Sylvain & Lara Love in Miki Vale v soboto v Planetu Tuš Maribor

Planet Tuš Celje praznuje ta vikend svoj osmi rojstni dan. Mariborski Planet bo gostil enega naših najboljših gramofonskih mojstrov in vodilnih ustvarjalcev vokalnega housa Sylvaina, ki bo nastopil z Laro Love, pevko skupine Leeloojaomais, in mariborskim didžejem in producentom Mikom Valejem. V Kranju pa bo vikend zaznamovala najbolj »IN« glasbena kombinacija mash-up različnih stilov – od funka do disca, rnb in soula do klasičnega hip-hopa. Prvo mesto lestvice najbolj gledanih filmov v Planetih Tuš je ta vikend kljub močni filmski konkurenci Harryja Potterja ohranila slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje. Filmska novost tega tedna pa je francoska romantična komedija Lomilec src.

Planet Tuš Celje bo ta petek upihnil že 8. svečko, za odlično zabavo bodo poskrbeli Nina Pušlar, Boštjan Bračič in zmagovalka tekmovanja Slovenija ima talent Lina Kuduzović. Sobotni zmešan klubski večer pa bo pričarala glasbena mešanica DJ Andya. Mariborski Planet bo v soboto gostil enega naših najboljših gramofonskih mojstrov in vodilnih ustvarjalcev vokalnega housa Sylvaina (If I, Stop the world, Lift me up, Let love in), Laro Love, pevko skupine Leeloojaomais, in mariborskega didžeja in producenta Mika Valeja. V mariborskem Planetu v petek in v kranjskem v soboto bo za odličen trendy žur poskrbela trenutno najbolj »IN« glasbena kombinacija »Mash it up!«. Z mešanico različnih stilov – od funka in disca, r´n´b ter soula do klasičnega hip-hopa bosta postregla OLI DOBOLLI in Emilio Dalbello. Gorenjski Planet pa bo pokal od smeha že v četrtek, saj se obeta stand up večer z Janezom Usenikom. Petkovo popoldne bosta v gorenjski prestolnici popestrila koncert hrvaške skupine Karma in nastop plesalk Jay Dance Studia. V petek zvečer pa prihajajo na bowling Planeta stari glasbeni mački Rock Partyzani. V primorskem Planetu bosta vikend začinila klubska večera, v petek v ritmih hip hopa in r´n´b-ja, v soboto pa bo DJ Cvere poskrbel za preddecembrsko ogrevanje.

Filmska novost tega tedna v Planetih Tuš je francoska romantična komedija Lomilec src, na ogled le v Tuševih kinematografih. Izviren, duhovit in neskončno romantičen film si je v Franciji v nekaj dneh po prihodu na velika platna ogledalo neverjetnih 1,7 milijonov gledalcev. Alex (Romain Duris) je očarljiv, zabaven in nasploh kul, predvsem pa se mu ženske ne morejo upreti. Je poslovnež, ki ponuja prav posebno storitev: razdiranje razmerij. V nekaj pičlih tednih in za plačilo, ki ustreza njegovemu slovesu, obljublja, da bo katerega koli soproga, fanta ali zaročenca spremenil v »nekdanjega«. Juliette (Vanessa Paradis) pa je mlada, lepa, svobodnjaška in neodvisna dedinja. Čez deset dni naj bi se poročila z moškim svojih sanj, čeprav njen oče temu silno nasprotuje. Štirikotnik, iz katerega se rojevajo zapleti in predvsem nepozabna romanca.

Filmske uspešnice so ta vikend v kinematografe Planetov Tuš privabile 26.535 gledalcev. Prvo mesto je ponovno, že tretji teden zapored osvojila slovenska mladinska komedija Gremo mi po svoje z Jurijem Zrnecem v glavni vlogi, ki si jo je ogledalo 10.716 gledalcev. Harry Potter in Svetinje smrti – 1. del na drugem mestu zaostaja za dobrih tisoč gledalcev, ta vikend pa si je domišljijsko pustolovščino ogledalo 9.463 gledalcev. Romantična komedija Lahka punca je s 1.452 gledalci osvojila tretje mesto lestvice. Peterico pa zaključujeta grozljivka Žaga VII 3D in animirana družinska pustolovščina Jaz, baraba.

V Planetih Tuš pa bo pestro tudi ostalo dogajanje. V Kopru bo od petka popoldan do sobote ob 13. uri potekal smučarski sejem. V Novem mestu si lahko otroci v soboto dopoldne ogledajo otroško predstavo Pismonoša Aljoša in čarobni paket. V Kranju bodo v soboto dopoldan Planet obiskali Rori, rdeč dirkalni avto, zajec Blisk in mehanik Janez. V soboto ob 10.30 uri pa bo Rajko Škarič v dvorani številka 4 Planeta Tuš Maribor predaval o dobrih plateh krize in tem, kako izzive dojeti kot priložnosti.

< Nazaj

Ostale novice

  • 4

    V našo mrežo več kot 100 trgovin smo dodali povsem nov Tuš supermarket Lenart, ki je najsodobnejša trgovina Tuš. Kupce čaka izjemna ponudba svežih in slovenskih izdelkov, do okolja prijazen ambient in tehnološke rešitve ter enostaven dostop.

  • Na letošnji podelitvi priznanj 100 najboljšim kuharskih mojstrom na svetu The Best Chef Awards, ki je potekala v Amsterdamu, je slaščičarska mojstrica Maša Salopek iz Hiše Franko v svoji kategoriji osvojila prvo mesto in tako postala najboljša slaščičarka na svetu.

  • Cenjene stranke obveščamo o odpoklicu izdelka Špinača bio Ardo listi, 600 g (uporabno najmanj do konca 01/2024) zaradi prisotnosti bakterije Bacillus cereus.   Kupci lahko izdelek vrnete, kjer ste ga kupili in povrnili vam bomo kupnino.