Tina G – za prvič mi je šlo podiranje kar dobro od rok!

Včeraj je bilo v celjskem Planetu Tuš ozračje zelo razgreto. Za pokal Bowling zvezd, ki ga organiziramo s pomočjo Radia Fantasy, se je namreč pomerila vedno vroča Tina Gorenjak.

Včeraj je bilo v celjskem Planetu Tuš ozračje zelo razgreto. Za pokal Bowling zvezd, ki ga organiziramo s pomočjo Radia Fantasy, se je namreč pomerila vedno vroča Tina Gorenjak. Muca maca sicer še ni v pravi formi, kar pa ji glede na to, da je bowling igrala prvič, lahko brez težav oprostimo.

V napeti tekmi, ki ji je s skoraj nogometnim zanimanjem sledila vsa moška publika, je Tina G dosegla 89 točk in se tako uvrstila na predzadnje mesto. A rezultat le ni tako slab. V dobrodelni sklad za Hišo zavetja za otroke je s svojo igro dodala kar 178.000 tolarjev. V Tušu namreč dvojno število točk, priigranih v najboljši igri zvezdnika, vsakič pretopimo v sredstva, ki se stekajo v sklad za Hišo zavetja za otroke ´Malo hišo´ iz Pilštanja, kateri bomo zbrana sredstva podarili v januarju. Zvezdniki, ki so se v bowlingu Planeta Tuš pomerili do sedaj, so tako skupaj zbrali že 1.470.000 tolarjev.

Še vedno pa kaže, da bodo v končnem finalu Bowlinga zvezd le moški. Po šestih dvobojih namreč še vedno vodi Peter Poles, le z dvema točkama zaostanka mu sledi Uroš Zorman, za več deset točk pa že zaostajajo Six Pack Čukur, duet YO-ZO ter Tina G. in Alya. Verjamemo, da se bo v finale uspelo prebiti vsaj eni od predstavnic nežnejšega spola. Vsekakor jim bo šlo z vašim navijanjem lažje. Naslednja zvezda se bo v bowlingu pomerila v četrtek, 8. septembra, ob 21. uri. In morda prav zdaj že trenira za prevzem prvega mesta. Pridite, čaka vas navijanje, zabava in seveda zvezdniški bowling.

Dodatne informacije:
Leonida Pevec
odnosi z javnostmi podjetja Engrotuš
tel. 03 424 11 32
fax. 03 424 12 80
e-mail: leonida.pevec@engrotus.si

< Nazaj

Ostale novice

  • 17

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.

  • Motokros akademija ”Sašo Kragelj” v Radizelu pripravlja  najbolj adrenalinski dogodek tega poletja. Radizelska proga, ki ji mnogi pravijo kraljica motokrosa, bo v nedeljo 29. 8. 2021 gostila najboljše slovenske motokrosiste, ki se bodo udeležili državnega prvenstva v motokrosu. Dogodek bo v vsakem vremenu. Več o dogodku. Udeležba dogodka je mogoča … Več