Tina G – za prvič mi je šlo podiranje kar dobro od rok!

Včeraj je bilo v celjskem Planetu Tuš ozračje zelo razgreto. Za pokal Bowling zvezd, ki ga organiziramo s pomočjo Radia Fantasy, se je namreč pomerila vedno vroča Tina Gorenjak.

Včeraj je bilo v celjskem Planetu Tuš ozračje zelo razgreto. Za pokal Bowling zvezd, ki ga organiziramo s pomočjo Radia Fantasy, se je namreč pomerila vedno vroča Tina Gorenjak. Muca maca sicer še ni v pravi formi, kar pa ji glede na to, da je bowling igrala prvič, lahko brez težav oprostimo.

V napeti tekmi, ki ji je s skoraj nogometnim zanimanjem sledila vsa moška publika, je Tina G dosegla 89 točk in se tako uvrstila na predzadnje mesto. A rezultat le ni tako slab. V dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke je s svojo igro dodala kar 178.000 tolarjev. V Tušu namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, kateri bomo zbrana sredstva podarili v januarju. Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 1.470.000 tolarjev.

Še vedno pa kaže, da bodo v končnem finalu Bowlinga zvezd le moški. Po šestih dvobojih namreč še vedno vodi Peter Poles, le z dvema točkama zaostanka mu sledi Uroš Zorman, za več deset točk pa že zaostajajo Six Pack Čukur, duet YO-ZO ter Tina G. in Alya. Verjamemo, da se bo v finale uspelo prebiti vsaj eni od predstavnic nežnejšega spola. Vsekakor jim bo šlo z vašim navijanjem lažje. Naslednja zvezda se bo v bowlingu pomerila v četrtek, 8. septembra, ob 21. uri. In morda prav zdaj že trenira za prevzem prvega mesta. Pridite, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.