Tist’ dan v tednu in Lomilec src – ekskluzivno v Planetih Tuš

V Planetih Tuš so v zadnjih mesecih prevzeli primat na slovenskem kino prikazovalskem trgu, z ekskluzivnimi predvajanji pa svojim gledalcem ponujajo tudi vse pestrejšo izbiro filmov, ki izstopajo iz mainstreama.

V Planetih Tuš so v zadnjih mesecih prevzeli primat na slovenskem kino prikazovalskem trgu, z ekskluzivnimi predvajanji pa svojim gledalcem ponujajo tudi vse pestrejšo izbiro filmov, ki izstopajo iz mainstreama. Konec novembra prihaja tako na filmska platna Planetov Tuš francoska romantična komedija Lomilec src, v začetku decembra pa dokumentarni glasbeni film Tist’ dan v tednu, oba na ogled le v Planetih Tuš.

Romantična komedija Lomilec src je film francoskega režiserja Pascala Chaumeila, glavni vlogi pa sta odigrala Vanessa Paradis in Romain Duris. V Planete Tuš Celje, Maribor, Kranj in Koper prihaja v četrtek, 25. novembra. Film ima vse potrebne sestavine, da postane brezčasna klasika žanra: je izviren, duhovit in neskončno romantičen, v Franciji pa si ga je v nekaj dneh po prihodu na velika platna ogledalo neverjetnih 1,7 milijona gledalcev.

Alex (Romain Duris) je očarljiv, zabaven in nasploh kul, predvsem pa se mu ženske ne morejo upreti. Je poslovnež, ki ponuja prav posebno storitev: razdiranje razmerij. V nekaj pičlih tednih in za plačilo, ki ustreza njegovemu slovesu, obljublja, da bo katerega koli soproga, fanta ali zaročenca spremenil v »nekdanjega«. Juliette (Vanessa Paradis) pa je mlada, lepa, svobodnjaška in neodvisna dedinja. Čez deset dni naj bi se poročila z moškim svojih sanj, čeprav njen oče temu silno nasprotuje. Štirikotnik, iz katerega se rojevajo zapleti in predvsem nepozabna romanca.

V prvem tednu decembra prihaja v Planete Tuš tudi dokumentarni glasbeni film Tist’ dan v tednu, ki se bo od 2. do 8. decembra predvajal le v kinematografih Tuš. “Pustiti se razgaliti na velikem platnu je hoja po robu, sploh če si glasbenik, in ne igralec. Predvsem smo zadovoljni, da je ekipi v filmu uspelo zaobjeti tako našo preteklost kot sedanjost, pa tudi pogled v prihodnost – najboljša nostalgija je namreč vizija za naprej!” film komentirajo BFM-jevci.

Tist’ dan v tednu brezkompromisno podaja odgovore na vsa vprašanja o 20-letnem delovanju glasbene skupine Big Foot Mama. Film je nastal pod taktirko članov neodvisne videoprodukcijske skupine Benjamin produkcija, benda in managamenta skupine. Gre za film z resničnimi vsebinami zadnjih dveh let. Gledalcu ponudi vpogled v pripetljaje na koncertiranju po Sloveniji, dogajanje v zaodrju 5 minut pred koncertom. Tehta zamisli o tem kako napisati komad, s katerim presežeš samega sebe in nam pokaže, kako mainstream rock’n’roll bend deluje danes.

Z otvoritvijo Planeta Tuš Koper konec letošnjega marca so v Tušu dosegli pomemben mejnik. S petimi multikini, 32 kino dvoranami in 7413 sedeži so prevzeli primat med slovenskimi kino prikazovalci in kmalu po njegovi otvoritvi jeseni presegli polovični tržni delež na slovenskem kino prikazovalskem trgu ter vodilno pozicijo po številu prodanih vstopnic. S pokroviteljstvi filmskih festivalov, oktobra je v koprskem Planetu Tuš potekal prvi festival evropskega in mediteranskega filma (FEMFK), ter s podpiranjem filmov evropske produkcije, pa v Tušu vedno bolj širijo tudi repertoar svoje filmske ponudbe.

< Nazaj

Ostale novice

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več

  • 8

    Prisluhnil smo željam kupcev in prenovil izjemno priljubljen lokalni market, ki ponuja najsodobnejšo, priročno nakupovanje v trajnostno opremljenem ambientu z razširjeno ponudbo svežih izdelkov.