Tina G – za prvič mi je šlo podiranje kar dobro od rok!

Včeraj je bilo v celjskem Planetu Tuš ozračje zelo razgreto. Za pokal Bowling zvezd, ki ga organiziramo s pomočjo Radia Fantasy, se je namreč pomerila vedno vroča Tina Gorenjak. Muca maca sicer še ni v pravi formi, kar pa ji glede na to, da je bowling igrala prvič, lahko brez težav oprostimo.

V napeti tekmi, ki ji je s skoraj nogometnim zanimanjem sledila vsa moška publika, je Tina G dosegla 89 točk in se tako uvrstila na predzadnje mesto. A rezultat le ni tako slab. V dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke je s svojo igro dodala kar 178.000 tolarjev. V Tušu namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, kateri bomo zbrana sredstva podarili v januarju. Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 1.470.000 tolarjev.

Še vedno pa kaže, da bodo v končnem finalu Bowlinga zvezd le moški. Po šestih dvobojih namreč še vedno vodi Peter Poles, le z dvema točkama zaostanka mu sledi Uroš Zorman, za več deset točk pa že zaostajajo Six Pack Čukur, duet YO-ZO ter Tina G. in Alya. Verjamemo, da se bo v finale uspelo prebiti vsaj eni od predstavnic nežnejšega spola. Vsekakor jim bo šlo z vašim navijanjem lažje. Naslednja zvezda se bo v bowlingu pomerila v četrtek, 8. septembra, ob 21. uri. In morda prav zdaj že trenira za prevzem prvega mesta. Pridite, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec