Ta petek v Planetih Tuš koncerti Alye, Severine in skupin Crvena jabuka ter Kingston

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata v četrtek dve novosti – triler Cena resnice, ki bo v Sloveniji na ogled izključno v Planetih Tuš, in komedija Dekliščina. V gorenjski prestolnici bo v okviru Filmskega gledališča na ogled drama Ubil sem svojo mamo, v Kopru pa v petek predpremiera četrtega dela Piratov s Karibov: Z neznanimi tokovi 3D. Petkovi koncerti bodo ogreli Planete Tuš širom Slovenije, v Kranj prihaja skupina Kingston in Alya, v Maribor Crvena jabuka, v Kopru pa se obeta vroč koncert Severine.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata v četrtek dve novosti – triler Cena resnice, ki bo v Sloveniji na ogled izključno v Planetih Tuš, in komedija Dekliščina. V gorenjski prestolnici bo v okviru Filmskega gledališča na ogled drama Ubil sem svojo mamo, v Kopru pa v petek predpremiera četrtega dela Piratov s Karibov: Z neznanimi tokovi 3D. Petkovi koncerti bodo ogreli Planete Tuš širom Slovenije, v Kranj prihaja skupina Kingston in Alya, v Maribor Crvena jabuka, v Kopru pa se obeta vroč koncert Severine.

V kinematografe Planetov Tuš ta četrtek prihajata dve novosti. Ekskluzivno v Planete Tuš Celje, Maribor in Kranj prihaja triler Cena resnice, napeta zgodba o prebrisanem in karizmatičnem odvetniku (Matthew McConaughey), ki ima pisarno kar v svojem lincolnu in je večji del kariere posvetil zagovarjanju tatov in prestopnikov, nenadoma pa ga za odvetnika najame bogat postavljač iz Beverly Hillsa (Ryan Phillippe), obtožen poskusa umora. Komedija Dekliščina je zabavna zgodba družici Annie, ki mora poskrbeti za pripravo poroke svoje najboljše prijateljice, pri tem pa se spopade z zmešnjavo v svojem življenju in visokimi pričakovanji neveste in gostov. V Planet Tuš Koper ta petek prihaja še predpremiera težko pričakovanega četrtega dela Piratov s Karibov: Z neznanimi tokovi 3D, kjer se bodo poti Jacka Sparrowa prekrižale s potmi njegovega nekdanjega dekleta (Penelope Cruz), zaradi česar se bo spraševal, koga se bolj boji – črnobradega pirata ali ženske iz svoje preteklosti. V okviru Filmskega gledališča pa si bodo filmski navdušenci v Planetu Tuš Kranj lahko ogledali še francosko dramo Ubil sem svojo mamo, zgodbo o šestnajstletnem Hubertu, ki naravnost prezira svojo mamo Chantale. Ko njuno pričkanje postaja vedno bolj neznosno, se mama odloči, kaj bo najbolje za Huberta.

Do konca meseca maja se bodo v Planetih Tuš zvrstile še druge filmske novosti – komedija Prekrokana noč 2 z Bradleyjem Cooperjem, Edom Helmsom, Zachom Galifianakisem in Justinom Bartho, Pirati s Karibov: Z neznanimi tokovi pa bo že naslednji teden na ogled še v preostalih Planetih Tuš. V okviru Filmskega gledališča bodo v Planetu Tuš Kranj predvajali še slovensko dramo Nikoli nisva šla v Benetke ter erotični triler Poželenje, nevarnost.

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 11.081 gledalcev. Prvo mesto je s 4.914 gledalci osvojila akcija Hitri in drzni 5. Na drugem mestu je animirani film Rio, ki si ga je ogledalo 1.743 gledalcev. Tretje mesto pa je s 1.110 gledalci osvojila akcijska pustolovščina Thor 3D. Peterico najbolj gledanih filmov zaključujeta trilerja Rdeča kapica in Duhovnik.

Zabava v Discih Planetov Tuš se bo začela že v petek, ko se bo v Kopru po predpremieri četrtega dela Piratov s Karibov: Z neznanimi tokovi 3D, odvil še koncert hrvaške pop dive Severine, v Kranju bosta na otvoritvenem koncertu KŠK tedna mladih nastopili vedno zabavna skupina Kingston in energična Alya, v mariborskem Planetu Tuš pa bo za jugo nostalgijo poskrbela skupina Crvena jabuka. Sobota bo v Planetih Tuš minila v znamenju klubskih zabav v ritmih housea in RnB, v Celju bo za zabavo poskrbljeno na Zumba partyju z Viktorijo Manzinni, v Mariboru pa bo hazardersko razpoloženje v polnem teku na Las Vegas Casino večeru.
Konec tedna bo v Planetih Tuš namenjen tudi otrokom. V Kopru se bodo to soboto otroci lahko zabavali in skakali na napihljivem gradu, v Novem mestu bo čaral čarovnik Grega, v celjskem Planetu Tuš si bodo otroci lahko ogledali predstavo Gusarski kapitan in Pika potujeta na otok zakladov, v gorenjski prestolnici pa se bodo zabavali ob kuharijah Pike Poke in Maestra Mineštrone, vse s pričetkom ob 11. uri. Od četrtka in vse do nedelje bodo starši v Planetu Tuš Kranj lahko naročili profesionalne fotografije svojih otrok, saj se zaradi velikega povpraševanja vrača Heidi Kinderfoto. V otroških igralnicah Oslarijah pa bodo vse do konca meseca maja vsako soboto za kreativnost otrok poskrbeli s Prostočasnikovimi delavnicami na temo majskega veselja.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več