Ta četrtek v Planetih Tuš dve filmski novosti

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve novosti – komedija Jutranje veselje in misteriozna triler drama Neznanec. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend ohranila romantična komedija Moja neprava žena z Jennifer Aniston in Adamom Sandlerjem v glavnih vlogah.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve novosti — komedija Jutranje veselje in misteriozna triler drama Neznanec. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov je minuli vikend ohranila romantična komedija Moja neprava žena z Jennifer Aniston in Adamom Sandlerjem v glavnih vlogah. V Planetih Tuš Koper in Maribor se v četrtek odpirata eni največjih razstav prazgodovinskih bitij, dinozavrov, v Sloveniji. Željne zabave pa bodo ta teden zagotovo pritegnile odlične klubske zabave.

Na filmska platna Planetov Tuš prihajata ta četrtek dve novosti. Komedija Jutranje veselje, v glavnih vlogah nastopajo Harrison Ford, Diane Keaton in Rachel McAdams, je zgodba o novi producentki jutranjega programa, Becky Fuller, ki je odločena, da bo jutranji oddaji vrnila slavo in gledalce. Pri tem naj bi ji pomagala nekoč veliko novinarsko ime, danes pa namrgoden, čemeren in skrajno neprilagodljiv Mike Pomeroy in zgovorna, samozavestna diva jutranjega programa Coleen Peck. Misteriozna triler drama Neznanec pa je zgodba o dr. Martinu Harrisu, igra ga Liam Neeson, ki se po prometni nesreči zbudi v bolnišnici v Berlinu in ugotovi, da ga žena naenkrat ne pozna več, njegovo identiteto pa je prevzel drug moški. Prepuščen samemu sebi v tuji državi, se Martin poda na pot razkritja nevarne skrivnosti, zaradi katere bo podvomil o svoji zdravi pameti, identiteti in pripravljenosti na razkritje resnice. Misteriozna triler drama Neznanec prihaja v Planet Tuš Novo mesto v četrtek, 10. marca.

V okviru Filmskega gledališča bo v gorenjskem Planetu Tuš ta četrtek na ogled drama Princ Broadwaya. Unikatna mešanica naturalistično posnete socialne drame in tople, lucidne komedije značajev je eden najbolj svežih in inovativnih ameriških neodvisnih filmov zadnjega desetletja. Film je zmagovalec festivala Kino Otok 5, priznanja pa je prejel tudi na festivalih v Locarnu in Torinu

Minuli konec tedna so filmske predstave v Planete Tuš privabile 15.352 gledalcev. Prvo mesto je ohranila romantična komedija Moja neprava žena, ki si jo je ogledalo 4.172 gledalcev. Animirana Disneyjeva družinska komedija Zlatolaska je z 2.910 gledalci zasedla drugo mesto lestvice, tretje pa je s 1.837 gledalci osvojila novost preteklega tedna, Debela mama: Kakršen oče, takšen sin. Peterico zaključujeta komedija Gulliverjeva potovanja in zgodovinska drama Kraljev govor.

V Planetih Tuš Koper in Maribor se bosta čez nekaj dni, natančneje v četrtek, 24. februarja, odprli eni največjih razstav prazgodovinskih bitij, dinozavrov, v Sloveniji. V naravni velikosti si bodo lahko obiskovalci med drugim ogledali krvoločnega t-rexa, malega, a zelo močnega velociraptorja, velikega plenilca alozavra in velikanskega velekuščarja brachiozavra. Razstava bo v Kopru in Mariboru na ogled vse do nedelje, 13. marca. Dogodek pa bo pospremila razstava fosilov, raznovrsten program za otroke ter številne ugodnosti in popusti v ponudbi Planeta Tuš.

Planeti Tuš bodo ta vikend gostili različne zabave in dogodke. V primorskem discu Planeta Tuš se že v sredo obeta velika študentska zabava z raperjema Zlatkom in Trkajem. V Kopru, Mariboru, Kranju in Celju pripravljajo sladke Ladies night večere, v Celju pa House & Sax večer, na katerem bosta za odlično glasbeno mešanico poskrbela saksofonist in DJ Errik. V Mariboru in Kopru pa bosta za zimsko vročico poskrbeli še FHM zabavi, na katerih ne bo manjkalo angelčkov in demonov ter zapeljivih plesnih nastopov.

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • Cenjene kupce obveščamo, da bo Tuš supermarket Ljubljana BTC od 7. 3. do predvidoma 10. 4. 2020 zaprt zaradi prenove.   O odprtju prenovljene, še boljše poslovalnice z optimalno nakupno potjo vas bomo pravočasno obvestili.