Teden otroških predstav v Planetu Tuš Celje, Novo mesto in Centru Tuš Kočevje

V mesecu decembru, ko zasvetijo lučke na novoletnih jelkah, so se v Planetu Tuš Celje, Novo mesto in Centru Tuš Kočevje zvrstile številne prireditve. Ena izmed teh prireditev je bil tudi Teden otroških predstav.

V mesecu decembru, ko zasvetijo lučke na novoletnih jelkah, so se v Planetu Tuš Celje, Novo mesto in Centru Tuš Kočevje zvrstile številne prireditve. Ena izmed teh prireditev je bil tudi Teden otroških predstav.


V času Tedna otroških predstav je vse tri centre obiskalo veliko otrok skupaj s svojimi starši in z zanimanjem spremljalo vse predstave, ki so se v večini navezovale na novoletni čas, Božič in praznovanje. Junaki predstav so otroke popeljali v svet domišljije.

V tem tednu so se v Planetu Tuš Celje zvrstile naslednje predstave:
Kralj Urban iz Otroškega Ansambla Plesnega Foruma Celje, Žogica Marogica iz Lutkovnega gledališča Maribor, Pravljica o nezadovoljni sreči v izvedbi Lutkovnega gledališča Jože Pengov, Pravljica o novoletni jelki, ki jo je uprizorila Eva Škoflič Maurer, Zvezdica Zaspanka iz Turistično kulturnega društva Levec iz Celja in Mavrična dežela, ki jo je izvedla Lutkovna skupina Sončice.
V Planetu Tuš Novo mesto so se poleg nekaterih zgoraj navedenih otroških predstav zvrstile še predstava »Vila čira čara«, ki jo je uprizoril Plesni Forum iz Celja in »Moj dežnik je lahko Balon« gledališča Glej.
Center Tuš Kočevje pa se je poleg ostalih predstav odvila tudi otroška predstava Andreja Zupančiča z naslovom » V deželi Tamtaram«!


Vse otroške predstave so bile zelo dobro obiskane in skoraj vsi obiskovaci naših centrov Tuš so bili s predstavami zadovoljni. Otroci so se vživeli v vlogo nastopajočih in so z njimi tudi sodelovali, jim ploskali in se z njimi smejali.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.