Tony Cetinski, Elitni odredi, Modni vikend in velikonočna presenečenja v Planetih Tuš

  • 1

V Planetih Tuš že vlada pomladno vzdušje in priprave na zabavno velikonočno druženje z zajčkom so v polnem teku. Tretji marčevski vikend bo v Planetih Tuš Koper in Celje potekal že drugi družinski vikend, tokrat posvečen novim modnim smernicam. Pomladna zabava bo na Bowlingih Planetov Tuš potekala ob vročih ritmih ene najbolj priljubljenih hip hop skupin ta hip Elitni odredi, hrvaškega zvezdnika Tonya Cetinskega, srbske pevke Seke Aleksič in ob tekmovalcih iz rajskega resničnostnega šova.

Pomlad v Planete Tuš prihaja skozi velika vrata. Ves mesec se bodo vrstile otroške predstave in poučne delavnice, ki bodo vrhunec dosegle v predvelikonočnih dneh in na praznične dni. V Planetih Tuš Maribor in Kranj bo 22. in 23. marca potekal Festival šunke in potice, to soboto in naslednjo, 29. marca, pa se bodo najmlajši lahko zabavali skupaj z velikonočnim zajčkom in iskali pirhe. Festival bo v sredo in četrtek, 27. in 28. marca, potekal še v Kopru in Celju, kjer se bodo ves velikonočni vikend vrstile prireditve za najmlajše z velikonočnim zajčkom.

Vroč skok v pomlad se obeta tudi na Bowlingih Planetov Tuš. Ta petek, 8. marca, prihaja v Planet Tuš Koper najbolj vroča hip hop skupina ta hip Elitni odredi, ki bo v petek, 22. marca, nastopila v Kranju, v soboto, 23. Marca, pa še v Planetu Tuš Maribor. V petek, 15. marca, prihaja v Koper eden najbolj priljubljenih hrvaških pevcev Tony Cetinski, ki bo v soboto, 16., nastopil še v Celju. V petek, 15. marca, bo Planet Tuš Kranj ogrela srbska zvezdnica Seka Aleksić z Aspirin bandom. Rajski tekmovalci z vroče Costa Rice, ki smo jih spremljali v resničnostnem šovu, bodo nepozabno vzdušje pričarali v petek, 22. marca, v Celju in naslednji petek, 29. marca, v Kranju.

Planeta Tuš Koper in Celje bosta od 21. do 23. marca gostila že drugi Družinski vikend, ki je tokrat poimenovan Modni vikend. Mnoge delavnice ličenja, stiliranja, nasveti priznanih slovenskih modnih strokovnjakov, posebna ponudba v trgovinah in najbolj vroči modni trendi vas ne bodo pustili ravnodušnih. Na Facebook profilu Planeta Tuš Koper že poteka nagradni natečaj za stilsko preobrazbo cele družine, kamor se lahko prijavite s svojimi najdražjimi. V Kopru bosta zagotovo privlačna tudi sobotni Vintage sejem in večerna modna revija z Lorello Flego, kjer se bodo predstavile ugledne slovenske in tuje modne znamke. V Celju bodo obiskovalcem trende razkrili že na modni reviji v petek, v soboto pa bo še posebej pestro na Modni ulici za otroke, za odrasle pa pripravljajo strokovno svetovanje pri nakupu oblačil, na katero se lahko prijavite preko Facebook profila Planeta Tuš Celje.

V pomladnih dneh vas vabijo tudi domače tržnice, kjer lahko vsako soboto med 8. in 12. uro v Planetih Tuš Celje, Maribor in Novo mesto kupite domače in lokalno pridelane izdelke.

< Nazaj

Ostale novice

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več

  • V Tuš drogerijah se začenja dobrodelni projekt Drobne stvari lahko pustijo velike sledi. V njej bomo v sodelovanju z Lions klubom Ljubljana Viva podprli dobrodelni Vivin sklad, ki podpira izobraževanje žensk. Mnoge si namreč ne morejo privoščiti ustrezne izobrazbe in s tem ustvariti poti v lepše življenje. Dodelitev donacij bo … Več

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.