Tom Novy ta vikend v Planetih Tuš Koper in Kranj

Celje, Maribor, Kranj, Novo mesto, Koper, 4. oktober – Ta vikend prihaja v Planeta Tuš Koper in Kranj eden najboljših svetovnih DJ-ev, DJ in producent Tom Novy. V Celju bo v soboto nastopila odlična vokalistka in DJ-ka Rae iz Londona. V Mariboru, Kranju in Celju bodo ta vikend klubski večeri, v četrtek pa v Mariboru še večer stand-up komedije.

Številni dogodki, delavnice in kino predstave bodo v Planetih Tuš potekali tudi ob tednu otroka. Za konec meseca pa v Tušu že napovedujejo Planet Tuš feste, enodnevne super akcije ugodnosti in zabave, ki se bodo v Celju, Kranju, Kopru in Mariboru odvili, v soboto, 23. oktobra. Njihovo dogajanje bodo popestrili koncerti Alye ter skupin JINX, Soulfingers in Kingston. Na filmska platna Planetov Tuš prihajata ta teden dve novosti – zgodovinska ljubezenska drama Piran – Pirano in romantična komedija Zamenjava z Jennifer Aniston v glavni vlogi. Na prvem mestu lestvice najbolj gledanih filmov pa že drugi vikend ostaja plesni romantični film Odpleši svoje sanje v 3D.

Pestro večerno dogajanje bo tudi ta teden v Planetih Tuš namenjeno vsem, željnim zabave. Že v četrtek se v Mariboru obeta nepozaben večer, ki ga bodo pričarali najboljši slovenski in tuji stand-up komiki. Na bowlingu se bodo predstavili Tin Vodopivec, Janez Trontelj in Husein Šakanović. V Planetih Tuš Kranj in Koper bo ta vikend nastopil eden največjih svetovnih house DJ-ev Tom Novy, ki je svetovne lestvice osvojil z uspešnicami, kot so “Superstar”,”Your body” in “Take It”. V svoji karieri je sodeloval z glasbeniki, kot so Justin Timberlake, Backstreet Boys, Ludacris, 10CC, Snap, Sonique, Eric Morillo in Tom Jones. Njegovo vsestransko nadarjenost dokazuje rezidenca v klubu Space na Ibizi, ki traja že neverjetnih 14 sezon. V Planetu Tuš Koper bo house navdušence vse do jutranjih ur zabaval v petek, 8. oktobra, v Planetu Tuš Kranj pa dan zatem, torej v soboto, 9. oktobra. V petek bo v Celju DJ Lazy poskrbel, da se bo čas zopet vrnil v čarobna disco 70., 80. in 90. leta. V Kranju in Mariboru bo petkov klubski večer utripal v ritmu hip hopa in r´n´b-ja. V soboto pa prihaja v Celje nova zvezda house glasbe DJ-ka in vokalistka DJ Rae iz Londona, najbolj poznana je po hitih, kot sta “Cant Stop” in “Persuasion”. Planet Maribor pa bo v soboto pulziral v komercialnih ritmih popa, r’n’b-ja in housa.

Zanimivo dogajanje za najmlajše se v Planetih Tuš obeta tudi ob tednu otroka. Od četrtka, 7., do nedelje, 10. oktobra, si lahko v kinematografih Tuš ogledate sinhronizirana animirana družinska filma Trije razbojniki v Celju, Kranju, Mariboru in Novem mestu ter Franček in zaklad želvjega jezera v Kopru, vsakega le za ceno 4 EUR. Ob nakupu vstopnice za ogled risanke pa prejmejo gledalci DVD. V Tuševih Oslarijah bodo otroci ustvarjali v kreativnih delavnicah. V Mariboru v četrtek in petek od 16. do 18. ure in v Celju ter Novem mestu v soboto ob 10. uri. V Celju bodo otroci v petek po 17. uri skupaj z Umkom in doktorjem Nilom izvajal fizikalne in kemijske poskuse, ustvarjali z barvami ali si ogledali lutkovno predstavo. V Koper prihaja v petek ob 17. uri, v Kranj pa v soboto ob 10. uri gospa Sfrčkljana, ki bo med drugim izvedla zelo nevarno točko – hojo po vrvi – ne da bi pokazala spodnje hlače. V Novem mestu si bodo lahko otroci v petek ob 17. uri ogledali predstavo Lizika in vila Tabletka. Glasbena predstava je zgodbica o ošpicah, srebrnih čarobnih plesnih čeveljčkih, o vili, ki pokuka iz omare, in čarovnijah, ki veljajo samo za pridne otroke. V Mariboru bodo v soboto ob 10. uri nastopili člani Čarobnega gledališča Saltimbanko in čarodej Sam Sebastian. V Novem mestu pa bo v soboto ob 9.30 uri v dvorani številka 5 na ogled predstava Kako je lev Leon spet postal kralj živali.

