To soboto v Celju nakupujemo do polnoči

Le še nekaj dni nas loči od tradicionalnega Planet Tuš festa. V soboto, 22. oktobra, bo Planet Tuš Celje ponovno navdušil s pestrim zabavnim programom, ugodnimi nakupi in celodnevno zabavo do polnoči. Dopoldne bosta otroke zabavala priljubljena Pika in Maestro Mineštrone, od 16. ure dalje pa bo potekal turnir v ročnem nogometu. Popoldne nakupovalno središče gosti Ansambel Šepet in Ansambel Klateži, tako se obeta obilo narodnozabavne glasbe, ki bo popestrena še z otvoritvijo Pivnice »To še spijemo«. Številne nagradne igre in ugodnosti ter obisk filmske ekipe domače komedije Pr’hostar bodo samo pika na i, preden bodo še zadnji obiskovalci zapustili priljubljeno središče, ki bo ta dan zaprlo svoja vrata šele ob polnoči.

Na koledarju označite soboto, 22. oktober, in bodite del letošnjega tradicionalnega Planet Tuš festa. V celjskem Planetu Tuš se namreč obeta nakupovanje do 24. ure, obiskovalce pa bo že od 8. ure zjutraj zabaval pester spremljevalni program, obetajo se številne animacije in bogate nagradne igre ter celodnevna zabava za vse generacije. Prav tako bodo na ta dan otvorili pivnico »To še spijemo«, ki bo ponujala veliko vrst piva in bogato spremljevalno ponudbo, kot so krače, piščanci in burgeriji ter bo tako ponujala edinstveno kulinarično doživetje na celjskem.

Že v dopoldanskem času bo Planet postal čarobni svet pravljic, saj bosta ob 11. uri mlade korenjake v čudovito deželo odpeljala Pika in Maestro Mineštrone. Zabavna otroška predstava Čarobna mineštra bo otroke povabila, da bodo Maestru pomagali osrečiti pikapolonico, ki je nesrečna, saj bi namesto petih morala imeti šest pik. Otroci bodo z Maestrom skuhali »srečne makarone« in upajmo, da jim bo uspelo. Pravljično pa bo že od 9. ure pa vse do 19. ure, ko se bodo otroci igrali z Argeto Junior, med 10. in 14. uro bo potekala še ustvarjalna delavnica s FALA slončkom.

Odrasli bodo na svoj račun prišli z dobro kulinarično ponudbo, saj bodo v avli Planeta od 10. ure dalje potekale degustacije piva, ob nakupu nad 20 evrov pa bo vsak prejel še brezplačno pivsko klobaso v štručki. Popoldne se bo vzdušje stopnjevalo s turnirjem v ročnem nogometu, kjer bo zmagovalni par prejel kar 100 evrov DNA*R-ja na Tuš klub kartico. Brezplačne prijave potekajo preko Planetove Facebook strani in preko spleta www.planet-tus.si, zato pohitite, da si zagotovite svoje mesto na turnirju.

Živahni festival bo od 17. ure dalje dosegel svoj vrhunec, saj v goste prihaja Ansambel Šepet in Orkester Glasbene šole Goličnik. Ob 18. uri bodo narodnozabavno popoldne nadaljevali Ansambel Klateži, med odlično glasbo pa bodo obiskovalci deležni še atraktivnih nagradnih iger in številnih animacij. Že uro in pol kasneje bo piko na i festivalu pristavil še obisk filmske ekipe domače komedije Pr’hostar. Priljubljene prigode “gorenjskih gaunarjev” oz. vaških posebnežev, ki so luč sveta ugledale pred štirimi leti in vse od takrat postale pravi slovenski YouTube fenomen, so se ravno v tem času v obliki celovečernega filma preselile na veliko platno. Druženje s slovenskimi ustvarjalci in druženje nasploh bo glavna rdeča nit sobotnega večera, ki bo s pestrim spremljevalnim programom in ugodnostmi zabaval obiskovalce vse do polnoči, ko bo priljubljeno nakupovalno središče zaprlo svoja vrata.