak ponudniki zabave, rekreacije in druženja za celotno družino.

< Nazaj

Ostale novice