Tina G – za prvič mi je šlo podiranje kar dobro od rok!

Včeraj je bilo v celjskem Planetu Tuš ozračje zelo razgreto. Za pokal Bowling zvezd, ki ga organiziramo s pomočjo Radia Fantasy, se je namreč pomerila vedno vroča Tina Gorenjak.

Včeraj je bilo v celjskem Planetu Tuš ozračje zelo razgreto. Za pokal Bowling zvezd, ki ga organiziramo s pomočjo Radia Fantasy, se je namreč pomerila vedno vroča Tina Gorenjak. Muca maca sicer še ni v pravi formi, kar pa ji glede na to, da je bowling igrala prvič, lahko brez težav oprostimo.

V napeti tekmi, ki ji je s skoraj nogometnim zanimanjem sledila vsa moška publika, je Tina G dosegla 89 točk in se tako uvrstila na predzadnje mesto. A rezultat le ni tako slab. V dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke je s svojo igro dodala kar 178.000 tolarjev. V Tušu namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, kateri bomo zbrana sredstva podarili v januarju. Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 1.470.000 tolarjev.

Še vedno pa kaže, da bodo v končnem finalu Bowlinga zvezd le moški. Po šestih dvobojih namreč še vedno vodi Peter Poles, le z dvema točkama zaostanka mu sledi Uroš Zorman, za več deset točk pa že zaostajajo Six Pack Čukur, duet YO-ZO ter Tina G. in Alya. Verjamemo, da se bo v finale uspelo prebiti vsaj eni od predstavnic nežnejšega spola. Vsekakor jim bo šlo z vašim navijanjem lažje. Naslednja zvezda se bo v bowlingu pomerila v četrtek, 8. septembra, ob 21. uri. In morda prav zdaj že trenira za prevzem prvega mesta. Pridite, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več