Svetovno znana DJ-ja DUBVISION prihajata na Disco Planet Tuš Koper

  • 1

HOLI SUMMER CLOSING FESTIVAL / 25. 9. / Disco Planet Tuš Koper

Nizozemski senzaciji elektronske in DJ glasbe, fanta, združena pod imenom DUBVISION prihajata k nam. Potem, ko že navdušujeta svet in ju za sodelovanje vabijo številna uveljavljena imena, med njimi tudi Martin Garix in Sander van Doorn, je čas, da zdaj navdušita še vas.

 

Skupaj z njima se bomo na fantastičen in barvit način poslovili od poletja, se obmetavali s tako imenovanimi holi barvami in plesali na hitrejše ritme mednarodnih, pa tudi domačih glasbenih gostov.

 

Obiskovalce Disco Planeta Tuš Koper bosta dodobra ogrela uspešna mlada fanta, tandem Vanillaz, ki ju poznamo že z uverture v poletje, saj sta nastopila na nepozabnem Tuševem teku barv, zdaj pa se vračata s polno mero energije in novo uspešnico Sidekick.

 

Obalno občinstvo za piko na i čaka še eno glasbeno presenečenje, saj prihajata še duo Secret disco, ljubljenca Primorske, ki s svojim nastopom tudi uradno odpirata novo sezono dogajanja v planetu zabave.

 

Ste zraven? Čakamo vas, da skupaj preplešemo še zadnjo poletno noč in si večer obarvamo z magičnimi barvami ter drugimi presenečenji.

 

Vidimo se torej v petek, 25. septembra v Disco Planetu Tuš Koper

< Nazaj

Ostale novice

  • 13

    Tuš supermarket Planet Kranj je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža … Več

  • 27

    Radovljica je gostila drugo predtekmovanje edinstvenega vseslovenskega kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica. Na tamkajšnji srednji gostinski in turistični šoli so se v pripravi in postrežbi slovenskih regionalnih jedi pomerili dijaki srednjih gostinsko-turističnih šol. Strokovno komisijo so najbolj prepričali srednješolci – kuharji, natakarji in turistični animatorji – iz Srednje šole za gastronomijo … Več

  • 18

    S prvim predtekmovajnem v pripravi regionalno obarvanih jedi se je v Izoli začelo šesto leto kulinaričnega projekta Tuševa zvezdica.