Ta teden prihajajta v kinodvorane Planetov Tuš kar dve filmski novosti. V Celje, Kranj, Maribor in Koper prihaja v četrtek zgodovinska ljubezenska drama Piran – Pirano, zgodba o prepletu treh nenavadnih življenjskih usod. Italijan Antonio, Bosanec Veljko in Slovenka Anica so v vojno zašli kot otroci in so bili vsi, vsak na svoj način, njene žrtve. Pol stoletja kasneje njihova kratka skupna pot v zadnjih dneh vojne, polna strahu, obupa, ljubezni in mnogih nedoumljivih čustev, spet oživi, ko se Antonio pred smrtjo vrne v Piran, da bi še enkrat videl svojo rojstno hišo. Romantična komedija Zamenjava, ki bo v Sloveniji na ogled le v kinematografih Planetov Tuš v Mariboru, Kranju in Novem mestu, pa je film o Kassie, igra jo Jennifer Aniston, ki je pri svojih štiridesetih in še nekaj samska. Zgodba se zaplete, ko Wallyju, svojemu nevrotičemu, najboljšemu prijatelju naznani, da hoče otroka. Dejstvo, da nima moža ali fanta, je pri tem ne bo ustavilo. Zamenjava za katero poskrbi Wally pa vsem spremeni življenja.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 12.620 ljubiteljev filma. Prvo mesto je s 4.133 gledalci osvojil plesni romantični film Odpleši svoje sanje v 3D, ki je v Sloveniji na ogled le v kinematografih Planetov Tuš. Na drugo mesto se je uvrstila romantična drama Jej, moli, ljubi s 3.306 gledalci. Komedija Butec na večerji je zasedla tretje mesto lestvice, ogledalo pa si jo je 1.274 gledalcev. Peterico zaključujeta fantazijska akcijska komedija Čarovnikov vajenec in animirana domišljijska pustolovščina Legenda sovjega kraljestva 3D.

Z oktobrom se v Planetih Tuš nadaljuje tudi pestro jesensko dogajanje za najmlajše. Ustvarjalne delavnice bodo v Novem mestu, Celju, Kranju in Kopru potekale vsako soboto od 10. do 12. ure vse do konca oktobra. V Kopru bodo ob sobotah v popoldanskih urah v Oslariji potekale otroške angleške delavnice, kjer se bodo najmlajši na zabaven in igriv način srečevali z zankami in ugankami angleškega jezika, vsak petek od 18. do 20. ure pa bodo primorski otroci vse do konca oktobra uživali ob najlepših pravljicah in pripovedkah. Septembrske in oktobrske sobote bodo v mariborski Oslariji v znamenju tujih kultur z vsega sveta. Vsaka sobota bo namreč med 11. in 19. uro posvečena drugi deželi ali državi. Otroci bodo spoznali njene značilnosti, kulturo, kulinariko, se naučili nekaj besed v tujem jeziku in se zabavali ob značilni glasbi, plesih in igrah te dežele.

Za konec meseca pa v Tušu že napovedujejo Planet Tuš feste, enodnevne super akcije ugodnosti in zabave, ki bodo v Planetih Tuš Celje, Kranj, Koper in Maribor potekali v soboto, 23. oktobra. Izjemne ugodnosti, v višini najmanj 20 %, bodo v Planetih Tuš kupcem vse do polnoči zagotavljali v vseh trgovinah, restavracijah, barih in zabaviščni ponudbi Planetov Tuš. Dan bo popestrilo zanimivo dogajanje za vse generacije in številni koncerti. V Celju bodo tako za After party poskrbeli JINXi, v Mariboru skupina Soulfingers, v Kranju Kingstoni in v Kopru Alya.

Dodatne informacije: Anja Marjetič, odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš.
Tel. 059 73 3000, fax. 059 73 3045, e-mail: anja.marjetic@tus.si, www.planet-tus.si in www.tus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 21

    V veleblagovnici Nama ljubljančane odslej navdušuje tudi vrhunska trgovina Tuš gourmet&delikatesa s skrbno izbranimi izdelki, kjer bodo kupcem med drugim na voljo izbrani lokalni izdelki socialne kmetije Korenika, Božičeve kmetije 1987, številnih slovenskih kmetov ter Hiše Marinič, unikatne čokolade čokoladnice Lucifer Chocolate, peciva in ostale slastne dobrote Keksarne Brodnjak. Kupci … Več

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelkov Hrenovke Wudy, maxipack, 1 kg, AIA-AGRICOLA ITALIAN (EAN: 8008110002275, rok trajanja 29. 9. 2022, 21. 10. 2022, 27. 10. 2022, 28. 10. 2022, 8. 11. 2022, 18. 11. 2022, 22. 11. 2022 in 24. 11. 2022) in Hrenovke Wudy, perutninske, vak. pak., 250 g … Več

  • Pri pregledu cen, ki so bile 19. septembra 2022 objavljene v primerjalniku cen osnovnih živil na spletni strani Naša super hrana, smo opazili več nepravilnosti, ki vplivajo na končni izračun košarice izdelkov za trgovine Tuš. Ob tem se v določenih primerih primerjajo cene neprimerljivih izdelkov, saj so izdelki lastnih blagovnih znamk … Več